Ilios reizen


Ilios Reizen, de specialist in luxe accommodaties naar vakantie eilanden. Rustig gelezen huisjes zonder massas toerisme!

Ootmarsumsestraat 44
7573 GM
Oldenzaalarray(0) { }

6 beoordelingen

Ilios reizen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2014 door Tineke

Huisje Sicilië geboekt, topsite!
2013 door Saskia

Met de kerst en oudjaar op Tenerife geweest In casa de Piedra. De reis was prima geregeld, de auto die we erbij hadden gehuurd was zelfs een dag langer gehuurd i.v.m. late vertrek terug naar huis. De accommodatie had een heerlijk zwembad, alleen het appartement viel ons wat tegen. We waren met 4 volwassenen en hadden op het buitenterras een tafel met maar 3 stoelen, het terras bood ons ook weinig privacy aangezien we vlak naast de ingang zaten. Voor het dakterras moesten we buitenom, via een binnenplaats waar ook een werknemer van de plantage gebrui van maakte. Een volgende keer zou ik niet weer in appartement 12 willen, maar voor de rest was het prima.
2012 door Manon

La gomera is een prachtig off the beaten track bestemming voor ontspannen vakanties. Ilios hielp ons voortreffelijk aan luxe casita, huurauto en vlucht!
2012 door Sietze

De flydrive cyprus was tot in de puntjes verzorgd met prachtige slaaplocaties in het trodosgebergte en langs de kust. Inclusief nette huurauto met airco.
1970 door tanja

luxe accommodaties, originele bestemmingen, echt prima!
1970 door adri

fantastische reis geboekt naar sicilie. Hun luxe huisjes en slogan geen massatoerisme spreken mij. Service en prijzen zijn goed bevallen.

Jouw Ilios reizen review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Ilios reizen

Ilios reizen vind je in de volgende categorieën