Informatie

Horze.nl is de webwinkel voor al uw paarden benodigdheden en ruitersport artikelen. Horze heeft een enorm aanbod van praktisch alle benodigdheden voor uw paard en heeft ook fysieke winkels gevestigd door heel Nederland. Kijk ook eens op onze webshop!

Adresgegevens

Horze krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

Reviews

7 beoordelingen

2018 door Hetty
Service is waardeloos - communicatie over defecte schoenen loopt voor geen meter... zeggen dat ze retourzending niet ontvangen hebben....track en trace zegt wat anders.... Lijkt wel of ze op geen enkele manier verantwoordelijkheid nemen voor een klacht. Tot nu toe vaker besteld, tevreden. Maar moet dus ook echt niets mis gaan. Daarmee is het voor mij de laatste aankoop! Kortom - niet aan te bevelen.
2018 door Jeanet
Slecht bedrijf, na bestelling en betaling bleek dat een product niet geleverd kon worden, moest ruim 5 weken wachten voor ik mijn geld terug hadden, na diverse emails. Nooit meer!
2017 door Karin
Ik wacht nu al een maand op mijn bestelling. Pakje zoekgeraakt en gaan het uitzoeken, maar een nieuwe sturen ho maar.... Nog steeds niets gehoord....
2016 door D
Datum van verwachte aankomst van bestelling al 5 dagen verstreken en je krijg weinig tot geen reactie van de klantenservice ! Bizar slecht dit.
2014 door Jos
De helmlamp met led licht werkt perfect. Jos
2012 door sanne
De bezorging is waardeloos!!
2012 door M. Eulink
Via Horze.nl bestel ik al jaren en dat gaat zonder problemen!
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Horze review