Horze


Horze.nl is de webwinkel voor al uw paarden benodigdheden en ruitersport artikelen. Horze heeft een enorm aanbod van praktisch alle benodigdheden voor uw paard en heeft ook fysieke winkels gevestigd door heel Nederland. Kijk ook eens op onze webshop!


7 beoordelingen

Horze krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

24-05 door Hetty

Service is waardeloos - communicatie over defecte schoenen loopt voor geen meter... zeggen dat ze retourzending niet ontvangen hebben....track en trace zegt wat anders.... Lijkt wel of ze op geen enkele manier verantwoordelijkheid nemen voor een klacht. Tot nu toe vaker besteld, tevreden. Maar moet dus ook echt niets mis gaan. Daarmee is het voor mij de laatste aankoop! Kortom - niet aan te bevelen.
21-02 door Jeanet

Slecht bedrijf, na bestelling en betaling bleek dat een product niet geleverd kon worden, moest ruim 5 weken wachten voor ik mijn geld terug hadden, na diverse emails. Nooit meer!
28-12 door Karin

Ik wacht nu al een maand op mijn bestelling. Pakje zoekgeraakt en gaan het uitzoeken, maar een nieuwe sturen ho maar.... Nog steeds niets gehoord....
03-07 door D

Datum van verwachte aankomst van bestelling al 5 dagen verstreken en je krijg weinig tot geen reactie van de klantenservice ! Bizar slecht dit.
29-01 door Jos

De helmlamp met led licht werkt perfect. Jos
14-11 door sanne

De bezorging is waardeloos!!
22-09 door M. Eulink

Via Horze.nl bestel ik al jaren en dat gaat zonder problemen!

Jouw Horze review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Horze

Horze vind je in de volgende categorieën