High Tech Toys


High Tech Toys bestaat al sind 2010 en houdt zich bezig met radiografisch speelgoed en onderdelen van de betere merken zoals Syma, Double Horse, MJX en GT-model.

Wij proberen ons assortiment up to date te houden met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het radiografisch speelgoed voor jong en oud.

Mocht er een onderdeel niet voorkomen in ons assortiment kunt u ons alijd even mailen met de vraag naar uw gezochte onderdeel.

Wij doen er alles aan om de leukste artikelen voor de beste prijzen aan te bieden..!!

Melis Stokelaan 556
2533 EN
Den Haag6 beoordelingen

High Tech Toys krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

27-04 door Frank

Onlangs de Syma X9 gekocht voor de verjaardag van mijn zoon (10 jaar). Nu is het helaas niet meer mogelijk om op te stijgen en te vliegen. De drone slaat direct om. Deze klacht bekend gemaakt via de mail bij HighTecToys maar krijg tot twee keer toe geen enkele reactie. De levering was snel maar nu er een probleem is steken ze de kop in het zand. Niet netjes en mijn zoon is ernstig teleurgesteld.
04-02 door R W VAN ESSEN

Mijn eerste ervaring en zeker niet de laatste met high tech toys is eerste klas zeer snelle levering goed verpakt en een goede service ik persoonlijk vind het beter als bol.com of conrad ga zo door high tech toys
22-11 door Hans Amsterdam

Goede service High Tech Toys, bedankt voor jullie advies. ik heb veel plezier van mijn MJX F45, ik denk dat ik de DH-9116 ook bij jullie haal aangezien dat jullie ook de onderdelen leveren voor deze toestellen. groetjes Hans
12-11 door Andr├ę van Klaveren

Na een leuke chat op de Live chatbox op de site van High Tech Toys hebben zij mij begeleidt met de juiste type en keuze van een helicopter. Ik ben zeer te spreken over hun manier van omgaan met klanten, een dikke 10!! Ga zo door en u ziet mij vaker terug als klant.
16-10 door Tonny Janssen

Dit is Janssen met twee ss en dus. Ik heb een r/c helicopter (MJX F45) besteld en deze werd snel en probleemloos geleverd. Helaas de verkeerde kleur, maar na een life-chat via de website hebben ze dit binnen drie dagen netjes opgelost. Een goede en betrouwbare webshop wat mij betreft.
06-09 door Ton Jansen

Goede overzichtig en prettige mensen om mee te praten, ze hebben mij goed begeleid met mijn keuze Dank u wel High Tech Toys

Jouw High Tech Toys review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met High Tech Toys

High Tech Toys vind je in de volgende categorieën