Halfords


Alles voor de fiets, motor en de auto. Webwinkel met duizenden automaterialen, fietsbenodigdheden en meer handige accessoires zoals autonavigatie en fietsstoeltjes voor kinderen. Naast auto en fiets accossoires ook een brede collectie kinderen, dames en heren fietsen. Van trendy stadsfietsen tot degelijke moederfietsen. Naast accessoires ook ruim assortiment fietsen, van vouwfietsen tot stadsfietsen en kinderfietsen. Motorolie en sprays met gevaarlijke stoffen kan je niet online kopen in de webshop van Halfords.

Wat is jouw ervaring met de Halfords webwinkel? Plaats hier je review of lees ervaringen van anderen over halfords.nl.

Accustraat 2
3903 LX
Veenendaalarray(0) { }

18 beoordelingen

Halfords krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 18 18 ervaringen.

2016 door Marian Mangiaracina

In mei een hoes gekocht voor mijn scooter. Helaas, tot vorige week ging het goed. Nu is hij zo lek als een mandje. Mijn scooter is net zo nat als de hoes. Ik dacht, koop een duurdere hoes dan weet ik zeker dat het goed zit. De hoes van mijn schoondochter is prima en komt bij action vandaan. Tja.
2016 door Sander

Wat mij betreft: NIET BESTELLEN bij Halfords! Een bestelling gedaan bij de website van Halfords. Wat een drama! Op zondag besteld om het product op dinsdag geleverd te krijgen. Na het uitblijven van informatie, op woensdag gebeld met Halfords, maar daaruit bleek slechts dat het product zojuist was verstuurd. Op zaterdag het product pas ontvangen per post, terwijl je op de site alleen kon kiezen voor levering per koerier en daar dus ook de kosten voor betaald. Vervolgens 3 dagen later nog een naheffing door PostNL voor de portokosten, terwijl je al bij Halfords hebt betaald voor een koeriersdienst, die niet wordt gebruikt. Voor mij dus nooit meer een bestelling bij Halfords!!
2016 door F J de Kraker

Ik had in Halfords Goes een nieuwe TomTom gekocht. Enkele weken later was er een probleem met de stroomvoorziening aan de Click en Go adapter Wij waren in Enschede, daar een Halfords winkel binnen gegaan, het probleem verteld en deze meneer komt met complete NIEUWE Click en Go met bekabeling zonder vragen hoe of wat en het probleem is opgelost! Dat is SERVICE met Hoofdletters!!!! Heel erg bedankt!!!!!
2013 door Fronie

Prima vuurwerk en veilig. Ik maak me ernstig zorgen over alle nieuws berichten omtrent zwaar vuurwerk, ouders wees toch verstandig en controleer je kinderen en leer ze wat er kan gebeuren.
2013 door arie

vorige week een hoes bij de Halfords gehaald, zou water dicht zijn... Nou vandaag regent het, en onder de hoes net zo als er boven. Helaas niet weer. Arie
2013 door yvonne

Ik heb een Mamma,s fiets gekocht in 2009 bij Halfords in rotterdam op de Hoogstraat en de service is daar prima! Meerderen keren heb ik gehoord van wild vreemde mensen:wat een mooie fiets is dat!Ik rijd echt iedere dag er op!
2012 door Joshua

Universele autoruitenwissers via de webshop van Halfords besteld en keurig in doos thuis ontvangen vandaag! Heldere Montagebeschrijving, helemaal in orde.
2012 door Alma

De shop oogt wel erg 1999, het kan allemaal wel wat hipper daar, de zin om een nieuwe tomtom hier te kopen ontbrak bij mij wel. Halfords is toch een goede naam en ik heb netjes mijn nieuwe autonavigatie thuis gestuurd gekregen maar het mag wel wat flistender hoor!
2012 door Janette

De alcoholtester van halfords was volledig frankrijk proof en betaalbaar gelukkig!
2012 door Marijke Schoemaker

De elektrische vouwfietsen van Halfor5ds hebben een gevaarlijke pen in het stuur die van van boven vast draait, maar dan draait de onderkant mee. Mijnh man heeft er een ongeluk mee gehad, en zijn sleutelbeen gebroken en een hersenschudding opgelopen. NIET KOPEN MMENSEN DIE ROMMEL MOET UIT DE HANDEL!!!!!!
2012 door nijhuis

De Yepp fiets vooropzitje kan ik iedereen aanrader. Mijn kindje is nu 2 jaar en past er eigenlijk niet meer in, maar het is zo gezellig om je kindje voorop te hebben. De zitjes van Yepp zijn qua design het mooiste en ook het meest praktisch met diverse verstelopties. Bij halfords vond ik de beste prijs. Nu heb ik hier ook maar een achterzitje van yepp gekocht. Kortom, positieve review
2012 door jensen

Pioneer autoradio met usb gekocht via de webshop van Halfords. Alles is gelukt, maar shop kan wel flitsender met meer foto's, info en videos ofzo
2012 door sidrah

ik wil vuurwerk we gaan komen halen op nieuwejaar 31 december 2012 en snel open zijn vuurwerk
2011 door Danien

Net even vuurwerk besteld via de webshop van Halfords, mooie korting gekregen en over enkele dagen afhalen in de stad! Spannend! Mooie service onder de naam Knalfords.
2011 door j de jager

De beste deal voor een skikoffer bij Halfords gespot.
2011 door Hendrik

Heel veel artikelen met gevaarlijke stoffen zoals autopoets mogen niet verkocht worden in de webshop, jammer
2011 door lennart

Handige webwinkel om snel auto/fiets onderdelen in huis te krijgen zonder gedoe met parkeren in de stad. Prima shop! Vraag me alleen af waar die naam toch voor staat?
2011 door martin de l

het was even zoeken dat ik mijn dakkoffer met ideal of creditcard kon bestellen, maar daarna verliep alles soepel op het vinden van een geldige kortingscode na )-:

Jouw Halfords review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Halfords

Halfords vind je in de volgende categorieën