Informatie

Modetrends van HenM.

Adresgegevens

Kalverstraat 112-2
1001 EM -
H & M Hennes & Mauritz krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

Reviews

5 beoordelingen

2014 door Annemarie
Op zich goed ervaringen met Hennes en Mauritz, alleen de levertijden zijn zo ontzettend lang. Ik ga echt niet op een shirtje meer dan 4 weken zitten te wachten. Ik bestel veel kleding via internet maar nergens zijn de wachttijden zo lang als bij Hennes en Mauritz
2013 door bloemetje
ja levering is beetje traag, duurt het ongeveer eeen week nadat ze zeggen we hebben je bestelling ingepakt. wel raar, komt het per boot uit china ofzo dat het dan zo lang duurt maar ze hebben wel hele leuke kleding wel jammer dat het de laatste tijd wel duur is geworden voor dezelfde kwaliteit!voor 10 euro betaal je nu nu 30 euro. 5sterren voor de leuke spullen 2 sterren omdat prijzen heel snel stijgen 1 ster voor omdat altijd mijn maat xs-s is uitverkocht en 3 sterren voor de leveringduur
2013 door Anne
Via de webshop ben je vaak goedkoper uit dan in de winkel door de online kortingscodes, maar veel kleding is vaak al uitverkocht en als je iets besteld mag je er lang op wachten, gerust vier weken.
2011 door margie
Snap niet waarom deze firma een internet shop heeft. Leveren zo traag uit dat het plezier snel er van af is.Volgens mij bestel je via internet of omdat het een zeer bijzonder artikel is, of omdat je zelf geen tijd hebt om te shoppen. Maar niet om eindeloos op een bestelling te wachten.Heb dit nog nooit eerder bij een internet bestelling mee gemaakt. Schande voor de goede internet bedrijven.
2011 door Cindy
Hoewel ik over het algemeen niets te klagen heb over hennes en Mauritz online moet ik wel zeggen dat de levertijden steeds langer lijken te duren. Voorheen duurde het gemiddeld 10 tot 14 dagen voor je een bestelling ontvangt. Dit is nu uitgelopen naar bijna 4 weken. Vind dat voor een concern als de Hennes eigenlijk niet netjes. Dan kunnen ze zeggen ga dan maar naar de winkel om je artikelen direct mee te kunnen nemen. Helaas zijn de meeste artikelen in de winkel al niet meer verkrijgbaar.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

H & M Hennes & Mauritz vind je in de volgende categorieën

Jouw H & M Hennes & Mauritz review