Informatie

In onze digitale etalage vindt u de meest duurzame grafaccessoire-collectie van Nederland en België.

Hier vindt u moderne en strakke grafdecoratie als een rvs graflantaarn, grafvaas, LED-kaars of graflicht.

Blijft u met vragen zitten of heeft u hulp nodig, bel dan gerust met onze klantenservice. Wij zitten voor u klaar. Stellen persoonlijk contact met u zeer op prijs. En helpen u graag verder.

Succes met uw keuze!

Adresgegevens

Oudegracht 5a
3511AB
Utrecht
Graflantaarn krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

Reviews

4 beoordelingen

2018 door Ger Janssen
Wat een topbedrijf is dit! Goede website, mooie producten, goede communicatie, heel menselijk en meelevend. Snelle levering ook. Goede aftersales. Kortom: zoals het hoort! Zeker in zulke moeilijke tijden als bij een sterfgeval. Of het jatten van een graflantaarn van het gtraf van je vrouw. Dank voor de gratis verlichting en de montage set. Een warm bad! Top!
2018 door Hans Wassink
Prima webshop. Serieus bedrijf. Veel keuze ook! Duidelijke indeling met rubrieken. Basic, maar goed en logisch opgezet. En met een winkelmandje dat via gsm goed aan te sturen is. Had een grafset nodig waar ik wat vragen over had. Kreeg vrijwel direct vakkundig antwoord per mail! Jullie jaarverlichting is echt top!
2018 door Dennis
Echte toppers!! Hele goede service! Vriendelijk meelevend personeel! Mijn grafdecoratie bestelling al na 2 dagen in huis. En vantopkwaliteit! Heel netjes en goed verpakt. Ga vooral zo door!
2018 door A. A.
Topbedrijf. Goede klantenservice. Meedenkend en heel behulpzaam. Hele snelle levering ook van onze graflantaarn-set. Met Track & Trace nummer. En voorafgaand direct antwoord gekregen op een vraag die ik had. We kregen er trouwens goede gratis verlichting bij: een LED-kaars die minstens een half jaar brandt! Waren alle webshops maar zó!

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Graflantaarn.nl vind je in de volgende categorieën

Jouw Graflantaarn.nl review