Gereedschappelijk.nl


Gereedschappelijk.nl is een de specialist voor professionele gereedschappen van gerenommeerde merken zoals, Bosch, Hitachi Powertools, Makita, Profitech en nog veel meer. Ook voor nabestellen zaagbladen en diamantboren. Of u nu een ZZP'er bent, een aannemersbedrijf heeft, professionele klusser bent of een andere specialist in de bouw en installatie branche Gereedschappelijk.nl heeft een erg groot gereedschapsassortiment voor u op maat.

Reviews plaatsen en ervaringen lezen over deze gereedschapswebshop.

Transportcentrum 8c
7547 RW
Enschede18 beoordelingen

Gereedschappelijk krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 18 18 ervaringen.

25-10 door Pat

Zeer laten levering wacht al bijnab2 weken.Eens en nooit meer.Ga wel ergens anders maar toe.
15-04 door Antonio

Had aangedrongen op een vlotte levering binnen een de door hen zelf gestelde termijn ivm apparaat dat ik beslist binnen een week nodig had.Er ook nog een extra telefoontje aan gewijd.Mij werd verzekerd dat de levering binnen die week geen probleem zou zijn .Hebben ze niet waar gemaakt met alle gevolgen van dien.Zeer teleurstellend !!!!!!
24-03 door Marcel

Als vervolg op mijn eerdere review..... Gereedschappelijk heeft netjes een excuusbrief en een fles wijn gestuurd. Bij deze vindt ik dit een gepast excuus.
19-03 door marcel

Slechte service, Communicatie was prima, wel zelf achter aan maar netjes behandeld. maar artikel bleek niet voorradig, na 2x te horen te krijgen dat het eind van de week wordt gestuurd kreeg ik uiteindelijk een mail dat het nog een maand ging duren en een aanbod om een ander alternatief aan te nemen (slechter product), service is in mijn ogen de klant persoonlijk bellen en een oplossing te zoeken, zo hadden ze mij ook een iets duurder artikel kunnen aanbieden voor het ongemak. Maar 2 weken na mijn bestelling kan ik nu wachten op mijn geld wat ook niet dezelfde dag is geregeld en kan weer op zoek naar een andere winkel. Misschien wel beter ook zo, want als dit al zo gaat dan zou ik niet willen weten hoe de garantie procedure verloopt.
02-02 door De vakman

Oplichters na verstrijken 1 jaar geen garantie meer op mijn Hitachi boorhamer. Zijn geen dealer, bel hitachi Nederland maar eens!!
04-01 door kim

Bosch GML50 werfradio besteld enkele maanden geleden, ging normaal binnen 3 dagen na betaling ontvangen, is uiteindelijk een 6-tal dagen geworden, niks erg. Ben zeer vriendelijk behandeld geweest aan de telefoon.
16-10 door Olaf

waardeloos 2 maanden bezig geweest om verkeerde spullen omgeruild te krijgen. Beloftes, geen enkele reactie, vertellen dat iets verstuurd is maar wat niet zo is etc etc.
30-01 door ferdi

We moesten wat machientjes hebben voor ons bedrijf. prijs opgevraagd superscherp en de volgende dag in huis met rekening. Toppers daar in Enschede.
30-01 door Jose

Hier advies gevraagd voor een accuboor voor een verjaardag. kreeg goed advies was al laat maar de volgende dag had ik mijn machine. Top 5 sterren service
31-10 door michel

Super geregeld hier. Had verschillende dingen besteld de volgende dag in huis. 1 bitset was uitverkocht mijn geld supersnel terug op de rekening. Had later nog wat uitgezocht en besteld en dat werd gewoon op rekening verstuurd. Hier kom ik weer terug! Toptent.
09-10 door john

klote bedrijf bestelling bleek uitverkocht te zijn, ik zou me geld terug krijgen, veel smoesjes van dat het terug gestort zou zijn, maar het geld is niet terug...
09-06 door yann

hallo ik heb nu 2 keer wat besteld erg lange levertijd 1 bouw radio zou volgende dag binnen zijn volgens de telefoon maar dat heeft uiteindelijk 1 maand geduurd nu weer een andere radio besteld zou binnen 48 uur hier geleverd zijn maar dat duurt inmiddels ook al weer langer dan 5 werkdagen dus mensen let op!
25-04 door Gert

Laatst een machine besteld en betaald met iDEAL. De volgende dag al geleverd. Gereedschappelijk doet wat ze belooft, dat wil op andere sites nogal eens anders zijn. Nieuwe site ziet er goed uit.
12-04 door Thijs

De afgelopen jaren een aantal keer wat besteld via Gereedschappelijk.nl. Elke keer als ik terugkom lijkt het assortiment weer minstens verdubbeld. Toch moeten ze het meeste op voorraad hebben, levering to nu toe altijd binnen een week en vaak binnen één of twee dagen. Super! Sinds mijn laatste bezoek is de site ook weer een stuk sneller en overzichtelijker geworden, nog het materiaal vinden dat je zoekt dus!
12-04 door Ivo

Fijn dat Gereedschappelijk direct laat weten waar je aan toe bent! Fijne site trouwens, overzichtelijk.
07-04 door Verkon

ik zit al ruim 4weken op een statief van leica te wachten , heb vooruit betaald! Maar nog niks!!!! Mooi bedrijf is dat. Waardeloze beloftes steeds aan telefoom, al 5 keer gebeld! Mensen, wees op je hoede!!!!!!!!!!!!!!
08-02 door Steven

mooi assortiment inderdaad. Alleen ben ik al 2 maanden aan het wachten op mijn bestelling. Heb ik herhaaldelijk gemaild en gebeld en krijg telkens excuses en de valse belofte dat het volgende week vertrekt. Tot nu toe 1 groot bedrog en een klacht indienen is nabij!
17-03 door Freddy de Wind

Mooie overzichtelijke site met veel kwaliteitsgereedschap. Levering duurde wel even maar hierover werd wel goed gecommuniceerd. Tip! Kijk die filmpjes van Naomi GE-WEL-DIG!!

Jouw Gereedschappelijk.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Gereedschappelijk.nl

Gereedschappelijk.nl vind je in de volgende categorieën