Geisha Webshop


Een webshop met kleren in de maten XS, S & M, sieraden & hebbedingetjes.

Suringarstraat 66
1504HP
Zaandamarray(0) { }

3 beoordelingen

Geisha Webshop krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2012 door Mandy Glasbergen

Ben een keer langs geweest en was meteen verslaafd hihi! Zoveel moois en leuk, goede service, lieve eigenares en speciale en aparte kleding! In 1 woord: TOP!
2012 door Pegi Jansen

Geweldig leuk webshop met super coole kleding! Al een paar keer kleding gekocht via de website, ging van het leien dakje, binnen no-time kleding thuis. Mooie stoffen! Eigenares ontzettend aardig en eerljk in het geven van kledingadvies. Toppertje, zeker een aanrader!
2012 door Isabelle Weyns

Zelf heb ik slechts éénmaal een aankoop geplaatst, hoewel er meer zullen volgen. Aanvankelijk had ik wat problemen bij het overschrijven, hoewel die snel van de baan waren dankzij de klantendienst van Geisha Webshop. Mijn pakketje is binnen de 3 werkdagen geleverd (in België), wat een positief punt was. Het spijtige is echter, zoals bij elke webwinkel, dat de vervoerskosten redelijk hoog liggen. Dit maakte dat ik meteen een aantal items gekocht heb om de transportkosten niet te hard te laten doorwegen. Over de kwaliteit heb ik geen klagen. Deze is gelijk aan die van H&M.

Jouw Geisha Webshop review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Geisha Webshop

Geisha Webshop vind je in de volgende categorieën