Gadgethouse


De meeste unieke gadgets en buitengewone kado's vind je hier. Van kussens met muziek en Ipod accessoires, gekke spaarpotten tot een suikerspinmachine voor thuis of originele kindercadeaus. Dit is een webwinkel van SB Commerce met 1001 gadgets en kadoideeen voor verjaardagen, sinterklaas, kerst, housewarming parties enzovoort.

Gadgethouse.nl reviews delen en lezen doe je onderstaand.

Terminalweg 39b
3821 AJ
Amersfoortarray(0) { }

Populaire producten van Gadgethouse


6 beoordelingen

Gadgethouse krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2017 door Marco

Zeer slecht!! Zeer slecht!!! Ik kan een ieder niet genoeg waarschuwen om in ieder geval met deze onbetrouwbare onderneming geen zaken te doen!!! Ik had destijds een beveiligingscamera besteld. 1 Van de voorwaarden waarmee geadverteerd werd was de 90 dagen omruilgarantie. Een maal geleverd heb ik het cameraatje aangesloten en de beeldkwaliteit viel mij tegen. Eea weer keurig ingepakt en samen met de bon gerouterneerd. Na 2 maanden nog geen reactie heb ik eens gebeld of eea goed was overgekomen. De meneer die mij te woord stond wist mij te vertellen dat hij er ook niets van begreep want hij kon zien dat de camera al een behoorlijke tijd in het magazijn lag. Alles zou goedkomen werd mij verzekerd! Twee dagen later ontvang ik met de post een grote doos met daarin de camera retour!!! Weer gebeld en aangegeven dat ik niet de camera wildde maar mijn geld retour. De mevrouw begreep er niets van en zou eea uitzoeken en eea zou zo spoedig mogelijk opgelost worden. Na een week....weer geen reactie!!! Weer gebeld en ik kreeg een geïrriteerde mevrouw aan de lijn die mij zogenaamd net van plan was om mij terug te gaan bellen.......Tevens werd mij medegedeeld dat ik de cameralens beschadigd zou hebben!!! Je reinste onzin aangezien zich de lens achter een plastic kapje bevind. Heb met een vergrootglas alles gecheckt en eea is je reinste onzin. Daarna nog een keer gebeld en kreeg zoals de laatste keer te horen dat het produkt beschadigd zou zijn en ik mijn geld niet terugkrijg! 'k Moest maar een mailtje naar een of ander management schrijven...........Ik wil dus een ieder waarschuwen voor deze onderneming want retourneren.....je reinste oplichterij!!! U bent gewaarschuwd!!!!
2016 door Jorn

7 maart een popcornmachine bestelt. Vervolgens deze de dag erna in de middag al binnen gehad zonder beschadigingen. Helemaal top!
2016 door Zootje

2 Januari bestselling geplaatst, cadeau voor mijn man. Al betaald. 6 januari krijg ik een mail dat ie niet op voorraad is. Cadeautje komt rond eind januari, goed kan gebeuren . Vandaag een mail met een totaal ander bestelnummer en verkeerde product, dat die later zou komen.huh ? Nu bellen met de klantenservice en sta al 15 min. in de wacht. Gaat hij nét over, wordt er opgehangen! Service 0 sterren.
2015 door Waardeloos

Op 25 November een bestelling geplaatst en betaald. Vandaag 2 December nog steeds niet ontvangen. Klantenservice gebeld; 23 min in de wacht - pakket is inderdaad nog niet verzonden; wordt vandaag verzonden. Kunnen we dan adres veranderen; want ben vandaag voor het laatst op opgegeven adres. Nee; kan alleen het adres gebruiken wat ik heb opgegeven (8 dagen geleden!). Waardeloos; nu heb ik er helemaal niets meer aan. Medewerker zegt niets meer te kunnen doen. Is ook niet onder de indruk dat het pakket ipv 1 dag, 8 dagen nodig heeft om verstuurd te worden. Wat volgens mij kan verbeteren: (1) voorraad koppelen aan webshop. (2) klant op de hoogte brengen als bestelling blijft liggen. (3) excuses aanbieden als klant belt. (4) wachttijd klantenservice verkorten. In ieder geval de opmerking dat wachttijd 1 min is eruit halen - deze hoor je namelijk 23 min lang.....
2013 door Patrick

Zou toch graag via deze weg de klantenservice van nlbieder willen bedanken. Had al een aantal voordelige producten gekocht en durfden het wel aan om voor een Samsung camera te gaan. Had hiervoor wel een aantal vragen aan de klantenservice, deze werden ruim binnen de gestelde termijn beantwoord en zodoende heb ik de camera gekocht. nlbieder bedankt!!
2012 door Sietse

Ideale webshop voor grappige (en flauwe) kado's!

Jouw Gadgethouse review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Gadgethouse

Gadgethouse vind je in de volgende categorieën