Informatie

De webshop van de bekende bouwmarkt Formido. Klusspullen, meubelen, woonaccessoires, auto- en fietsaccessoires en nog veel meer. Van gereedschap tot bouwhout en van ijzerwaren tot plaatmateriaal, koop het hier! Deel en raadpleeg hier ook ervaringen van eerdere kopers van de Formido webwinkel.

Adresgegevens

Postbus 1057
3680 BB
Nijkerk
Formido krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

Reviews

4 beoordelingen

2016 door Alex
Ten eerste heb ik de tegoedbon gehad van woningstichting voor 30 euro, maar blijkt bij de winkel dat woor deze tegoedbon kan ik de doos krijgen met artikelen die ik absoluut niet nodig had en die naar mijn inzien niet meer dan 10 euro zou moeten kosten. De dos heb ik geweigerd en de winkel ingegaan. Bij hun volder stond dat er set van 8 houtplanken wordt GRATIS naar huis bezorgd, maar blijkt in de winkel dat “wij gaan niet voor elke plankje rijden” en ik moest dus afrekenen 6.90 bezorgkosten. Direct daarna ben ik meteen richting uitgaan gelopen en ik denk niet dat ik ooit iets ga kopen bij deze winkel.
2014 door Habib
Ik ben happy met de bestelde golfplaten. Habib
2014 door Onne
Onbegrijpelijk dat de meeste Nederlandse bouwmarkten nog geen online shopmodule hebben. De Formido springt hier slim op in. Als ik het te druk heb laat ik grote zaken alvast bezorgen bij de klant thuis. Meestal doet de klant dit overigens zelf zodat ik niet hoef voor te financieren.
2013 door J. Boudewijn
Er zijn veel betere alternatieven te bedenken op internet, die goedkoper zijn en een groter assortiment hebben.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Formido vind je in de volgende categorieën

Toon meer categorieën Toon minder categorieën

Jouw Formido review