Formido


De webshop van de bekende bouwmarkt Formido. Klusspullen, meubelen, woonaccessoires, auto- en fietsaccessoires en nog veel meer. Van gereedschap tot bouwhout en van ijzerwaren tot plaatmateriaal, koop het hier! Deel en raadpleeg hier ook ervaringen van eerdere kopers van de Formido webwinkel.

Postbus 1057
3680 BB
Nijkerk4 beoordelingen

Formido krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

01-07 door Alex

Ten eerste heb ik de tegoedbon gehad van woningstichting voor 30 euro, maar blijkt bij de winkel dat woor deze tegoedbon kan ik de doos krijgen met artikelen die ik absoluut niet nodig had en die naar mijn inzien niet meer dan 10 euro zou moeten kosten. De dos heb ik geweigerd en de winkel ingegaan. Bij hun volder stond dat er set van 8 houtplanken wordt GRATIS naar huis bezorgd, maar blijkt in de winkel dat “wij gaan niet voor elke plankje rijden” en ik moest dus afrekenen 6.90 bezorgkosten. Direct daarna ben ik meteen richting uitgaan gelopen en ik denk niet dat ik ooit iets ga kopen bij deze winkel.
21-02 door Habib

Ik ben happy met de bestelde golfplaten. Habib
20-02 door Onne

Onbegrijpelijk dat de meeste Nederlandse bouwmarkten nog geen online shopmodule hebben. De Formido springt hier slim op in. Als ik het te druk heb laat ik grote zaken alvast bezorgen bij de klant thuis. Meestal doet de klant dit overigens zelf zodat ik niet hoef voor te financieren.
07-02 door J. Boudewijn

Er zijn veel betere alternatieven te bedenken op internet, die goedkoper zijn en een groter assortiment hebben.

Jouw Formido review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Formido

Formido vind je in de volgende categorieën