Fonteyn


Fonteyn spa´s is met trots de grootste spa specialist. Wij leveren een breed assortiment hoogwaardige spa´s, sauna´s, whirlpools, zwembaden en jacuzzi´s. Start met genieten!

De webwshop van Fonteyn verkoopt tuinhuisjes en overkappingen, deel uw ervaringen hier!


9 beoordelingen

Fonteyn krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

11-06 door Petra

Wat een super super slecht bedrijf bah bah!! 2 jaar en 3 maanden geleden een jaquzzi gekocht bij Fonteyn met een prijs kaartje van €4500 Ik ben nu al weken aan het bellen om een afspraak te maken en dat iemand mij fatsoenlijk te woord zou staan wat het probleem kan zijn en wat we evt kunnen doen.. Monteurs niet beschikbaar krijg je als antwoord!! En ben nu zeker 6 telefoon gesprekken verder met jullie en al die tijd staat onze jaquzzi spa stil.. ze sturen geen monteur niks!!! Te druk word er dan gezegt?!! Maar ben ik dan niet gewoon een betalende klant geweest die ff €4500 neer getikt heeft om die spa te kopen bij jullie? Wij zijn nu zeker 5 a 6 weken verder en niemand staat ons te woord of maakt eindelijk eens een afspraak met ons zodat onze spa nagekeken kan worden ik vind dit echt ronduit schandalig!!! Klant onvriendelijk en echt ik ga zo veel mogelijk slechte recenties schrijven dat niemand bij jullie nog iets kopen wil!!!
13-12 door Bert

Normaal plaats ik dit soort berichten niet op dit platform, maar ik maak nu een uitzondering om zoveel mogelijk gedupeerden te bereiken en onze klachten en krachten evt. bundelen. Vanaf mei dit jaar, 8 maanden geleden, is onze jacuzzi stuk. Er zijn al diverse reparaties verricht, ik ben al ruim vijfhonderd euro kwijt maar nog steeds lekt hij. Inmiddels zijn er zo'n kleine 30 mailtjes heen en weer gestuurd plus een aantal telefoongesprekken gevoerd. Het volgende onderdeel kan gemonteerd worden en dan moet hij niet meer lekken, maar ik heb er geen vertrouwen meer in. Bovendien vind ik dat, na zo lang gewacht te moeten hebben, de vervanging en reparatie wel op kosten van de zaak verricht zou kunnen worden. Wie laat een klant nou 8 maanden wachten? Tot nu toe had ik goede ervaringen met Fonteyn Spa's maar deze hele zaak stelt mij enorm teleur en ik heb niet de indruk dat er naar mij geluisterd wordt en service wordt geleverd. Dit in groot contrast met het moment waarop wij de aankoop deden. Klant was koning en service en aandacht alom. Ik voel me nu compleet genegeerd. Zijn er meer klanten met deze ervaring of heb ik gewoon pech?
22-08 door Gerard van Wijk

Lees de andere negatieve reacties en luister er naar: koop NOOIT bij Fonteyn! De enkele positieve reacties zijn hoogstwaarschijnlijk van medewerkers of familie.Werkelijk niets doet het bedrijf op klantvriendelijke wijze: - je wordt niet teruggebeld ondanks belofte "vandaag" of "binnen 1 week" - de mensen die je wilt spreken zijn "net naar huis", maar dring je aan of dreig je met een klacht dan is het "o, hij is er nog". Kan een keer gebeuren, maar niet tig keer - wordt eens lastig aan de telefoon: je wordt doorverbonden en je raadt het al: je blijft in de wacht staan totdat je zelf maar opgooit. Je belt terug: "O, er ging iets mis met doorverbinden". Zo'n oude truc om van 'lastige' klanten af te komen: schaam je Fonteyn! Nogmaals: kan een keer gebeuren, maar niet herhaalde keren: dan is het een misselijkmakende strategie - uiteindelijke factuur onderhoud is 2x zo hoog als door mij en door servicemonteur ondertekende werkbon (dus ga die niet betalen, wacht met vertrouwen de incassodienst af) - monteurs ontvangen geen feedback van hogeraf: ze constateren problemen met de spa die ze al vaker bij andere klanten zijn tegengekomen, maar weten niet de oorzaak (moet u zelf maar bellen) - email van klant verdwijnt in grote zwarte doos: monteur wist niets van de door mij per pdf verzonden situatieschets hoewel ik daar achteraan gebeld heb om bevestiging van ontvangst te krijgen - zoveel negatief commentaar over de service hier en kennelijk trekt Fonteyn zich daar niets van aan: dat is nog het meest tekenend. Het gaat om de omzet, niet om de klant. Eenmaal geld binnen, weg service. Uiteindelijk zal dat Fonteyn funest worden, als maar genoeg klanten deze recensies lezen en er naar handelen: WEGWEZEN!
02-06 door MONIQUE

Slechte service!! Half april 3 tuinkasten veluwe besteld en betaald. 24 mei zouden ze eindelijk geleverd worden, helaas is er maar 1 kast bezorgt. Heb hier bijna dagelijks over gebeld, wordt elke keer gezegt, ik weet het niet u wordt terug gebeld... maar niemand belt je terug... Mis nog steeds 2 kasten die dik 1.5 maand geleden wel betaald zijn!!! Hoop voor een snelle oplossing nu, anders ga ik andere stappen onder nemen!!
26-03 door Milla

Volgens de website de beste en grootste showroom in europa met meer dan 70 huisjes in voorbeeld. Realitieit is lege showroom onder konstruktie, 10 huisjes in voorbeeld. Je kunt noch een aantal huisjes op een bouwterrein zie, maar met een adviseur zaam, maar wachttijd 90 minuten (medewerkers beloofd vals 45 minuten). Valse website, valse beloftes!
18-06 door A.vroomen

Hele slechte ervaring met fonteyn. Iets te vaak gegoogled op een bepaalde bank en de prijs is omhooggeschoten, net zoals ze dat doen bij booking.com met de hotelkamers. Dus kijk uit wanneer je iets mooi vindt of twijfelt en het dan meerdere keren bekijkt !
23-12 door Bleeker

De gekochte Biohort tuinkast is in 1 woord geweldig!
17-12 door Yari

Ik zoek een fonteyn kortingscode. Heeft iemand eentje gezien of over? graag hier even een berichtje.
11-12 door Inge

Iemand ervaring met service en garantie met deze shop? Wij willen een tuinhuisje kopen

Jouw Fonteyn review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerkenPopulaire producten van Fonteyn


Webshops vergelijkbaar met Fonteyn

Fonteyn vind je in de volgende categorieën