Fonq.nl


Fonq.nl is het online warenhuis met de meest uiteenlopend aanbod in de categorieën design wonen, luxe koken, speelgoed voor binnen en buiten, tuin accessoires, interieurdesign en cadeaus kopen.

Fonq.nl heeft naast een webwarenhuis ook over de 120 niche webwinkels, die allemaal gespecialiseerd zijn in een specifiek product. Daarnaast zijn de producten die zij verkopen op hun sites van vele bekende en grote merken. De webshop van Fonq staat voor snelle levering vanuit eigen voorraad en gunstige ruilvoorwaarden. Van goedkope pannenlap, Geneva audio tot luxe wijnrek, hier vind je het allemaal in 1 shop.

Wat is jouw ervaring met de Fonq webshop qua prijzen, service en assortiment? Deel hier je goede en slechte ervaringen. Verplicht is uw beoordeling over fonq.nl goed te onderbouwen.

Atoomweg 8
3542 AN
Utrecht
Populaire producten van Fonq.nl40 beoordelingen

Fonq krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 40 40 ervaringen.

2017 door b

Kansloze webwinkel. Ten eerste een beschadigde stoel geleverd. Kan gebeuren. Vervolgens wordt een vervangende stoel in de verkeerde kleur!!! geleverd en dus staan er inmiddels twee stoelen die retour moeten. Klantenservice onmogelijk te bereiken maar via een omweg (bel het showroom nummer 030 - 760 04 80) toch een medewerker aan de telefoon. Na 16 dagen gezeik met Fonq -waarna er nog steeds 2 stoelen retour moeten-, onderneemt deze winkel een vakkundige poging haar klant af te wimpelen met €10 cashback of een flesje slobberwijn uit de webshop. Totaal kansloos. Nooit meer Fonq!!!
2017 door klaas

De hele dag thuisgebleven omdat het product zou worden geleverd. Dit bleek niet te kloppen bij navraag bij Dhl. Klantenservice Fonq gebeld. Na een half uur wachten werd de verbinding vanzelf verbroken. Wegens drukte. Het artikel had ik dezelfde avond nodig. Ik bestel nooit meer bij Fonq en mijn advies is om als je het ergens anders kan krijgen je dat moet doen en niet bij Fonq!
2016 door monique hol

Had een pedaalemmer van Wesco besteld voor 138 euro. Dan verwacht je dus kwaliteit. Hij zag er goed uit , maar door verhuizing pas een paar weken later in gebruik genomen. Het verwisselen van de zak was een ramp. Emmer gaat er moeilijk uit, zak blijft hangen bij het eruit halen en scheurt dan, deksel gaat met harde klap dicht. Toen pas reviews gelezen en bleek dat er heel veel mensen ontevreden waren. Fonq had de emmer uit het assortiment moeten halen. Ik werd met een paar gebruikerstips het bos in gestuurd. Pedaalemmer staat nu bij het grof vuil. Bedankt Fonq voor de "goeie"service
2016 door H.Barlo

Had bij Fonq een nieuwe strijktafel besteld, deze werd supersnel geleverd alleen was deze beschadigd. Heb foto's gemaakt en werd door Fonq goed opgelost.
2016 door Thiago

Slechte afhandeling van mijn klacht. Verkeerde kleur van product gekregen. De kleur die op website stond hebben ze helemaal niet. Moest het dus nu zelf terugsturen en ter compensatie na vragen 5 euro korting op volgende bestelling. Afgeslagen want ik heb geen vertrouwen meer in Fonq. Ik bestel via internet omdat ik geen tijd heb om naar winkels te gaan dus ook niet om het terug te sturen. Bestel alles via internet dus ze lopen heel wat geld mis van mij.
2016 door mrijk

Helaas slechte ervaring met fonq. een crosstrainer besteld, een hometrainer binnen gekregen. Gelijk gebeld toen ik dit constateerde, ze kunnen niet zeggen wanneer ze langs komen alleen een dag en niet in het weekeind. Jammer want er zullen wel meer mensen door de week werken. Nu had mijn vriend middagdienst en konden ze een uitzondering maken en een ochtenbezorging laten doen tussen 9 en 13.00 helaas stonden ze om 8.30 al op de stoep en heeft hij daar geen rekening mee gehouden en dus sliep hij nog, word ik bod aan de telefoon te woord gestaan dat de tijden die ze doorgeven niet bindend zijn en dat ik maar telefonisch berijkbaar had moeten zijn. sorry hoor is dit mijn fout?.... Ik bestel hier in ieder geval niet meer. hopelijk gaat de volgende omruildag wel goed....
2015 door Joy

de slechtste online klantervaring ooit. Tafel besteld met vermelding dat deze op het postkantoor geleverd kon worden. Bij het ophalen bleken de poten er niet bij te zitten. Fonq gemaild, excuses ontvangen en de poten zouden geleverd worden. Helaas wel op mijn huisadres waardoor ik moest zorgen dat ik thuis was. Terwijl ik wachtte op de bezorger, bleek bij het uitpakken dat het blad beschadigd was. Ook de doos van de poten was beschadigd. Fonq kon niet op korte termijn een vervangend exemplaar leveren. Ik moest de tafel maar terug brengen naar het postkantoor. Pas na aandringen van mijn kant regelde Fonq dat het pakket weer werd opgehaald. Ter compensatie stuurden ze een link waarop ik wat kon uitzoeken, ik zocht een wijnpakket uit. Krijg ik een mail dat ze niet de juiste link hebben gestuurd en ik één fles krijg. En ik heb nog steeds mijn geld niet terug, ondanks aandringen. Dit was de laatste keer dat ik iets bij Fonq besteld heb.
2015 door JJ

Ronduit slecht. Levering te laat en een klantenservice die het laat afweten. Eens, maar nooit weer!
2015 door Marco

Bestel een loungeset die op voorraad is, volgens tracktrace gegevens zou van den Heuvel dit de volgende dag bezorgen tussen 15 en 17 uur. Om 17.10 niets ontvangen, bellen met klantenservice, lang in de wacht. Antwoord klantenservice, de koerier kan elk moment bij u zijn. Na mijn verzoek toch even te bellen met van den Heuvel kreeg ik het antwoord dat de koerier niet meer komt omdat hij zijn route niet afkrijgt. Afgesproken dat de koerier de volgende dag om 15 uur zou komen, speciaal gezorgd dat ik om 15 uur thuis zou zijn, maar weer geen levering! Bellen met klantenservice, weer lang in de wacht, antwoord was dat de koerier om 11 uur voor de deur heeft gestaan tegen alle afspraken in en dat hij al aan het bier zat en dus niet meer kon komen. Uiteindelijk de order maar geannuleerd, ik heb heel veel online gekocht, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een stelletje prutsers!
2015 door steven

Enkele kommetjes in aardewerk zijn beschadigd toegekomen. Op zich geen probleem, ware het niet dat men tot op heden ( 96 uur ipv. de beloofde 24 ) niet heeft gereageerd op mijn diverse e-mails. Ben dus nog steeds wachtende...
2015 door Stefan

De service is alom waardeloos. Ik wacht al 2 weken op m'n pakket. Op mails wordt niet gereageerd. Een dikke 1 ster dus voor mij...
2014 door Marlies

Ik heb geen ervaring met Fonq zou er ook nooit kopen ik vind de commercials de domme verpakkingen en de commercials en de naam niet commercieel ik verafschuw de reclames bij voorbaat gewoonweg dom
2014 door lianne

zeer slechte ervaring levertijd zou maar 3 tot 5 werkdagen zijn. gebeld dit werd niet normaal afgehandeld alsof het de normaalste zaak is en gezegd dat het 9 werkdagen zouden zijn wat later ook op de site stond en niet toen we bestelden nu 2 weken verder nog niets. dit betekend dus dat ik daar niets meer van hoef
2014 door Fonk.nl

Tikte Fonk.nl in en kreeg Musthaves.nl, dat zijn inderdaad slimme gasten zoals reeds een anders schreef en heel dom van Fonq. Dat ze die naam niet snel overnemen/kopen of destijds niet gelijk hebben vastgelegd.Dom!
2014 door Els Roos

ONBETROUWBAAR De bestelling werd niet "morgen geleverd" zoals afgesproken !! Wat nu ? Er achteraan dan maar ,bellen; de telefoon bleef wel heel erg lang in de wacht , ik heb maar neergelegd . Een mail gestuurd kijken wat dit opleverd ?
2014 door Elsa

Ik vind hun magazine die je bij bestellingen super, dat wou ik maar eens gezegd hebben, bijdeed. Elsa
2014 door Carkic

Levering goed. Prijs ok.
2014 door D. spauwen

Goed geregeld hiero van top tot teen.
2014 door Fonqshopper

Complimenten voor de combinatiedeals, zie je bijna nergens en maakt het shoppen sneller en duidelijker wat bijelkaar hoort.
2013 door Jef

Respect voor fonq, zelf afleverdatum bepalen, voor 00.00 bestelt is volgende dag in huis, mooie spullen, ga zo maar door
2013 door Jacint

Wij hebben echter helemaal geen goede ervaringen met Fong. Maakt de belofte niet waar , gaf geen responses op onze mails. Onbetrouwbaar dus. Bovendien ging Fong slecht met problemen om . Hun motto is "gewoon niet meer reageren op mails dan lost het van zelf op "(dit denken ze dan) . Wij zouden dit bedrijf absoluut NIET aanraden !
2013 door Roderick Maas

combinatieverkopen vind ik handig en lekker snel werken, zie je bij andere shops nog niet! Ga zo door fonq!
2013 door Mandy

Gisteravond een Brabantia strijkplank besteld en vandaag voor 12 uur is deze al bezorgd. Goed ingepakt en zeer goed op de hoogte gehouden via de mail. FANTASTISCH!
2012 door Ernst

Tik je fonk.nl in kom je op een andere woonwinkel! Slimme gasten en beetje dom van fonq.nl
2012 door Bongers

Er is van alles beloofd, maar ze maken steeds de beloftes niet waar. Heb zelfs de klachtenbond moeten inschakelen om de zaak geregeld te krijgen. Moest overal zelf achteraan en kreeg steeds weer: oh, er is iets mis gegaan, ja duhhhh, dat merkte ik zelf ook wel. Kreeg ter compensatie een kortingsbon, te besteden bij mijn volgende aankoop, die bon werd naar verkeerde adres gestuurd en nee, ik koop dus niks meer bij zo'n webwinkel. Uiteindelijk, na bijna 2 maanden, ontving ik een pakketje met Rituals spullen en kan de zaak worden afgesloten.
2012 door Lonneke van Leeuwen

Bij Fonq bestel ik graag want levertijden en retourbeleid is super betrouwbaar, toch merk ik dat ik de webshop van de Bijenkorf nog beter vindt qua assortiment en beleving. Dus of de vonk tussen ons eeuwig blijft... we zullen zien LOL
2012 door Van de Boog

Online marktleider is woonartikelen. Grootste assortiment, snelste levering, faire prijzen. Bestel hier gerust. Fonq is betrouwbaar en maakt verwachtingen waar. Dikke 5 sterren waardering
2012 door Sam

reparatie verliep prima en zonder kosten, mag wel eens gezegd worden dat dit top geregeld is.
2012 door k. poorter

Zelf het aflevermoment bepalen binnen nu en 2 weken is echt een geniale service. Elke woensdag heb ik papadag en laat ik fonq bezorgen. Nooit meer naar het postkantoor op pakketjes af te halen. Zelf het bezorgmoment bepalen zouden meer webwinkels moeten doen. Naast de bezorgdag kiezen is de volgende stad om het bezorguur van te voren te bepalen, dat zou wel lastig zijn! Met een dagdeel zou ik al blij zijn!
2012 door Isa

Alles duidelijk.
2011 door Karin

ik vind het niet heel erg goed. ik heb een lamp besteld en er werd gezegd voor 20 uur besteld anderre dag in huis in middels ben ik al meer als een week verder en nog geen lamp gezien. mmmm zeer slecht dus! de prijs is alleen erg netjes nu maar afwachten of hij idd wel binnekomt
2011 door l. pater

Meer voorraadinformatie en vooraf afspraak welke dag exact geleverd wordt zijn belangrijke verbeteropunten
2011 door Karin en peter

Gewoon eens een keer een echt hele goede webwinkel met snelle verzending via tnt, lagere prijzen dan lokaal winkelen en goede aftersales service. Duidelijk passie voor het bedrijf. We zijn blij met onze tuinmeubelset.
2011 door Tim

Fonq is overgenomen door de mannen achter Wehkamp, het wordt nu dus wel heel groot allemaal, dat komt de klachten afhandeling vaak niet ten goede en ik vrees voor een log bedrijf...
2011 door A van der meer

Mijn webwinkelervaringen zijn zeer wisselend en soms zelf buitengewoon teleurstellend (met name als ik vooraf betaal). Met fonq heb ik daarentegen uitsluitend goede ervaring, ze maken simpelweg waar wat ze zeggen en dat zouden er meer moeten doen. Ga zo door en voeg vooral nog meer producten toe zodat ik de deur niet meer uit hoef voor shoppen!
2011 door avdh

ik heb een magazine met kortingscode FNQ11 gekregen bij mijn bestelling, voor wie iets wil kopen bij Fonq (mijn ervaring is prima) kan hiermee 5% korting pakken op fonq.nl.
2011 door Webber

Hun aanbod tuingereedschap en tuinmeubels is nog te minimaal vind ik. Grappig detail: fonk.nl gaat naar een andere warenhuis met design woonartikelen.
2011 door erwin

het enige maar dan ook het enige verbeterpunt is dat je niet kan aangeven dat je bijvoorbeeld bezorging niet op woensdag wilt omdat je dan niet thuis bent en de rest van de week wel! verder niets dan lof over fonq assortiment, prijzen, lvertijden en afterservice.
2011 door jdruiter

ik kreeg omdat ik reeds eerder had besteld op mijn verjaardag een kortingscode van Fonq kado, leuke attentie en slim bedacht, alleen was mijn geboortedatum niet helemaal juist dan had ik 5 sterren voor mijn review gegeven haha
2010 door henk

na lang surfen op het web hier een mooie roestvrijstalen pizzasnijder als sinterklaaskado gekocht. Snelle levering uit eigen magazijn en ruilen geen probleem spreken mij zeer aan bij deze shop.

Jouw Fonq.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Fonq.nl

Fonq.nl vind je in de volgende categorieën