Fokko Juweliers


Fokko Juweliers is uw online juwelier voor al uw sieraden, horloges en trouwringen. U kunt bij Fokko Juweliers ook uw eigen sieraden laten ontwerpen. Fokko Juweliers is gegarandeerd de goedkoopste juwelier! In het assortiment bevinden zich onder andere: Triwa horloges, Joe Rodeo horloges, zilveren sieraden, diamanten sieraden, Surinaamse sieraden en Swarovski en diamanten G Shocks.

Bezoek adres alleen op afspraak.

Bedumerweg 3
9716 AA
Groningen119 beoordelingen

Fokko Juweliers krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 119 119 ervaringen.

06-08 door Gravenbeek

In eerste instantie super blij bestellen en betalen ging super snel artikel binnen 2 dagen thuis .TOP. zou j denken toen begon de ellende .2 weken later goud laag weg!!!retour .artikel Terug ontvangen na 2 weken weer !!!weer terug nu wilde ik mn geld terug . Gaan ze moeilijk lopen doen terwijl het product .niet slijt vast is en ook niet tegen water kan (nergens aangegeven bij bestellen !!) We starten nu een rechtzaak voor onze centjes Dus mensen denken 2 x . 3 x na voor j hier wat goud (vergulds) kijk uit wat j koopt want j spoelt zo 200 Door de pot Bij FOKKO JUWELIERS . kijk uit mensen . Nu op FB en insta nog vertel t voort !!!Gravenbeek
22-03 door Rebekka

Kapot aangekomen. Contact opgenomen en 2 dagen later nieuwe ontvangen. Oude mocht ik houden. Topservice!
03-03 door Mechteld

Snelle levering. Mooie mattenklopper oorbellen. Sieradendoosje is ook leuk erbij voor de nacht.
22-02 door Djaleesa

Snelle levering na telefonisch contact toezegging te hebben gehad. Sieraad ziet er uit zoals in de omschrijving. Ook een leuk doosje erbij gekregen.
29-12 door Ingrid

Ik heb een gouden mattenklopper gekocht voor mijn dochter die na 10 dagen zilver is geworden,ring geretourneerd als klacht en medegedeeld dat als zij een andere ring hadden ,dus niet dezelfde,waar ik desnoods wat bij had moeten betalen daar wel interesse voor had,.... er kwam geen ring dus na 10 dagen geappt waar mijn geld retour bleef,krijg ik 3 dagen ineens weer dezelfde ring in de bus,geappt(alles gaat via de app) dat ik hier geen vertrouwen in had en mijn geld retour wil ...de vreemdste verwijten dat ik het goud eraf geschrapt had en de opmerking U dacht toch niet dat U een 14 krt gouden ring had gekocht? Erg onbeschoft,nou wel stond nl gouden ring in de advertentie,ieder geval niet een ring die na 10 dagen zilver is,oplichterij dus , voor mij nooit meer een produkt bij fokko
26-12 door ingrid

slechte ervaring,had een gouden mattenklopper besteld die na 10 dagen zilver werd,ring geretourneerd,gemeld dat als er een andere ring zou zijn waar het goud niet vanaf ging ik deze wilde hebben[zelfs meer ervoor zou willen betalen] na 10 dagen wederom om mijn geld retour gevraagd krijg ik ineens dezelfde ring toegestuurd,wil ik dus niet,appjes gekregen dat er mensen zijn die het goud eraf schrapeen en U dacht toch niet dat U een gouden ring had gekocht...duhhh stond echt bij de advertentie,misleiding dus,U kunt een tegoedbon krijgen....dacht u nou werkelijk dat ik hier ooit nog wat zou willen kopen?nee voor mij nooit meer iets van fokko
24-10 door Linda de Groot

Wat ik vooral belangrijk vindt bij webshops, is dat ze goed bereikbaar zijn. Fokko Juweliers is via e-mail en Whatsapp de hele dsg bereikbaar. Via de telefoon pas in de avond. Dat is wel een nadeel. Mijn ring werd de volgende werkdag, zoals beloofd, al geleverd. Top service en een goede prijs.
01-05 door Raoel

Had begin van het jaar een custom made 14 k sieraad bij fokko laten maken. Na een poosje via what,s app contact te hebben gehad over wat ik precies wil en de maten het gewicht na wat modellen en combinaites envoorbeelden gezien te hebben een beslissing gemaakt en het sieraad bestelt Afspraken gemaakt over manier van betalen en de levertijd ..ging om best een duren aankoop dus had ik aan gedeelte aanbetaald ook netjes een Verlopige factuur van gekregen in de e-mail en een bewijs van betaling . afspraken gemaakt over het manier van leveren dat zou via post nl gaan met track en trace ..nou poos erna was het dan zo ver bijna levertijd weer even via de tel contact gehad en tot mijn spijt slecht nieuws ..het sieraad kon niet geleverd worden om dat via post nl (maar tot een bepaald bedrag aan de deur kan worden betaald) Verveld wat nu wel al aanbetaald na een week nog geen oplossing te hebben gevonden weer contact gehad en een afspraak gemaakt om het sieraad op te halen. kort erna het sieraad om de afgesproken locatie opgehaald sieraad zag er zeer mooi uit en was ook PRECIES wat ik wou ben er dus ook zeer tevreden mee Sieraad heft oficieel taxatie rapport erbij en ook netjes het factuur . Dus mijn ervaring met fokko juweliers is zeker goed maar wat belangrijk is DUIDELIJKE afspraken te maken als je custom made sieraden laat maken en zeer zeker over de manier van leveren en rekening houden dat er een max is van wat je aan deur kan betalen
09-11 door Betty

ik had een zilveren mattenklopper ring besteld, eenmaal aangekomen zag het er heel anders uit dan op de site. Hieromtrent wilde ik mijn bestelling retourneren. Hiervoor moet je eerst telefonisch contact opnemen met fokko. Nou ik kan jullie vertellen dat zij zeer moeilijk te bereiken zijn. Paar dagen verder heb ik ze dan een whatss app berichtje gestuurd, wat ik erg vreemd, en onprofessioneel vond. Hoedan ook de volgende dag heb ik mijn pakket retour gestuurd, 1 week later is mijn pakket volgens Fokko niet ontvangen. Ik heb post nl gebeld en volgens hen zou het niet bij hun sorteercentrum liggen. Mijn conslusie: Fokko lijkt betrouw te zijn, maar zodra je een artikel retour stuurt, vooral niet aangetekend, doen zij net of hun neus bloed en ze van niks af weten.Ze maken gelijk misbruik van de situatie. Erg slechte communicatie ook je moet als het ware achter hun reed aan lopen elke keer weer. Ik ga in ieder geval niks meer bestellen daar, Fokko juweliers is een no-go.
09-11 door Betty

ik had een zilveren mattenklopper ring besteld, eenmaal aangekomen zag het er heel anders uit dan op de site. Hieromtrent wilde ik mijn bestelling retourneren. Hiervoor moet je eerst telefonisch contact opnemen met fokko. Nou ik kan jullie vertellen dat zij zeer moeilijk te bereiken zijn. Paar dagen verder heb ik ze dan een whatss app berichtje gestuurd, wat ik erg vreemd, en onprofessioneel vond. Hoedan ook de volgende dag heb ik mijn pakket retour gestuurd, 1 week later is mijn pakket volgens Fokko niet ontvangen. Ik heb post nl gebeld en volgens hen zou het niet bij hun sorteercentrum liggen. Mijn conslusie: Fokko lijkt betrouw te zijn, maar zodra je een artikel retour stuurt, doen zij net of hun neus bloed en ze van niks af weten. Erg slechte communicatie ook je moet als het ware achter hun reed aan lopen elke keer weer. Ik ga in ieder geval niks meer bestellen daar, Fokko juweliers is een no-go.
27-02 door Amara van Eck

Mijn man was al tijden aan het kijken voor een diamanten horloge. Hij kwam uiteindelijk na vele tel. gesprekken uit bij Fokko Juweliers. Wij zijn er heen gegaan en hebben een Joe Rodeo JBR2 Broadway gekocht. Schitterend klokje. Wij konden de horloge direct meenemen en hebben 2 jaar garantie gekregen op de horloge én diamanten. Zeer goede service tegen een scherpe prijs!
05-02 door L Eng

Gisterochtend vroeg via Marktplaats die waardebon van €50 euro voor €19 gekocht voor Supertrash sieraden. Meteen een bestelling geplaatst op Fokko omdat ik het graag zo snel mogelijk in huis wilde hebben. Coupon code ingevuld.. Werkte niet. Toen het bedrijf een whatsappje en mailtje gestuurd met dat het niet werkte. Na lang heen en weer mailen zeiden ze dat het mijn fout wat dat hij het niet deed. Ik zou de verkeerde code invoeren. En dat terwijl ik hem kopieër en plak vanaf de e-mail. Oké.. Eindelijk werkte mijn code en kon ik ze bestelling afronden. Dat ging wel goed, al verwachtte ik de verzendkosten niet. In de middag kreeg ik een mail dat ze bezig waren met mijn bestelling. Ik blij, want dan zou het dan ook wel verstuurd worden en heb ik het snel binnen. Nee hoor, 's avonds laat kreeg ik ineens weer een berichtje dat ik de veiligheidscode WEER moest doorgeven. Ik snel doorgestuurd, misschien konden ze het dan nog in de avond op de post doen. Kreeg ik toenet een mailtje dat de veiligheidscode niet werkt. Ik word hier echt niet goed van, ik heb hem zeker al 10 keer moeten doorgeven en ik kopieër hem gewoon uit het mailtje. Als klant verwacht je dat je je code kan invullen en gewoon de bestelling kan voltooien. Ik heb gister de hele dag heen en weer moeten mailen en whatsappen om het voor elkaar te krijgen. Om vandaag te horen te krijgen dat het nog niet is gelukt. Tot zo ver mijn ervaring met Fokko, word vast vervolgd.
18-01 door Hendrik

Na het overlijden van mijn vrouw speelde ik al met de gedachten om iets blijvends te maken. Op de website zag ik dat je een vingerafdruk kon laten graveren. Dit vond ik zeer speciaal. MEt een zelf aangeleverde ring had ik ze de opdracht gegeven om er wat speciaals van te laten maken. Het resultaat was erg mooi. Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen. Chapeau voor de werknemers van Fokko Juweliers. Goede service voor een zacht prijsje!
18-12 door Baukje van der Werff

Mooie website, nette afhandeling van de bestelling. Niet de snelste zoals bijvoorbeeld Wehkamp, maar 2 werkdagen is alsnog redelijk snel. Wat wel een echte plus is is de klantenservice. Ik heb tijdens mijn bestelling contact gehad met 2 medewerkers en die stonden mij netjes te woord en raadden mij diverse sieraden aan. Deze heb ik gekocht en ze bleken mooier te zijn als op de foto. Voor tussentijdse vragen is Whatsapp ook erg handig.
05-12 door Noah

Voor Sinterklaas een mooi horloge besteld. Echter stond op de website een levertijd van +- 3 werkdagen. Ik gokte het er maar op. Wel had ik gebeld met de vraag of ze er spoed achter konden zetten. De mevrouw aan de telefoon zei dat ze hun best zouden doen. Na 2 werkdagen had ik mijn horloge + een korting voor mijn volgende bestelling binnen! Zeker een aanrader!
29-11 door S.Prins

Ik heb een horloge besteld via de webshop, deze gelijk betaald. Echter geen bevestiging via de mail gekregen o.i.d. Het is erg moeilijk om contact te krijgen, ik krijg steeds de voicemail. Ik ben nu een kleine week verder en nog steeds geen horloge. Dit was gelijk mijn laatste bestelling. Tot nu toe heb ik er echt geen goed gevoel over.
27-10 door Jan Bakker

Gisteravond had ik gebeld naar de klantenservice van Fokko Juweliers of ik een "lastminute" sieraad kon bestellen. Het ging om een diamanten ring voor mijn vrouw. Met de eerder bestelde was wat mis gegaan bij juwelier Kremer. De medewerker stond mij netjes te woord en belde mij een half uur later op dat de ring de volgende ochtend (op zondag!) geleverd kon worden nadat de betaling via een spoedbetaling zou worden overgemaakt. Ik ben dus vol lof over dit bedrijf en deze uitzonderlijke situatie.
09-09 door Mimouna

Mooi Supertrash portomonee en sieraad besteld voor een lage prijs. Vergeleken met andere webshops was ik €12 goedkoper uit. Enig minpunt (las ik wel meer hier) was de levertijd van 3 werkdagen.
03-09 door Kane de Groot

Ik heb via Fokko Juweliers zeer goedkoop een horloge bemachtigd. Dit via de dagdeals gekocht. Ik zal hier vaker op gaan kijken indien ik een horloge zoek. Tip aan het bedrijf: doe wat aan de levertijd. Ik vond een levertijd van 3 werkdagen wel wat lang!
23-08 door Kylie van der Zwaag

Afgelopen woensdag een horloge voor mijn vriend zijn verjaardag besteld en vandaag binnengekregen. Werkelijkwaar een prachtige horloge voor die schappelijke prijs. Ik kreeg ook nog een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Fokko juweliers is zeker een degelijke webshop!
15-08 door Shamelle van Amstel

Snel en netjes afgeleverd. Mijn vriendinnen konden niet geloven dat ik zo goedkoop een SuperTrash horloge online had gekocht. Grote complimenten naar Fokko Juweliers.
14-08 door Bas Kick

Goede prijs kwaliteitverhouding.
17-07 door Mariken Boerema

Vaak pretenderen webshops een goede customerservice te hebben. Nu heb ik er 1 gevonden die het daadwerkelijk heeft. Dit bedrijft reageert snel op e-mail en komen indien nodig met interessante aanbiedingen danwel oplossingen.
15-07 door Fokko Juweliers

Ik efvaring goed met Fokko. l
10-07 door Valeria Willems

Onlangs een bestelling geplaatst op de website. Via marktplaats kwam ik op de dagdeals website terecht. Ik had 5 artikelen besteld waarvan ik 1 retour heb gestuurd. Ik kreeg het geld van de retourzending niet terug en het duurde 4 werkdagen voordat ik mijn geld terug kreeg. Dit vindt ik best slordig. De prijzen waren wel aangenaam daarom 3 sterren!
20-06 door Anita Schurer

Ik had iets besteld op de website en ik kreeg na 1 dag een telefoontje dat het product niet op voorraad was en de levertijd niet bekend was. Zij hebben mij een ander voorstel gedaan, die ik het geaccepteerd. Het is wel jammer dat ze het niet direct aangeven.
16-05 door Ronald Brouwer

Op de website van fokko juwelier stond dat de levertijd gemiddeld 3 tot 10 werkdagen was. Ik kreeg mijn supertrash sieraden al op woensdag terwijl ik maandag had besteld. Ik kreeg netjes een verzendingsemail en de sieraden zaten in een mooie sieradendoos.
22-04 door Fokje de Vries

Vanochtend zijn onze eigen ontworpen trouwringen bezorgd. De ringen zijn goed afgewerkt en de prijs was zeer redelijk. Er zit een mooie box bij waar je de ringen in kunt doen.
15-04 door Alice van der Wouden

Persoonlijk vind ik dat veel meer bedrijven zo een goede service moeten verlenen als dit bedrijf. Tegenwoordig praten bedrijven je alleen maar om met snelle verzending, maar mocht je ze willen bereiken of aanspraak maken op garantie, dan kan je ineens ver zoeken. Bij Fokko is mijn reparatie na 4 werkdagen weer netjes aangetekend geretourneerd.
11-04 door Eduard van Dam

Ik kan best begrijpen waarom iedereen positief is op dit bedrijf, want ze hebben mij netjes te woord gestaan en een zeer goed product tegen een lage prijs geleverd. Mijn vrouw was blij met haar nieuwe ketting.
03-04 door Magdalena Hamminga

Zaterdag had ik 2 paar oorbellen gekocht. Vanochtend kreeg ik een telefoontje dat ik de bestelling kon afhalen bij Remy Jewels in Groningen. De oorbellen waren mooi afgewerkt en natuurlijk goedkoop.
02-04 door Nielson

Goeie shit
28-03 door Claudia v d Wiel

Gelukkig sta je niet 20 minuten in de wachtrij als je met fokko belt, zoals wel het geval is bij andere webwinkels. De vrouw aan de telefoon gaf mij duidelijke informatie., waardoor ik tot de koop ben overgegaan. Ik had mijn ring maandag besteld en vandaag thuis gekregen via tnt post.
28-03 door Fred Buiten

Je weet bij voorbaat al dat dit niet een webshop waar je als je voor 2300 uur bestelt, je product de volgende dag al in huis hebt. Fokko Juweliers biedt juist persoonlijke service en een zeer aantrekkelijke prijs is ons geval. Zeker een aanrader voor sieraden.
22-03 door iris de ruijter

Ik wil even terug komen op mijn schrijven ik heb de ring teruggestuurd,ze hebben vervolgens gelijk een nieuwe besteld en deze had ik binnen 5 werkdagen in huis. Ik werd dit keer goed op de hoogte gehouden wat betreft verzending. Ze hebben het goed opgelost, dus bij deze een tevreden klant.
21-03 door Diana Kropman

Ik heb net mijn eerste bestelling op de zaak van Fokkojuweliers.nl voor mijn eigen sieradenwinkel. Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteitsverhouding en de snelle respons op emails.
13-03 door Dieuwke Bouma

Snelle afhandeling van mijn diamanten oorbellen. Binnen 7 werkdagen in huis. Dieuwke uit Leeuwarden.
13-03 door Bianca Muller

Op 4-3 had ik 2 diamanten ringen besteld voor mijn vriend en ik. De levertijd zou maximaal 10 werkdagen zijn, omdat mijn vriend een grote ringmaat had en de diamanten er nadien ingezet moesten worden. De ringen zijn tot mijn verbazing gisteren geleverd zoals afgesproken en ze zien er ook nog mooier uit als op de foto! Voor mijn eigen geruststelling ben ik nog wel langs de juwelier hier in Almere geweest om te kijken of het echte diamanten zijn. Dit kon deze juwelier allemaal bevestigen. Mochten wij ooit nog diamanten sieraden kopen, dan doen wij dit zeker bij fokko.
12-03 door iris de ruijter

Ik heb op 24-02-2013 een diamanten ring besteld,na veel bellen en mailen kreeg ik hem aangeboden vandaag op 12 maart echter is de ring krom en missen er 3 diamanten heb vervolgens geprobeerd telefonische fokko te bereiken maar dit is niet gelukt. Ik heb nu een mail gestuurd en hoop dat ze mij een passende oplossing bieden voor dit probleem. Ik ben absoluut niet tevreden!!!!
10-03 door Jack Snijder

Afgelopen week een SuperTrash Arlene armband gekocht bij Fokkojuweliers, maar deze bleek veel te klein te zijn voor mijn vriendin. Deze heb ik dus geretourneerd. Vandaag kreeg ik een email dat mijn betaling wordt teruggestort. Dit stond ook nog direct op mijn Rabo rekening. Jammer van de armband, maar wel een prima service! Chapeau!
08-03 door S. Wu

Via mijn kortingscode kwam ik op de website van fokko juweliers. Hier heb ik een mooie Triwa horloge en 2 Supertrash armbanden gekocht. Na mijn bestelling kreeg ik een email waarin stond dat mijn bestelling geacepteert was. Na 3 werkdagen werd mijn bestelling netjes aangetekend afgeleverd. S. Wu.
08-03 door Denise de Klein

Gisteravond is mijn bestelling bezorgd door fokko juweliers die ik geplaatst had op de 6e. Levertijd bedroeg 1 werkdag. Dit is sneller dan ik had verwacht. Ik heb een armband gekocht via de dagdeal van fokko juweliers. Zeer handig die deals. Zeker een aanrader om in de gaten te houden. Mijn armband werd bezorgd in een fokko juweliers sieradendoosje dat er luxe uit zag.
25-02 door Daphne

Twee artikelen besteld en betaald. Behalve een bestel- en betaalbevestiging verneem ik niets meer van Fokkojuweliers. Ik stuur na een week een e-mail met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Er komt geen reactie. Ik stuur weer een e-mail met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ook nu komt er geen antwoord op mijn e-mail. Echter wel een automatische e-mail waaruit blijkt dat het door mij betaalde bedrag gecrediteerd zou zijn. Waarom, dat laat zich raden: Fokkojuweliers geeft daarover geen uitsluitsel. Beetje vreemde gang van zaken. Mijn conclusie is dat Fokkojuweliers een betrouwbare webwinkel is maar slecht communiceert met zijn klanten en op de website meer artikelen aanbiedt dat hij leveren kan. Jammer!
21-02 door Maurice Leeder

Ik heb een armband gekocht bij Fokko Juweliers. Zeer goede service en levering. En niet het minst belangrijkste: de kwaliteit van het sieraad voldoet aan alle verwachtigen. Extra leuk pluspunt is dat Fokko juweliers sinds kort ook dagaanbiedingen heeft, hiemee kan je ook nog een behoorlijk bedrag besparen op de verkoopprijs. TOP
14-02 door Petra

Hierbij moet ik mijn eerdere waardering intrekken. De retour gezonden sieraden zijn aangekomen. Het geld is retour gestort. Dank u.
11-02 door Peggy van der Meer

Net voor de 2e keer een bestelling gedaan. Dit keer een leuke Guess horloge. Service is erg goed bij dit bedrijf, want ze reageren erg snel. De levertijd van 4 werkdagen mag/moet sneller.
02-02 door Arnold Makers

Ik had een Guess horloge besteld. Ik kreeg dezelfde dag nog een email dat de horloge niet op voorraad was. Ik kreeg een alternatief voorgesteld die een paar tientjes duurder was. Ik hoefde niets bij te betalen. Ik vond het wel raar dat iets werd aangeboden dat niet leverbaar was. Marja, dit kan gebeuren denk ik maar. Horloge werd netjes na 3 werkdagen aangetekend geleverd.
29-01 door Mark Hommes

Leuke website. Het enige minpuntje wat zij zich nog kunnen aantrekken is dat de bezorging sneller wordt verwerkt. Dit duurde bij mij 3 werkdagen. Voor de rest snel antwoord op e-mail.
25-01 door Robbie Jonker

De bezorger is hier net aan de deur geweest en mijn ring was goed ingepakt in een sieradendoos. Tevens moest ik tekenen voor ontvangst. De levering duurde 1 week, vanwege het op maat maken. Goede service!
24-01 door Geeske van Schaken

Makkelijk informatie verkregen via Whatsapp. Direct informatie over de levertijd. De levering duurde 3 werkdagen, maar je mag niet klagen want Fokko Juweliers is toch altijd iets goedkoper dan de gemiddelde webshops. Ik ga hier zeker weer bestellen!
21-01 door Petra

Helaas ben ik niet tevreden over de service van Fokko. Ik heb Supertrash sieraden besteld voor Sinterklaas. Deze kwamen 2 weken later binnen! Ik moest zelf steeds informeren naar de status van de bestelling. Ik had andere kadootjes gekocht en heb de Supertrash sieraden teruggestuurd. Dit traject is zeer omslachtig bij Fokko. Pakketje aangetekend teruggestuurd naar Fokko. Tot op vandaag is het pakketje nog steeds niet over ( kan bij PostNL liggen). PostNL vertelde mij dat ze geen antwoord kregen van Fokko op een schriftelijk verzoek of het pakketje bij hen was overgekomen. Fokko heeft ook in dit traject in geen enkel opzicht met mij als klant meegedacht. Nooit weer bestel ik iets bij Fokko!
16-01 door Mathilda

Ik was op zoek naar een leuk horloge voor mijn man. Door de vele keus op het internet was ik het spoor op den duur bijster. Toen kwam ik een advertentie tegen van Fokkojuweliers. Ik heb per mail contact opgenomen met vragen over een Joe Rodeo diamanten horloge. Ik kreeg binnen 1 uur een antwoord terug. Het was voor mij niet helemaal duidelijk, dus ik heb nog 1 keer gemaild. Hierna werd ik gebeld door een medewerker van het bedrijf met de vraag of ik specifieke wensen had en zij dan ging kijken in het systeem of zij wat geschikts kon vinden voor mijn man. Zij kwam met 3 voorstellen, waarvan ik uiteindelijk 1 heb gekozen. Mijn horloge werd volgens afspraak na precies 7 dagen geleverd, omdat het besteld moest worden uit Amerika. Zeer goede en effectieve service want momenteel sta je soms wel 20 minuten in de wacht als je belt!
16-01 door J.Basstein

Op zoek naar een Shamballa-armband kwam ik al snel uit bij Fokko Juweliers, geruime keus en mooie stijl armbanden, anders dan op andere sites. De armband heb ik zaterdags online besteld en dinsdagavond stond de bezorger er al mee op de stoep, word per aangetekend pakket verzonden dus veilig. Snelle service,geruime keus & mooie kwaliteit, kortom een aanrader voor Uw sieraden. Mijn complimenten Fokko, ga zo door !!!
08-01 door Mark Germsen

Voor onze verloving had ik een diamanten ring besteld. Alvorens had ik contact opgenomen of de ring op voorraad was. Deze bleek niet op voorraad te zijn, maar wel leverbaar binnen 2 weken. Ik had de ring al binnen 6 werkdagen in huis. Bij andere juweliers koste de ring ongeveer €2600, maar bij Fokkojuweliers koste dezelfde ring mij €1699! Dit is een erg groot verschil. Prima service!
05-01 door Greg Pinas

Ik had vorige week een blauwe Casio G Shock met swarovski bestelt. Hierbij miste er 1 steen. Vandaag kon ik de G Shock langsbrengen bij Fokko Juweliers en na 4 uur alweer ophalen. Hij zag er weer als nieuw uit. Goede aftersales maar wel jammer dat er bij een nieuw product al een steen uit is gevallen.
02-01 door Familie Veenstra

Via Groepdeal een waardebon van SuperTrash horloges bij Fokko Juweliers besteld. De Supertrash horloge had ik na 2 dagen al in huis.
27-12 door Tieland

Goededag. ik heb een MattenklopperRing besteld voor mijn vriend. (voor kerst) & hij is prachtig. me vriend is er supper blij mee!! darom heb ik nu gelijk oorbellen voor hem erbij besteld, en voor mij met sikonia's. ben erg benieuwd wanneer ze binnen zullen zijn en of ik daar net zo tevreden over ben, dan zal er snel weer een bestelling volgen. Groetend
24-12 door davidovic danijel

ik heb hier al is geschreven , heb een Shamballa Armband Swarovski besteld krijg ik die vandaag binnen en dat is niet degene waar da ik voor bijna 300 euro heb betaald , ook zie ik dat er al een steentje mist , dus dit is gewoon een valse da ik heb gekrege ! ik ben zeeeer ontevrede en ik verwacht da ze mij de juiste terug sture !
22-12 door Alyssa van de Berg

Ik had op 20-12 supertrash sieraden gekocht en 1 shiamballla armband. Deze zijn vandaag binnengekomen. Ik kreeg netjes een mail van verzending. Ook kwamen de sieraden aan in leuke sieradendoosjes van fokkojuweliers. Zeker een aanrader qua prijs en persoonlijke service!
20-12 door davidovic danijel

ik bestelde een armband maar was blijkbaar niet in voorraad ze kregen ze pas de 27/12 binne. maar ik vetrek de 29/12 dus zou het nooit op tijd kunne kome. ik weet niet hoe ze het doen maar ik krijg hem binne 5 dage dus ik ben heeel blij ! heeel goeie service
20-12 door Jim

Zeer schappelijke prijzen en snel antwoord op vragen via de mail of whatsapp.
17-12 door Teun van Doorn

Goedkope SuperTrash sieraden, maar de levering duurde 3 werkdagen. Dit mag wel wat sneller.
12-12 door Nicolai

Op 1 December diamanten ring bestelt voor mijn vrouw en supertrash oorbellen voor mijn dochter online bij fokkojuweliers gekocht. De prijs was goed, maar de levering duurde 10 dagen. De reden zou zijn, omdat de ring op maat gemaakt moest worden. + leuke diamanten sieraden en horloges + vaak binnen 10 minuten een antwoord - lange levertijd
08-12 door Andrew Pinas

Op 1 december had ik mijn Joe Rodeo horloge gekocht en vandaag werd hij geleverd in een mooie doos met echtheidscertificaat. Wat een mooie Joe Rodeo horloge! Er zat een groot verschil in prijs met Juwelier Pagie. Voor deze prijs zoveel diamanten kon ik mij niet voorstellen. De volgende x koop ik zeker weer een Joe Rodeo horloge bij Fokko Juweliers
03-12 door Sonja van Roosteren

Vorige week heb ik voor mijn dochter een Supertrash horloge en 2 supertrash oorbellen gekocht. Ik had via Ideal betaald. Vandaag zijn ze binnengekomen. Vooral handig dat je met fokkojuweliers kan Whatsappen of direct bellen zonder lang in de wacht te staan. Tevens hebben zij veel goedkope horloges en sieraden vergeleken met andere juweliers!
17-11 door Maurice Kooistra

Ik had onlangs een leuk horloge besteld en de levertijd was max 5 wekkrkdagen. Na 4 werkdagen kreeg ik een belletje met de mededeling dat het iets langer zou duren. Als compensatie kreeg ik 30% korting op mijn volgende bestelling en ik kreeg er een cadeautje bij. De aftersales zijn dus erg goed bij dit bedrijf. Fokko juweliers is zeker een aanrader voor diverse goedkope horloges en sieraden.
17-11 door Margriet van Dellen

Wij hebben net onze trouwringen binnengekregen van Zaragoza. De trouwringen werden netjes afgeleverd in een luxe doosje en natuurlijk zijn de trouwringen gegraveerd. Zeer goedkope en luxueuze uitziende trouwringen. Zeker een aanrader. M. van Dellen uit Middelburg
15-11 door Rina

Dank jullie wel voor de goede service. Zeer goedkope horloges en sieraden op jullie website. Met behulp van de kortingscode voor SuperTrash horloge heb ik zeer goedkoop een SuperTrash horloge kunnen aanschaffen.
08-11 door Bob

Vandaag hebben wij onze bestelling binnen gehad. Wij hadden gebruikt gemaakt van de kortingscode voor de trouwringen. Zeer goedkope gouden trouwringen. Wij zijn er zeer blij mee! Prima service.
04-11 door Donna

Perfecte service! Had een bestelling geplaatst en binnen een half uur werd er al contact opgenomen om te melden dat de levering een paar weken kon duren. Ik mocht een ander vergelijkbaar artikel (duurder, maar zonder extra kosten) uitzoeken, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. 2 dagen later had ik het binnen! Ik ben zeer tevreden.
28-10 door Johan

Vandaag kreeg ik te horen dat ik mijn geld terug betaald krijg omdat de ringen niet voor onze verloving binnen kunnen zijn. Fokko heeft mij netjes op de hoogte gehouden en wij hebben tijd om elders onze ringen te kopen.
26-10 door Johan

Wij hadden zaterdag twee verlovingsringen besteld omdat wij volgende week willen verloven. Echter kreeg ik net een mailtje dat de ringen niet geleverd kunnen worden omdat de leverancier deze niet op voorraad heeft. Ik heb Fokko Juweliers gevraagd om met een snel alternatief te komen of het geld terug te betalen. Als dit niet gebeurt zal ik dit hier plaatsen. Sowieso vindt ik het erg vreemd dat Fokko trouwringen plaatst die niet geleverd kunnen worden, dit zal onze verlovigsplannen in de war gooien.
15-09 door Wilma & Frank de Boe…

Wij hadden op 1-9-2012 trouwringen besteld bij Fokko Juweliers. Er was wat haast bij, omdat wij op ma. 10-9-2012 zouden gaan trouwen. De ringen werden keurig op de 8e gegraveerd en in een mooi sieradendoosje thuis bezorgd door een medewerker van Fokko Juweliers zelf! Wij hebben de gravering gratis erbij gekregen! ik vindt echt dat zij een topprestatie leveren en vooral voor maar €299! Bij andere juweliers kostten deze ringen +- €399! Ga zo door!
13-09 door Antje Scheltvis

Dank jullie wel voor de leuke oorbellen en de uitstekende service! Veel succes in de toekomst.
24-08 door Margriet en Dennis B…

Dank jullie wel voor de mooie gegraveerde trouwringen! Deze hadden wij zoals afgesproken binnen 8 werkdagen in huis! Goedkoop & snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen die goedkope trouwringen wilt kopen.
21-08 door Nick

Snelle respons op mijn vragen. Handig dat ik via Whatsapp vragen kon stellen. Bestelling (2 oorbellen) binnen 3 werkdagen binnen met postnl.
03-08 door Jo-ann

Vanochtend mijn (zilveren) oorbellen en (gouden) ring opgehaald die ik afgelopen woensdag had besteld op de website. Handig dat je kan online kan bestellen en in de fysieke winkel kan ophalen. Goede service en leuk verpakt! Zeker een aanrader kwa prijs en service!
10-07 door marjan bos

Ik heb 8 werkdagen gewacht op mijn ring en oorbellen. Dit vondt ik zelf te lang. Wel ben ik steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Prijs kwaliteit is goed maar de verzending moet wat sneller als zij willen concureren met de grote jongens.
07-07 door Joey

Vandaag zijn mijn sieraden bezorgd die ik afgelopen donderdag bij Fokko Juweliers had besteld. Ik kreeg netjes een "verzend e-mail". Communicatie is ook erg snel. Wat ik vooral handig vondt is dat je zelfs s'avonds kon Whatsappen! Dit kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Tevens zaten de sieraden in luxe sieradendoosjes. Ik zou deze online juwelier zeker aanraden. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed.
20-06 door Florian Martens

Ik heb 3 werkdagen gewacht op mijn shamballa armband, terwijl er "op voorraad" stond tijdens het bestellen. Ik werd wel van iedere stap op de hoogte gebracht. Dat vondt ik wel fijn. Voor de rest is het een leuke online juwelier en er wordt snel gereageerd op e-mails.
07-06 door Marianne de Jong

Mijn man en ik zijn beide voetbalgekken en hebben daarom 2 EK Shamballa armbanden bij Fokko Juweliers gekocht. Deze zijn gisteren geleverd in een mooi sieradendoosje. Snelle levering en goede klantenservice, want wij kregen zelfs een smsje toen de armbanden werden verzonden!
21-05 door Sjoukje Koetsier

Wij hadden vorige week contact opgenomen met Fokko Juweliers vanwege een diamanten sieradenset. Wij vonden het te duur om zomaar online te bestellen en hebben daarom afgesproken in Amsterdam bij een "bevriende" juwelier. De contactpersoon stond ons netjes te woord en wij hebben uiteindelijk de set gekocht. Het was wel 35% goedkoper dan andere juweliers! Echt een aanrader en snelle e-mail afhandeling!
14-05 door Klaasje

Via de actie van VVV kwam ik op de website van Fokko Juweliers. Mijn vrouw en ik hebben allebei een shamballa armband besteld en deze werd binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Het geld (van de actie) werd netjes binnen 5 werkdagen op onze rekening teruggestort. Zo hoor je een webwinkel te runnen! Snelle e-mail afhandeling! Voor mij is dit een online juwelier waar ik zeker vaker op ga kijken. Klaas & Petra uit Wognum
04-05 door Mariken van der AA

Leuk sieradensetje gekocht via de webshop. Goede service, want op mijn emailtjes werd binnen 1 uur gereageerd! Zelfs in het weekend en s'avonds!
03-05 door Wendy

De beste service en kwaliteit die je kunt krijgen. Op de eerste plaats een geweldige aanbieding en ten tweede een fantastische medewerking en ten derde een super snelle bezorg service.
03-05 door Steve J.

Fokko Juweliers in de Metro krant gezien. Leuke actie! Ik heb voor 2 leuke Shamballa armbanden gekocht! De volgende dag kreeg ik mijn Shamballa armbanden thuisgestuurd. Goede service!
01-05 door teun koopmans

Goedkope horloge en en leuke zilveren sieraden gekocht via een actie v foko juweliers. Voor 143 gekocht terwijl adviesprijs 239 was. Zeker een leuk adresje voor goedkope horloges en goedkope sieraden.
26-04 door Gregory A.

Vette Casio G Shocks bij Fokko Juweliers! Ik heb een Swarovski G Shock en een G Shock Diamond gekocht voor maar €1500. Adviesprijs lag rond de €2800! Je kan makkelijk communiceren via Whatsapp of via de Ping. Erg handig voor als je vragen hebt!
23-04 door idas akkermans

ben zeer tevreden met mijn bestelling.mooie guess horloge en een armband met bedels topie.
20-04 door Michel

Thanx voor die G Shock Diamond. Ik ben er erg blij mee. Uitstekende service!
17-04 door lucienne Bartels

Vandaag mijn Guess set binnengekregen. Er is dus geen sprake van oplichting! Waarom zou je ook anders 3 sterren geven.
15-04 door Lucienne Bartels

Ik heb afgelopen vrijdag een Guess sieraden set gekocht bij Fokko Juweliers. Ik las het berichtje van "nep" pas later. Ik hoop niet dat het een echte oplichter is! Ik heb trouwens wel Fokko Juweliers via de KVK gevonden (dus ik weet niet wat ik precies moet geloven). Ik zal nog een bericht posten zodra ik mijn setje binnen heb gekregen!
15-04 door Gabriëlle A.

Ik heb vanmiddag mijn Joe Rodeo horloge binnengekregen van Fokko Juweliers! Ik schrok wel van een review dat Fokko Juweliers nep was. Ik heb alles nagechecked en dat bleek niet zo te zijn! Ik heb mijn Joe Rodeo horloge laten testen of de diamanten echt zijn en dat bleek zo te zijn:). De juwelier schatte mijn horloge ook nog veel duurder in dan ik het had gekocht. Ik ben dus een tevreden klant! De levering duurde 6 werkdagen. Ik kreeg een mail toen mijn horloge werd verzonden.
13-04 door Nep

Dit is bullshit mensen KVK ff bellen als alles klopt
07-04 door H. Kempenear

Ik heb vandaag 2 Shamballa Armbanden en 1 Triwa horloge bij Fokko Juweliers in Groningen gekocht. Gisteren heb ik gebeld met de vraag of ik de producten kon ophalen, omdat ik slechte ervaringen heb met webshops. Dit kon, want de producten waren op voorraad. Ik ben netjes te woord gestaan en ik (en mijn vrouw) zijn zeer tevreden met de service van Fokko Juweliers!
02-04 door Gerard Hoeksum

Afgelopen vrijdag een Shamballa Armband met Swarovski besteld en gisteren al binnengekregen! Ik kreeg zelfs een sms je dat de armband was verstuurd! Goede klantenservice! en natuurlijk een leuke prijs voor Swarovski Shamballa Armbanden. Groet, Gerard Hoeksum
28-03 door Dwight B.

Fokko Juweliers heeft leuke Casio G Shock horloges te koop met Swarovski , diamanten en zélfs gouden G Shocks. Ik zocht al langere tijd een aparte G Shock voor een leuke prijs. Ik heb net de kortingscode fokkojuweliers nog eens 5% korting gekregen! Horloge had ik binnen 1 week thuis. Relaxte jongens en snel antwoord vondt ik het fijnst.
21-03 door E. Palsma

Leuke Triwa horloges op de site. Ik heb alvast 1 besteld van de nieuwe Triwa horloge collectie 2012. Ik heb dus nog geen ervaring met levering. Ik kreeg wel binnen 15 minuten een e-mail terug van Fokko Juweliers. Als de levering van de Triwa horloge snel is, dan ga ik hier zeker weer bestellen.
17-03 door Jacob Valk

Wij hebben op 7-3 trouwringen besteld bij Foko Juweliers. Via mijnkortingcode.nl kregen wij 8% korting! Wij zijn nergens zulke goedkope trouwringen tegengekomen als bij Foko Juweliers. Vandaag zijn ze bezorgd. Gegraveerd en met een mooi doosje. Zeker de moeite waard om de volgende keer een sieraad of horloge te kopen!
07-03 door Alida van der Tuin

Ik heb voor de verjaardag van mijn dochter een Larenza zilveren armband gekocht met 6 zilveren bedels. Ik moest maar €119.59 betalen! Bij andere online verkopers bieden zij dezelfde set aan voor €145. Ik ben zeer blij dat ik op deze site ben gekomen en ik zal zeker in de toekomst de site gaan. De levering duurde 3 werkdagen. De armband en bedels zaten in mooie sieradendoosje.
28-02 door Jaleesa Boonstra

Zaterdag een Marc Ecko E15505G1 horloge gekocht met 70 Euro korting! Ik kon dit horloge nergens zo goedkoop vinden. Ik had het horloge al binnen 4 dagen in huis. Dank jullie wel!
17-02 door Manon Hellburg

Ik had afgelopen woensdag 2 shamballa armbanden met swarovski gekocht. Ik kon deze nergens anders vinden in Nederland. Ik heb ze vanmiddag bezorgd gekregen. Redelijk snel vind ik zelf. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Goede online juwelier! Groeten Manon
05-02 door Miranda

Fokko Juweliers staat voor betrouwbaar,kwaliteit, scherpe prijzen en geweldige service!! Ik had m'n Triwa na 2 dagen al in huis. Volgende keer zeker weer Fokko Juweliers. Vriendelijke groet, Miranda
04-02 door mireille B

absolute topper, echte kwaliteit en nergens goedkoper als bij fokko en niet onbelangrijks goede afhandeling en snelle service.
03-02 door K. Gerlin

Dinsdag 31 januari een bestelling geplaatst via www.fokkojuweliers.nl en vanmiddag had ik de bestelling binnengekregen. Best een snele afhandeling vint ik. Ik had met een kortingcode 25% korting gekregen! Zeker een aanrader voor de volgende keer dat ik een horloge of sieraad zoek. Groet, Klaas Gerlin
03-02 door Sjaan

Mooie, overzichtelijke website. Prijs/kwaliteit is prima en service is erg snel! Fijn zo'n goedkope juwelier! Een tevreden klant uit Amsterdam.
02-02 door Jeffrey

Vorige week een horloge gekocht bij Fokko Juweliers. Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen en was dus voorzien van een goede service. Een klein nadeel was dat de levertijd die 3 dagen bedroeg in plaats van "binnen 24 uur". Afgezien hiervan werd ik overtuigd voor het kopen bij Fokko Juweliers door de website, deze is overzichtelijk en bevat duidelijke informatie. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Ook een punt wat mij overtuigde zijn de scherpe prijzen. Met andere woorden: ik ben dik tevreden!
02-02 door Bram K

Prima online juwelier, Ik was eerst bang dat het een fake horloge was maar je krijgt echt wat je ziet en voor (veel)minder dan in de winkel! Zeker met de kortingscodes. Email communicatie en verzending supersnel :)
02-02 door Kees Rozema

Via google kwam ik op site Fokko Juweliers terecht, ik heb een mail gestuurd i.v.m het bestellen van een triwa horloge voor mijn vrouw. Binnen drie dagen in huis, betaling via ideal. Heel erg tevreden, echt een aanrader. Groet Kees
01-02 door Suzanne de Jong

Triwa horloge gezien in de winkel en deze opgezocht online, waar ik hem bij Fokko juweliers zelfs met 25% korting kon bestellen! Dit prachtige horloge werd binnen 24 uur thuis afgeleverd in een mooie verpakking! Erg tevreden!
01-02 door Bram

Goede service en bij vragen snelle en oplossingsgerichte reactie. De order wordt verder snel afgehandeld. Zeker de moeite waard om te kijken en te bestellen, ook omdat het gebodene zeker niet overal te krijgen is en al helemaal niet voor deze prijs.
01-02 door Ewald Broers

Ik heb een triwa horloge gekocht op deze site die ik binnen een paar dagen in huis had. Keurig verpakt via de post. Ook de service is erg goed en vriendelijk. Het horloge ging na paar weken kapot en heb weer heel snel een nieuwe ontvangen nadat ik de kapotte heb terug gestuurd. Kortom deze site kan ik iedereen aanbevelen!
01-02 door joery

Ondanks lang zoeken / twijfelen / bellen / mailen met vragen over iedere keer net een iets ander model toch iedere keer keurig te woord gestaan en netjes geholpen. Deze jongen komt perfect zijn afspraken na! En doet echt zijn best om je te helpen. Prijs van het betreffende horloge bleek hoger dan in eerste instantie op de site vermeld stond echter heeft hij toch netjes de prijs aangehouden die ik met hem had afgesproken. Kortom ook mijn volgende klokje haal ik weer bij Fokko Juweliers !
01-02 door M.Bossenbroek

Ik had de Triwa Naked Brasco al enkele maanden op het oog. Toen kwam ik hem bij Fokko Juweliers tegen met korting. Binnen enkele dagen was ik de tevreden eigenaar van dit horloge.
01-02 door Niek Akkerman

Wij zochten naar goedkope trouwringen op het internet. Nergens konden wij goedkope trouwringen vinden online. Tot op een gegeven moment zijn wij via Google op fokkojuweliers site gekomen. Hier konden wij voor €299 een paar trouwringen bestellen. Deze hebben wij gepast in groningen. De ringen werden in een mooie trouwringendoosje afgeleverd via PostNL.
01-02 door Cynthia

Mijn ervaring met fokko juweliers is prima. De persoonlijke service viel mij erg op, ik heb wel eerder bij webwinkels besteld maar dan was er niet echt sprake van persoonlijke service. Ik was eerst wel een beetje bang om iets te bestellen omdat ik nog nooit van fokko juweliers had gehoord maar na meerdere emails en telefoontjes had ik een bestelling geplaatst, mijn witte Triwa horloge was op voorraad waardoor ik hem de volgende dag nog in huis had! Top! Ik ga zeker vaker bestellen bij fokko juweliers. Groet
29-01 door Saskia Hoeksema

Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Fokko juweliers voordat ik de site via google had gevonden. Voor de zekerheid had ik eerst een mail gestuurd met een aantal vragen over de nieuwe triwa black russian leater. Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord. Ik kreeg het horloge 2 dagen na mijn bestelling thuisbezorgd met postnl Het scheelde met andere webshops dik €33. Ik ben wel tevreden over deze webshop! Groet, S. Hoeksema
16-12 door Nathalie de Lange

Afgelopen maandag een Triwa White Twist horloge besteld en gisteren binnengekregen. Snelle en persoonlijke service en natuurlijk goedkoper dan andere juweliers. Groetjes, Nat
29-11 door Marjolein Boldewijn

Ik had een diamanten Gshock horloge gezien via marktplaats. Ik heb contact opgenomen met Fokkojuweliers en ik heb nog wat korting gekregen. De levering duurde ongeveer een week, omdat het horloge niet op voorraad was. Ik ben zeer tevreden, want nergens in Nederland worden deze horloges verkocht voor deze prijs. De volgende keer zal ik zeker weer op de site kijken.

Jouw Fokko Juweliers review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Fokko Juweliers

Fokko Juweliers vind je in de volgende categorieën