Flinders.nl


Flinders is een online interieurwinkel waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Ze hebben betaalbaar design: van woonaccessoires zoals kinderbehang, bankkussens en trendy verlichting tot en met moderne designstoelen voor binnen en hippe tuinbanken voor buiten. Alle top ontwerpers in 1 online design woonwinkel. Bezoek ook de Flinders winkel in Amsterdam of bestel in de webshop.

Deel hier je ervaringen met bestellen, service, ruilen enzovoorts via woonwebwinkel Flinders.nl. Lees eveneens reviews van eerdere kopers en speur naar kortingscode acties van deze woonshop uit Amsterdam.

Mr. Treublaan 18
1097 DP
Amsterdamarray(0) { }

Populaire producten van Flinders.nl


16 beoordelingen

Flinders krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 16 16 ervaringen.

2014 door Geerts

Naast designmeubels en woonaccessoires heeft Flinders ook cafés, je kan via crowd funding nu meedoen voor café midden in Groningen stad, het café restaurant in het Noorderplantsoen is al dikke hit!
2013 door Bernhard

Fijne website met veel prachtige design meubels. Snel geleverd thuis
2012 door Minouska

Ons hele huis hangt vol met design verlichting van flinders.nl. Alle spullen worden vakkundig verpakt en komen zo tiptop aan. Voor binnenverlichting echt de beste webwinkel van Nederland. En mocht je in de buurt van Amsterdam zijn dan is hun café en winkel in 1 gebouw ook een leuk uitje. Minouska
2012 door Florianne

De Designvaas voor bloemen is snel geleverd en veilig verpakt. Top webwinkel!
2012 door ilona

Uitsluitend echte designspullen, dus niet van die namaak troep uit China. Telefonisch wordt je keurig te woord gestaan, scherpe grote foto's van artikelen en snelle levertijden van 2 dagen in mijn geval. Ja dit is een shop waar ik wel vlinders van in me buik krijg haha
2012 door Gerda

Voor slechts 20 euro een kartonnen kinderkeukentjes gekocht bij FLinders. Een prachtig betaalbaar kado waar mijn dochter heel zuinig op is en elk vlakje is al bekleurd! Flinders danku!
2012 door Janssen

Mooiste designshop in het segment wonen zeg ik! Iets grotere productfoto's graag of videos zou leuk zijn.
2012 door Cas Spekken

Designmeubels koop ik niet zo snel, tenzij een showroom model echt heel voordelig is, woonaccessoires van bekende designers daarentegen wel. Flinders heeft diverse leuke woongadgets en levert vanuit echte winkel. Handig mocht er echt een probleem zijn dan kan je daar even langs. Het enige wat ik mis zijn nog mooie garderobekasten voor op de slaapkamer. Daar wil je zelf niet mee slepen.
2012 door Gerda

Ik koop liever gewoon in de winkel aan de Meester treublaan, naast het Amstel station in Amsterdam. Bijzonder is dat de winkel samen met een koffiehuis in 1 pand zit. Sterk Aanbevolen!
2011 door l. zomers

Ik heb er nooit iets gekocht maar FLinder is absoluut wel mijn favoriete online interieurwinkel met mooie designspullen, ik kijk elke maand wel een keer. Binnenkort ga ik er toch echt maar aan geloven met nieuwe stoeltjes, ik hou jullie op de hoogte en ben blij te lezen dat anderen goede ervaringen hebben.
2011 door Lisette

Erg leuke website, met veel prachtige accessoires van MUUTO en normann copenhagen
2011 door tamara

De FlindersMagazine is schitterend voor allerlei wooninspiratie.
2011 door igor t.

Geertjan smits gaat het zeker maken met deze shop. Onlangs hebben ze weekaanbiedngen van design woonaccessoires toegevoegd, zeker leuk om te volgen.
2011 door Bastiaan

mooie website met prachtige spullen. Ook een goede blog/magazine. Veel informatie en veel te beleven
2011 door wanda

Ik heb een vloerkleed, lees koeienhuid, gekocht van Pols Potten via deze webwinkel. Nergens anders te vinden, snelle levertijd en 458 euro is goedkoper dan de plaatselijke woonwinkel.
2011 door janmaarten

ik vind het een mooie online interieurshop, ik mis alleen nog een paar top merken zoals Designonstock en het assortiment kasten is nog heel klein.

Jouw Flinders.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Flinders.nl

Flinders.nl vind je in de volgende categorieën