Fesca


Voor wie hoge kwaliteit hardhout of composiet hout zoekt, biedt Fesca een groot assortiment tuinhout. Houthandel Fesca bezorgt in heel Nederland en Belgie alles van WPC composiet tuinschermen tot Bankirai hardhouten planken en palen. Fesca is uw partner voor het maken van schuttingen, vlonders, beschoeiingen, tuinwanden enzovoorts. Ook voor hardhouten plantenbakken, luxe lamellenschermen, houten zandbakken met afdak, tuinhuisjes, kliko boxen en andere prefab houtartikelen biedt de webwinkel een oplossing.

Deel hier uw ervaringen met tuinhout bestellen bij Fesca of lees reviews van eerdere bestellers van deze winkel.

Osloweg 97
9723 BK
Groningen4 beoordelingen

Fesca krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

08-07 door Jolanda Muller

De picknicktafel van bankirai hardhout is een lust voor het oog. De bezorgkosten van 25 euro mogen wat mij betreft iets lager, voor de rest prima kwaliteit en vlug bezorgd bij ons thuis.
05-07 door Wilfred de Haan

De 15 x 15 cm hardhouten balken uiteindelijk toch gevonden en inmiddels gekocht bij Fesca.nl. We hebben er een schitterende pergola van gebouwd en willen Fesca bedanken voor de snelle levering en het mooie product. Top! Wilfred
04-07 door Viona

Via Fesca hebben wij hardhouten jaloezieschermen gekocht met palen erbij. Prachtig chique product. Ontzettend blij mee. Viona
03-07 door B. Zonk

Wij hebben een hardhouten kliko box besteldt bij Fesca.nl. De webshop was nog niet officieel open, toch konden wij al bestellen en hebben inmiddels de spullen correct ontvangen. Een goed begin, is het halve werk!

Jouw Fesca review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Fesca

Fesca vind je in de volgende categorieën