Informatie

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in diverse merkkleding,schoenen en accessoires,zowel dames,heren en kindercollectie, wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80% t.o.v de originele winkelverkoopprijzen.

Adresgegevens

Boekhorsterweg 17
2374 BN
Oud-Ade
Fashionforless krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

Reviews

4 beoordelingen

2013 door Robert Tiggelen
Goed snel spul geleverd gekregen. na controle is gebleken dat het om echt spul gaat en niet om namaak. Kwaliteit van het kleding is gewoon TOP! Had zelf een vest van Ralph Lauren besteld in XXL en na 5 minuten werd ik gebeld dat deze niet meer in voorraad was, als oplossing zou ik de XL geleverd krijgen en wanneer deze niet zou passen het terug kon sturen. Hartstikke tevreden!
2013 door N.Narwade
Hallo, Ik heb dit weekend nog een guess horloge besteld en deze was binnen 2 dagen al verzonden als het goed is staat hij vandaag of morgen al aan de deur. Ik had gebeld want ik had het eigenlijk maandag verwacht. De vrouw reageerde normaal en totaal niet opdringerig. Charlotte is haar naam. Ze staan keurig netjes ingeschreven bij het K.V.K. IK denk dat de site 100% betrouwbaar is al ziet hij er niet zo heel mooi uit. De maker heeft waarschijnlijk weinig verstand van css.
2013 door Mike
Ik betwijfel of het echt of namaak is
2012 door j. Dillen
Heb 3 dagen geleden Timberland schoenen voor mijn dochter gekocht. Had mijn bedenkingen omdat ze zoveel goedkoper waren dan elders. Mailtje gestuurd, kreeg telefoontje terug. Keurig te woord gestaan, niet opdringerig. Daardoor toch de gok gewaagd. Prima service, een dag later waren ze binnen. Mijn dochter aan app-berichtje dat ze verstuurd waren. Keurig!!! We gaan hier zeker vaker bestellen.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Fashionforless vind je in de volgende categorieën

Jouw Fashionforless review