Informatie

Peggy Sage make-up, exclusieve lijnen, nageldecoratie, Savons Gemme zepen. Emeral Beautylife; the new style online shopping

Adresgegevens

Prinses Beatrixstraat 30
4332 XK
Middelburg
Emeral Beautylife krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 46 46 ervaringen.

Reviews

46 beoordelingen

2019 door helen
Advies: NOOIT IETS BESTELLEN. Ik ben een half jaar verder nu...en heb nu het grootste deel van mijn geld terug... Daaraan vooraf ging: bestelling gedaan, zou er na 3 werkdagen zijn echter deze kwam nooit aan. Geen enkel bericht van vertraging. Na herhaaldelijk contact zoeken erover via telefoon, mail geen enkel contact te krijgen. Toen ma 6 weken kwam mijn bestelling ineens nog. Weer geprobeerd contact te zoeken maar ja dat is een gebed zonder end. Terugsturen kan namelijk ook niet zomaar hahaha. Echt oplichters. Voor terugsturen moet je toestemming van hun hebben! maar ja das lastig als je geen contact kunt maken. Na eindeloze herhalingen van mails mails mails met meegestuurde vorige mails, boos, vriendelijk alles, kwam er een reactie: ik had besteld, kon niet terugsturen. Want ik had neit binnen 2 weken na de bestelling aangegeven dat t product niet beviel hahahaha. nee dat klopt want ik had t pas na 6 weken... Ik was zo blij met een reactie, meteen teruggemaild weer. weken lang niks. Veel geprobeerd te achterhalen via internet. Andere manieren van contact proberen te krijgen, omwegen gezocht niks. Weer 10 mails nodig gehad gedurenden 2 maanden om uberhaupt reactie te krijgen. die reactie was een nieuwe reden voor afwijzing aangevraagde retour. Zonder toestemming kun je niet retourneren, en heb je geen adres waarheen te retourneren, Daarmee ben je akkoord gegaan bij je bestelling. Hierna was ik zo furieus. Wederom gemaild meerdere malen, met steeds meesturen van oude mails, uit de doeken doen van hoe de vork in de steel zal met data en alles. uiteindelijk mail met toestemming retour. Dat is een automatisch bericht. geen persoonlijke mail van hun dus. Zelfde dag op bus gedaan retour. Daarna wekenlang niks gehoord...en geen geld retour. Wederom wekenlang gemaild gemaild gemaild, want datt is tenslotte de enige manier van contact kunnen maken. Na 2,5 maand weer zo een automatisch bericht van hun: er is een notiificatie toegevoegd aan mijn bestelling.... en na weer mails van mij, bleef stalken: bestel status aangepast naar terugbetaald. Om geld terug te sturen naar de klant moet je....bla bla bla. Volstrekt onduidelijk allemaal. Weer 3x gemaild. En geen geld terug. Na 4 mails hierover staat vandaag 59,- terug op mijn rekening. Echter het bedrag was 65. Kortom oplichters. Traineren net zo lang tot je vanzelf afhaakt en zij geld kunnen houden. Zijn niet te traceren verder. Reageren niet, of na 3 maanden herhaaldelijk mailen zeer lomp kort of met automatische volstrekt onduidelijke berichten. WEES GEWAARSCHUWD.
2019 door sandra ulje
op 30 januari een jas besteld en betaald .bleek de jas was uitverkocht.nog steeds mijn geld niet trug ontvangen.ik bestel nooit meer iets daar
2019 door
Slecht. ER ZOU MIJ 2 X MIJN PAKKET AANGEBODEN ZIJN EN TOEN IS HET TERUGGESTUURD NAAR EEN DISTRIBUTIEPUNT VAN HUN. en NU WILDEN ZE HET WEER VERSTUREN NAAR MIJ. mAIL WORDT SLECHT BEANTWOORD, jAMMER ZE HEBBEN ZULKE LEUKE DINGEN,
2019 door Emeral beautylife oplichterij
https://www.emeralbeautylife.nl/ je krijg op deze site je geld niet terug mobiele nummer is niet bereikbaar. hopelijk doen mensen aangifte. Deze oplichterij moet stoppen
2018 door Leonie
Ik heb in oktober iets besteld voor 85 euro. Gisteren dacht ik, toch maar even bellen. Telefoon doet het niet. Geen reactie op de mail.....toen maar eens even googelen. Wat erg dat een webshop zolang kan bestaan en zoveel mensen oplicht. Wordt daar dan niets mee gedaan? NOOIT BESTELLEN DUS....FAKE WEBSHOP
2018 door Nataly
Ik heb op 6 november een jasje besteld en betaald. Maar heb nog niets ontvangen. Verschillende keren een mail gestuurd, maar geen reactie. Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt. Zijn er hier mensen die aangifte hebben gedaan? Deze mensen moeten gestopt worden.
2018 door Maaike Oortwijn
1 advies: bestel hier nooit. Het proces van bestellen/retourneren/geld terug heeft 72 dagen geduurd, en dat lag niet aan mij..... Na talloze mailtjes gestuurd te hebben, uiteindelijk het aankoopbedrag gedeeltelijk teruggekregen....Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, wijze les geleerd..
2018 door José
Ik dacht een leuke jurk te bestellen voor de verjaardag van mijn dochter...ruim 3 weken voor de datum besteld. Inmiddels 2,5 week verder geen jurk en niemand bereikbaar om mij te woord te staan..Telefoon inderdaad niet bereikbaar en op email wordt niet gereageerd. Het was ook vreemd dat verzendkosten gratis waren, maar bij de betaling wel ineens 6,95 aan verzendkosten verder verrekend!
2018 door schaop
verschrikkelijke webwinkel. reageren niet op mails, telefonisch niet bereikbaar retouren worden niet behandeld. oplichters zijn het!
2018 door Linda VAlk
23 juli bestelling geplaatst. Na 7 werkdagen mail gestuurd waar mijn bestelling blijft. Zij gaven aan dat het product niet in de gewenste kleur beschikbaar was. Ik heb toen aangegeven dat ze het bedrag terug moesten storten. Op 6 augustus krijg ik een mail dat het bedrag is teruggestort. Maar tot op heden geen bedrag ontvangen. Vandaag geprobeerd te bellen. Nummer niet meer in gebruik. Schandalig hoe je in de mailing wordt genomen. Ik hoop dat er werk van wordt gemaakt.
2018 door Raymond
Ook nog steeds niets ontvangen na twee weken en zie nu pas de reviews... nooit kopen hier als he al reactie op je mail krijgt is het zeer onduidelijk en niet concreet wanneer je de bestelling zal ontvangen. Leggen de schuld alleen maar bij anderen zoals postnl, belachelijk!! NOOIT BESTELLEN HIER!!!
2018 door Hanke
inderdaad niks bestellen hier. Het zijn gewoon oplichters. krijgt het te laat. kan niks retourneren. geld gewoon kwijt
2018 door S.C.A. van Straten
Ook hier nog niets ontvangen en ik krijg ook geen contact per telefoon of email. Drie weken geleden iets besteld. Ik dacht leuk voor met de kerst en omdat ik ernstig ziek ben was deze kerst voor mij een extra bijzondere viering. Helaas niet met de kleding die ik graag had aangewild.
2017 door martine verhulst
Webshop eigenaars opgelet. Een bepaald slag volk besteld (in ons geval kinderkleding) als het niet binnen een werkdag binnen is, dit geld ook voor retouren. Bedreigingen en scheldpartijen; Een voorbeeld uit de praktijk; ''ik heb vorige week die zooi naar jullie teruggestuurd. Waar blijft mijn geldt stelletje oplichters. Ik doe aangifte als ik binnen 1 dag mijn geld niet terug krijg en zal jullie online overal laten weten wat een 'k''t bedrijf jullie zijn!! Los het op waar het probleem ligt i.p.v. je frustraties te uiten....
2017 door
Dit zijn oplichters 1 ste klas, je ziet nooit je geld terug. Gewoon aangifte doen mensen emaral moet snel van internet af!!!!
2017 door Simone Wagenaar
Goede service en snelle levering! Prima webwinkel
2017 door
Ik zou tegen iedereen willen zeggen: bestel hier niks!!! Telefoonnummer bestaat niet en je krijgt je bestelling pas na een hele lange tijd. Ik bestel al zo lang online, nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. Heb een paar maanden terug een bestelling gedaan, het duurde ten eerste weken voordat ik het pas binnen kreeg. Uiteindelijk wilde ik mijn bestelling terug sturen. Heb nu pas na een paar maanden mijn geld terug. Niet eens het hele bedrag terug gekregen, ze hebben 10 euro ingehouden voor de 'kosten' die ze gemaakt hebben voor het retour sturen. Belachelijk! Ook zijn ze niet eerlijk, ik kreeg een track en trace code (omdat ik hiernaar gevraagd had), maar de bestelling is pas dagen nadat ik de code kreeg pas verstuurd nadat ik al twee keer vroeg waar mijn pakket bleef. Er werd ondertussen wel gezegd dat het pakketje verstuurd was terwijl dit helemaal niet zo was. Ik bestel hier nooit meer wat!
2017 door
corriene Jammer heb al dagen geen tv meer.Wanneer gaat Solcon dat oplossen?
2017 door
Das niet gek dat mensen geblokkeerd worden in webshops. Het gedrag online is en wordt steeds erger. Denk maar aan de internet pesters. Mensen plegen hierom zelfmoord! Als je iemand op straat dreigt of uitscheld moet je ook de klappen opvangen.
2017 door Corriene
Hier ben ik weer. Als je maar geduld hebt.... Het bedrag is inmiddels teruggestort. En er werd bij gemeld dat het succesvol was afgehandeld, binnen 30 dagen.
2017 door Linda Best
Bij zalando bestellen?? Zie de reviews....
2017 door Chintia
Pas op voor zwarte lijsten. In Duitsland kan je geweigerd worden in webshops..Belachelijk omdat je voor je rechten opkomt?!!
2017 door Eva
Schitterende Jurken hier te koop.
2017 door Corriene
Hier ben ik weer... vorige week hier een klacht geplaatst over de snelheid van het geld terug krijgen van Emeral Beautylife. Inmiddels nog steeds het bedrag niet ontvangen! Vandaar dat ik hier weer mijn klacht uit! Dat blijf ik doen totdat het bedrag op mijn rekening staat.... Wel kreeg ik onderstaand bericht van ze toegestuurd; Let op: Negatieve uitingen/ dreigingen naar het bedrijf noch haar medewerkers wordt niet geapprecieerd. E-mails worden gefilterd op inhoud. Hierdoor is de mogelijkheid dat de toegang tot uw account geblokkeerd wordt. Het gevolg hiervan is dat uw bestelling/annulering vertraging op kan lopen
2017 door Mevrouw nuijs
Er staat geen betaal vandaag morgen in huis. Dus bestel dan bij zalando ofzo. Of lees eerst de voorwaarden van een webshop?
2017 door Saskia
Serieus? Dat deze bitch esmeralda haar webshop heeft. Deze dame is een oplichter, ik waarschuw jullie bestel hier nooit wat mensen. Echt nooit!
2017 door Mevr. Jonkman
De jurk die ik had besteld had een levertijd van 2 weken. De klantenservice stelde mij ervan op de hoogte. Voor mij geen enkel probleem! Top service!
2017 door Mevr. S. Jaarsma
Wij als bedrijf hadden een belangrijk event. De jurken waren perfect! Bedankt Emeral Beautylife. Ons event was door jullie jurken een succes.
2017 door Julie
NOOOOOOOOIT meer Na ruim 2 mnd pakketje ontvangen. Bij retour niet volledig geld ontvangen. Verzendkosten zelf moeten betalen en na dreiging over de mail dat ik aangifte ging doen pas reactie gehad. Vooral NIET hier bestellen. O ja en telnr is niet actief je kunt ze dus ook niet bellen.
2017 door Corriene
Bijna 4 weken geleden schoenen besteld. Blijken niet te leveren te zijn. Ik wil geen alternatief maar mijn geld terug. Tot nu toe niks vernomen. Heb zojuist 2de mail gestuurd dat ik zsm mijn geld terug wil. Schandalig dat dat zo lang moet duren!
2017 door Veronica
Zou allemaal wat sneller kunnen. Verder prima webshop.
2017 door Eva
Sluit me volledig aan met de vorige review, inderdaad erg lang moeten wachten op de bestelling, reageren niet op mail, en nemen nooit de telefoon aan. Uiteindelijk was het jurkje te klein, heb het 21 juli retour gestuurd, en wacht nog op m,n geld terug. Bestel hier nooooooooooit meer
2017 door Denice
Wat een leuke webshop!
2017 door Hans
NOOIT MEER!!! Mensen bestel hier aub niks!!! Een maand moeten wachten op mijn pakje die dan uiteindelijk uit Polen kwam ipv uit Nederland. Het paste me niet. Mail gestuurd. Ganse uitleg teruggekregen ivm retour. Wat blijkt ze betalen niet het volledige bedrag terug omdat de kledij niet meer nieuw is. Stel je voor
2017 door Vera huisman
Ik had een bloemenprint jurk besteld en de volgende dag binnen.
2017 door
Mijn schoenen die ik besteld had waren niet meer leverbaar. Er werdt mij een alternatief aangeboden. Vond ik een pluspunt want die ik nu heb zijn nog leuker! Een pluspunt voor jullie service! Groetjes, Annet
2017 door
Leuke kleding en goede service!
2017 door Susan
Ik heb zonder problemen 2x besteld bij Emeral Beautylife. Een jurkje kreeg ik binnen 4 dagen en een broek duurde langer maar kreeg hier netjes een mail over. Dit staat ook op hun site dat de levering uiterlijk binnen 30 werkdagen plaatsvindt.
2017 door Khamie
Bestel hier niets!! Het is al over 2 weken geleden dat ik een makeup forever foundation besteld heb. Er is geen telefonisch contact mogelijk en email wordt niet beantwoord.
2017 door Ashley
Het is ondertussen ook al 2 weken geleden dat ik een jurk besteld heb. Ook deze heb ik niet gekregen, ook geld kwijt dus. Schandalig dat dit kan.
2016 door Saskia
Dames die ook een slechte ervaring met emeral beautylife hebben. Ik zou graag in contact willen komen met jullie en weten hoe het is afgelopen bij jullie. Mijn emailadres is saskia20910@gmail.com
2016 door Ellen
Bestel hier niets, het zijn oplichters!! Ze zijn niet per mail of telefoon bereikbaar en hebben geen geldig adres. Ze innen je geld en zijn weg, retourneren kan niet, geen geldig adres of telefoonnummer. Gewoon pure oplichterij!
2016 door Saskia
Mensen bestel hier aub niks, jurkje was op voorraad na lang zeuren eindelijk opeens mn jurkje binnen. Nu wil ik hem retour zenden maar krijg geen enkele reactie telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Mail beantwoorden ze amper. Op facebook blokkeren ze je. Misselijke lui maar ik ben er nog niet klaar mee ga net zo lang tot ik mn geld terug heb.
2016 door Mirte
Kwam toevallig de website tegen. Wou wat bestellen. Toch maar even gekeken naar beoordelingen. Kon alleen de 2 onderstaande revieuws vinden. Op Facebook hebben ze weinig likes, weinig tot geen reacties. Beetje raar dus toch maar niets besteld.
2016 door Mies
Dit is een fake webshop!. Je betaalt maar krijgt niks geleverd. Ze reageren nauwelijks op mail en je krijgt gewoon niks geleverd. Wacht al bijna 2 weken. Zogenaamd vorige week verstuurd maar na controle bij postnl blijkt er niks te zijn aangeboden. Schandalig dat dit nog kan!
2016 door Brigitte
Verzending duurt nu al 10 dagen. Geen telefonisch contact mogelijk, email wordt niet beantwoord. Dus geld kwijt en geen jurkje?
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Emeral Beautylife vind je in de volgende categorieën

Jouw Emeral Beautylife review