ENVY ME


ENVY ME, een geliefd adres voor fashionlovers!

Welkom bij ENVY ME! ENVY ME is dé online bestemming voor fashion lovers van over de hele wereld. ENVY ME is een online shop die fashion voor iedereen toegankelijk maakt. Wij zoeken wereldwijd naar exclusieve items, en wij focussen ons dan ook op het aanbieden van unieke en fashionable items voor een betaalbare prijs. Onze assortiment bestaat uit verschillende collecties prachtige en eyecatching fashion items en accessoires. ENVY ME hoopt ook voor jou een geliefd adres te worden waar altijd jouw perfecte match te vinden is. Met één klik bestel je bij ons de mooiste blikvangers. Wij kunnen niet wachten om jou te laten schitteren!

Wij verzenden alle JEWELRY items in een mooie cadeauverpakking. De ENVY ME items zijn dus niet alleen geschikt als geschenk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven! Happy shopping!


array(0) { }

1 beoordelingen

ENVY ME krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 1 1 ervaringen.

2014 door Laura

Ik heb onlangs voor het eerst besteld bij Envy Me. Ik kon bijna geen reviews vinden maar ik ben ontzettend blij met mijn eerste aankoop. Ik ontving mijn bestelling de volgende dag. De sieraden waren erg leuk verpakt. Allemaal in een eigen sieradenzakje met kaartje. Omdat ik voor het eerst bestelde kreeg ik een welkoms kortingscode van 15%. Voor wie van iets apartere items houdt is dit zeker een aanrader!

Jouw ENVY ME review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met ENVY ME

ENVY ME vind je in de volgende categorieën