Drogisterij.net


Drogisterij.net is de online webwinkel voor al jouw drogisterij artikelen. Drogisterij.net biedt elke week weer nieuwe aanbiedingen aan en nieuwe producten. Denk aan producten zoals Cadeau`s, luchtjes, verzorgingsproducten, afslankproducten, fitness- en sportproducten, seksueel getinte producten, lenzen en vele andere gezondheidsproducten.

Deel ervaringen met kopen bij Drogisterij.net op onze reviewsite. Lees ook reviews van andere bestellers van deze drogisterijwebshop.

Nijverheidsweg 15
3251 LP
Stellendamarray(0) { }

Populaire producten van Drogisterij.net


9 beoordelingen

Drogisterij krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2014 door Ingrid

prima website , snelle bezorging en prima prijzen , klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam , ik raad deze website aan een ieder aan !!!
2013 door Leo

Mijn favoriete drogisterijwinkel op het web, 5 sterren bam!
2012 door jannie bos

Drogisterij.net is de grootste webdrogisterij van Nederland met bekende merken, goede prijzen en snelle leveringen. Al jaren tevreden klant.
2012 door G

Klant is niet koning annuleren staat vermeld maar wordt door hun niet nageleeft.Heb toch het pakketje ontvangen, alles terug sturen had ik helaas geen tijd voor dus betaal ik er helaas voor maar dit is wel de laatste keer!!
2011 door j.bouwmeester

De webwinkel waar ik na lang zoeken wel geschikte textielverf kon vinden en eenvoudig thuis kon bestellen. ja danku!
2011 door don

Veel meer keuze dan de gemiddelde drogisterij om de hoek en prima prijzen.
2011 door kina ten n.

Wij kopen er altijd in 1 keer voor de hele familie. Alles van Lenzenvloeistof, vitaminepillen, gezichtcreme en parfum hebben ze op voorraad en snel thuisgestuurd.
2010 door annegien

voor vrouwen in de overgang bieden ze diverse artikelen.
2010 door catherine k

als het om kwalitatieve drogisterijproducten gaat is deze online apotheek-shop mijn absolute favoriet vanwege het extreem grote assortiment gezondheidsproducten, goede website (hier en daar nog een beetje onoverzichtelijk), uitgebreide productomschrijvingen, vlugge bezorging thuis en prima prijzen.

Jouw Drogisterij.net review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Drogisterij.net

Drogisterij.net vind je in de volgende categorieën