Dress-for-less GmbH


Online kledingwinkel met top merken zomerjurken, winterjassen, hippe broeken, poloshirts voor dames en heren. Altijd de laatste kledingmode van top designers online bestellen.

Deel hier je ervaringen met kledingwarenhuis Dressforless.

Hafenstrasse 11
D-65439
Floersheimarray(0) { }

Populaire producten van Dress-for-less GmbH


6 beoordelingen

Dress-for-less GmbH krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2017 door anoniem

Ik had per ongeluk een dubbele order gedaan door een storing bij internetbankieren. Was dus twee keer afgeschreven. Gemaild en gebeld, maar alleen maar vage mails terug en toen ik belde zeer onbeschoft aan de telefoon, heel lomp en onaardig, hing gewoon op terwijl ik nog lang niet mijn vragen had gesteld. Toen ik daarna terug probeerde te bellen was het nummer niet in gebruik!! Hele vreemde bedoeling. Fraude als je het mij vraagt.Tot nog toe geen geld terug of enige waardevolle reactie. Heeel naar en bijna 90 euro armer. Nooit bestellen hier dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012 door Linda faber

De kleding komt uit duitsland dus verwacht alles behalve snelle bezorging bij dressforless.
2012 door E. Vd Maasakker

Even lid worden van de nieuwsbrief levert je al kortingscode van 10 euro korting op! De levertijd is ongeveer 4 dagen is mijn ervaring, dat mag iets sneller. Ellen
2012 door Didi

Ik vind het echt een geweldige site. Koop daar echt heel vaak wat en het is perfect. Alles van goede kwalliteit.
2012 door Bryan

Uitverkoop Diesel kleding nu!
2011 door Sanne

Helaas ben ik zeer teleurgesteld in Dress for Less. Enige tijd geleden iets besteld, netjes betaald en (duurde wat langer dan verwacht) mijn bestelling toegezonden gekregen. Voldeed niet aan verwachting, dus terug gestuurd. Mijn bestelling is bij hen aangekomen maar het vooraf betaalde geld heb ik nooit meer terug gezien! DFL beweerd het terug gestort te hebben maar ik heb het nooit en te nimmer op mijn bankafschrift meer terug gezien!

Jouw Dress-for-less GmbH review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Dress-for-less GmbH

Dress-for-less GmbH vind je in de volgende categorieën