Direct Ferries


Wil je een overtocht maken met de ferry naar bijvoorbeeld Engeland of Zweden? Op DirecrFerrys.nl vind je zo ongeveer alle mogelijke overtochten van en naar vrijwel alle havens in Europa en Noord-Afrika.


array(0) { }

4 beoordelingen

Direct Ferries krijgt 1 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2018 door S. Veenstra

Zeer onbeschofte klantenservice. Spreken je toe alsof je een klein kind bent en gooien de telefoon erop als je ze daarop aanspreekt. Ik zou diegene per direct ontslaan.
2018 door J.E. Scherpbier

Door een fout van onszelf hebben wij via internet een overtocht met DF geboekt met de door ons gehuurde camper van Vancouver Island naar Seattle. Wij hebben niet gezien dat DF op deze overtocht geen auto's meeneemt. Wel €255,= betaald. Aangekomen bij de haven bleek dat we niet meekonden en moesten we een andere maatschappij zoeken om de overtocht te maken. Onze fout dus. Toch maar een mail gestuurd naar DF om te verzoeken (een deel van) de kosten terug te krijgen. Geen reactie. Nog een mail naar klantenservice en naar hoofdkantoor. Geen reactie. Weer een mail naar klantenservice: ja hoor reactie. Omdat we op de dag van vertrek hebben geannuleerd is teruggave van de reiskosten niet mogelijk. Wel gaven ze aan dat ze ons een alternatief hebben geboden hetgeen echt niet waar is. DF denkt alleen aan eigen winst en is niet van zins gedupeerde klanten ook maar enigszins tegemoet te komen. NOOIT MEER BOEKEN BIJ DF dus
2018 door Hemmo

In juni 2018 wilde ik de terugreisdatum vanuit Sicilië veranderen. op zowel de mail naar het afzendadres van de ticket als een mail naar directferries in Nederland is tot op vandaag ( maand later) geen antwoord gekomen. In de website mijndirectferries werd de mededeling getoond dat voor mij wijziging niet mogelijk was. Dit terwijl ik €80 extra had betaald om tot 48 uur van te voren te kunnen wijzigen/annuleren. Het telefoonnummer vermeld op de ticket laat je na beantwoording van enkele computer vragen voor minimaal 30 minuten luisteren naar klassiek muziek. Dit heb ik 2 keer gedaan en was dus een uur telefoonkosten verder zonder iemand gesproken te hebben. Hierna de bootmaatschappij gebeld (nummer via Google) en met €172 bij betalen werd alles binnen 1 minuut geregeld. Dus hoezo niet kunnen wijzigen? Dus voor ons: nooit nooit meer boeken via DirectFerries!!!!
2017 door Reinier Tameling

Boeken via Direct Ferries was 1 maal en niet meer. Volgende keer rechtstreeks bij de maatschappij. Tijdens het boeken van Kristiansand naar Hirsthals werden we 2 keer uit het systeem gegooid omdat we langer dan 15 min nodig hadden. Moesten 7 pagina's invullen, paspoortnrs, alle gegevens, enz. Toen het wel verder lukte kon je de boeking opslaan. Dat gedaan en daarna kregen we een mail dat de prijs ineens met bijna €30 verhoogd. Je kunt dan akkoord gaan of annuleren. Gelukkig hadden we de 'goedkopere' boeking opgeslagen en daarmee de boeking afgerond en betaald. Keken we via een ander IP nummer gold de oude prijs nog steeds. 's Morgen voor de overtocht die dag om 16.30 uur voor de overtocht nog even gecheckt, was het geld niet afgeschreven, kennelijk iets fout gegaan. Proberen contact te krijgen met Direct Ferries, via mail en telefoon, is niet meer gelukt. Rechtstreeks met Color Line gebeld en we waren niet geboekt voor de overtocht. Maar opnieuw aangemeld en toen bleek het nog eens € 13 duurder te zijn. Ja, je wilt toch over dus maar betaald. Vlak voor het inchecken hadden we nog geen bevestigingsmail en geen tickets. Gelukkig lagen de tickets bij de incheck. Kortom, geen communicatie mogelijk, prijsverhogingen waarbij wij onze twijfels hebben, een hoop irritatie en stress die niet nodig waren als Direct Ferries adequaat zouden functioneren.

Jouw Direct Ferries review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Direct Ferries

Direct Ferries vind je in de volgende categorieën