Informatie

Stop maar met zoeken! U staat voor de etalage met mooiste huisdier gedenk- en herinneringsartikelen van Nederland en België. Hier vindt u altijd een passende urn, miniurn, of asbeeld ter nagedachtenis aan uw dierbare huisdier. Een ambachtelijk gemaakt zilveren of gouden assieraad, ashanger, gedenksieraad en asbedel.

Blijft u met vragen zitten of heeft u hulp nodig, belt u dan met onze klantenservice: 06-54944099. Wij zitten voor u klaar. Stellen persoonlijk contact met u zeer op prijs. En helpen u graag verder.

Succes met uw keuze!

Adresgegevens

Oudegracht 5a
3511AB
Utrecht
Dierenurnwinkel krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

Reviews

8 beoordelingen

2018 door F. Klink
Na wat Googlen kwam ik op jullie site. Mijn complimenten over de site, heel overzichtelijk en mooi. Ik zag gelijk wat ik wilde hebben. Heb een ashanger voor mijn hond besteld en moest er even op wachten. Maar dat gaf niet want ik zag dat het speciaal met de hand gemaakt werd voor mij door een Nederlands atelier. Toen het pakketje binnen kwam was ik heel benieuwd hoe het eruit zag. Het was zeervgoed ingepakt. Ik opende het pakketje en doosje en het ziet er nog mooier uit. Ik ben er heel blij mee en zal het met liefde dragen. Dank jullie wel, ook voor de goede service en het advies...
2018 door Diana Raats
Op tijd geleverd...precies zoals op foto zag de urn eruit ..verpakking was prima bij aankomst...alle toebehoren zaten erbij .....ik heb nu een prachtig betaalbare herinnering aan mijn geliefde hond zeer blij dat ik bij jullie urnwebshop besteld heb ..Dank jullie wel !
2018 door Robbert Olthof
Duidelijke website met prachtige producten die exact voldoen aan de wensen die wij hebben. Communicatie is prima, zelf in de avonduren.
2018 door Jacq.
Hele goede site, aangestuurd door Urnwebshop.nl. Hele assortiment dieren urnen is er te vinden. Ook makkelijk bestelbaar via smartphone, zoals ik gedaan heb. Had twee hart urntjes nodig voor mijn overleden katten. Had ze binnen 2 dagen in huis. Met Track en Trace van PostNL. Al met al een aanrader in moeilijke tijden...
2018 door Marcella Meeuwsen
Beste Andrew van de Dierenurnwinkel, Volgens mij heb ik vorige week contact met jou gehad. Ik heb bij jullie een rvs dierenurn in de vorm van een mini ster besteld. In het telefonisch contact wat ik met jou gehad heb over een eventuele snellere levering ben ik super netjes behandeld. Normaal duurt de levering minimaal 4 weken, echter heb ik de urn afgelopen zaterdag al in ontvangst mogen nemen. Zoals ik graag wilde... Binnen 5 dagen ontving ik deze handgemaakte urn van AMTO thuis. Bij deze wil ik jullie bedanken en een compliment geven voor de geweldige persoonlijke benadering en de snelle levering. Echt super!
2018 door J. van der Kort
Wat een service, een werkelijke troost in deze voor mij moeilijke dagen. Donderdagavond urn besteld, werd vrijdagochtend gebeld door jullie, en gewoon het geweldigste advies gekregen. De urn die ik wilde werd zaterdagmiddag geleverd en is nog mooier dan ik had durven dromen. Mijn schoonzus heeft meteen het adres gevraagd en gaat binnenkort ook een urn in jullie shop bestellen. Een dikke 10. Bedankt!
2018 door Joop Janssen
Topbedrijf. Echt hele mooie urnen. Perfect afgewerkt. Goede klantenservice ook!
2017 door Aart Visch
Een dure oplichter. Ik citeer van hun eigen site" Wij kopen uw dierenurn direct in bij de bron (betrouwbare importeurs en groothandels, Nederlandse kunstenaars, kleinschalige ateliers) en hanteren louter faire, eerlijke prijzen . Wij levereren echt zo voordelig mogelijk.". Een urn voor een hond vragen ze €50,00, op een andere site wordt dezelfde urn aangeboden voor €28,95. Echt goedkoop dus. Oplichters Waardering is eigenlijk geen ster waardig
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Dierenurnwinkel.nl vind je in de volgende categorieën

Jouw Dierenurnwinkel.nl review