DeGroteSpeelgoedwinkel.nl


Online Shop DeGroteSpeelgoedwinkel.nl heeft duizenden speelgoed artikelen die je vandaag bestelt en de volgende dag in huis hebt. Niet voor niets heet deze webwinkel de grote speelgoed winkel! Ontdek een leuk kadootje of koop speelgoed voor jezelf. Kies uit Duplo bouwdozen, City Lego, Hello Kitty rage-artikelen, houten speelgoed, schommels, speelgoedgarages, zandbak speelgoed en duizenden andere betaalbare toys voor jongens en meisjes. De vrolijke speelgoed webwinkel waar je handig shopt op leeftijd, categorie of merk.

Wij verzamelen je ervaringen met kopen bij De Grote Speelgoedwinkel hier. Wij bieden daarnaast een feedback service aan. Zo lees je hier reviews over De Grote Speelgoedwinkel.nl

't Noard 3
8731 BB
Wommelsarray(0) { }

Populaire producten van DeGroteSpeelgoedwinkel.nl


9 beoordelingen

DeGroteSpeelgoedwinkel krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2017 door Cuppen

Bestelling gedaan met toezegging op levering de volgende dag. Helaas niets bevestigd gekregen en niets geleverd gekregen. Heel jammer dat ze hun toezeggingen niet waar maken.
2014 door boos

er staat nergens een link naar minibikes
2012 door Dallinga

Positief: heel veel speelgoed, handige filteropties, goede prijzen en voorwaarden Negatief: soms dode plaatjes en webshop is wat traag Geniaal vind ik dat je eigenaar Grietje van der Velde zelf ziet staan bij de bel button.
2012 door Evers

de dame bij de chatfoto is ook echt de eigenarese die je graag helpt. verder de waterglijbaan netjes thuis ontvangen
2012 door corine72

aanrader voor al je speelgoedwensen!!!
2012 door vd marel

Deze online speelgoedshop mag zich met recht de grote noemen, heel veel keuze aan binnen en buiten speelgoed.
2012 door j.klaassen

De grote speelgoedwebwinkel is een uitkomst voor mensen zonder tijd en aanhangwagen. Ik heb onlin een glijbaan speeltoestel besteld. Ik had voor de zekerheid nog even gebeld naar de voorraadstatus. Ik werd telefonisch super goed geholpen en de order is ook nog eens op de afgesproken bezorgd. Op internet lees je vaak alleen negatieve reviews en daarom wou ik dit ook maar eens gezegd hebben dat het ook wel netjes kan.
2012 door Pim

Betrouwbaar, betaalbaar, handig, snel
2012 door Yvette

Wij hebben hier een grote speelgoedkist besteld enkele dagen geleden. Deze webshop ziet er niet alleen professioneel uit, alles wordt gewoon geregeld zoals beloofd, fijn!

Jouw DeGroteSpeelgoedwinkel.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met DeGroteSpeelgoedwinkel.nl

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl vind je in de volgende categorieën