De Bijenkorf


De Bijenkorf is een van de bekendste winkelketens en warenhuizen van Nederland. De Bijenkorf staat bekend om zijn spraakmakende etalages en inspirerende evenementen. Naast de bekende warenhuizen op A locaties is Nederland is ook de webwinkel bijenkorf.nl ook razendpopulair.

Lees hier naast reviews de laatste vouchercode acties, nieuws over aanbiedingen zoals de dol dwaze dagen en meer uitverkoop acties van De Bijenkorf.

Frankemaheerd 6
1102AN
Amsterdam28 beoordelingen

De Bijenkorf krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 28 28 ervaringen.

25-07 door Romaana

Super slechte service! Heb op 15 JULI een gucci schoen gekocht ter waarde van 495 euro. Heb deze nooit ontvangen, bijenkorf beweerd dat het afgeleverd is. Bijenkorf stuurt me steeds van de kastje naar de muur. Mijn handtekening is vervalsd bij het aftekenen en mijn naam is nieteens goed geschreven. Bijenkorf doet hier erg laks over ben er al 10 dagen mee bezig en heb aangifte moeten doen bij de politie. JAMMER, ze zijn een trouwe klant kwijt! Zal iedereenook waarschuwen! Wees gewaarschuwd als je dure spullen koopt en ze laat bezorgen!
21-05 door Mira

the best in mode
01-04 door Harry

Harry Saalmink · 5 minuten geleden Lachen! Koop een wijnrek bij de Bijenkorf via de webshop. Dag later: paasvoordeel 20% korting. Gebeld of ik daar nog voor in aanmerking kom. Nee, meneer, dat gaat niet. Wat u wel kunt doen is retourneren en opnieuw bestellen. Even tellen. 20% zou 16 euro zijn geweest. Retourkosten en nieuwe verzendkosten ook 16 euro. Dan de korting van 16 euro eraf. Het advies van de medewerker kost de Bijenkorf dus 32 euro, het dubbele van de korting. Niet slim!
29-12 door M.l.king

2x iets met kleding probleem gehad en niet naar tevredenheid opgelost. Sterker nog, er wordt niets aan gedaan en afgedaan als gebruiksschade. Deze keer een scheur in een overhemd terwijl dit nooit in 4 jaar bij hetzelfde overhemd is gebeurd. Een scheur naast een knoopschat mag niet ontstaan en ontstaat alleen als het inferieur is, een weeffout betreft of gaar is. Voor een nieuw overhemd mag dit niet. Bijenkorf is een dozenschuiver Met incapabel personeel
14-12 door anny

ik mis de 3 dol dwaze dagen boekjes wel!
11-12 door fammy

korting met de bijenkorf card ideaal!
10-07 door Rik

Meerdere overhemden besteld waarvan 1 verkeerd geleverd. Dit aangegeven bij de webcare. Ik kreeg excuses en moest het artikel maar terugsturen. Dan maar opnieuw het missende overhemd besteld nadat dit is uitgezocht door de webshop. Dit keer weer precies hetzelfde verkeerde overhemd geleverd. De enige reactie van de webcare: excuses, u kunt het overhemd retour sturen. Blijkbaar is het normaal versturen van een overhemd te moeilijk en hoef je totaal geen extra service te verwachten. Ik bestel hier nooit meer!
23-06 door Shirley

Na verschillende lingeriewinkels in Amsterdam, Amstelveen en de verre omtrek bezocht te hebben, liep ik afgelopen zaterdag de Bijenkorf in Amstelveen in. Onder mijn arm 'De Uitdaging': mijn bruidsjurk met diep uitgesneden rug en decolleté waar ik graag lingerie onder wilde hebben, maar waar niemand me aan kon helpen. Mijn missie die dag was eenvoudig: OF ik zou slagen OF ik zou moeten besluiten niets onder de jurk aan te doen en eerlijk gezegd: dat laatste was op mijn leeftijd helemaal geen optie. Op de afdeling aangekomen, liep ik te zoeken naar die naald in de hooiberg. Bij Wolford werd ik aangesproken door een dame die Sonja Lagard bleek te heten. Ik vertelde haar over mijn uitdaging. En dat D-day al over zes dagen was... Sonja kwam, zag en overwon. Samen met haar collega Astrid (ook al zo'n kanjer) werd druk overlegd. En vervolgens werd overal lingerie vandaan gehaald: uit de winkel, uit het magazijn, bij andere merken die iets verderop hingen. Ik geloof dat ik wel tien verschillende dingen gepast heb voor zij tevreden was. En ik opgelucht en superblij. Nooit eerder, ook niet bij Wolford zelf, ben ik zo fijn geholpen... Sonja, dank je wel nogmaals en Wolford: gefeliciteerd met zo'n super adviseur! Voor haar maak ik als ik weer iets nodig heb, de reis naar Amstelveen graag!
18-01 door Tjerk

Te weinig armani
20-08 door ank

Vanaf de Roodkapjes rode lipstick ( 1954?) kom ik in de Korf, verkoopsters waren gekleed in rode pellerines, en de lipstick, sindsdien ben ik fan! Vooral het net even iets mooier, betere kwaliteit ,maar zo jammer dat er winkels verdwijnen! ik hou van de Korf!!
27-07 door Foex

Ik ben bijenkorf fan!
23-02 door Klamer

Schande dat ze winkels sluiten! Enige leuke wat hier is.
15-01 door Petra

Heel blij met me byenkorf creditcard. Zolang je maar binnen 21 dagen betaald, betaal je ook geen rente.
29-12 door Kirza

Het liefst ga ik naar de echte winkel in Amsterdam, de webshop is een goed alternatief, je mag me gerust een Bijenkorffan noemen. Ga zo door
28-11 door Irene Maas

Ik had gisteren o.a. speelgoed besteld. Werd gratis verzonden en heb het vandaag al ontvangen. Dik tevreden dus! Onthou ik voor mijn kerstinkopen.
05-10 door Margot en wouter

De Huwelijksservice van de Bijenkorf is een schijnvertoning! Als je net getrouwd bent wil je graag nagenieten van je trouwdag, daar horen cadeaus natuurlijk ook bij. Helaas heeft de huwelijksservice in ons geval voor een wel hele bittere nasmaak gezorgd. De echte Huwelijksservice van de Bijenkorf in het kort: - Na aanmelding op de site wordt er persoonlijk contact met je opgenomen (nooit een mail of telefoontje gehad). - Dan moet je de Cadeaulijst samenstellen. Deze cadeaus krijg je nooit, het wordt omgezet in een cadeaukaart met daarop het bedrag dat al je gasten samen hebben overgemaakt! Let op: Hier gebeuren drie dingen: 1) Je gasten verwachten dat jij het cadeau krijgt waarvoor zij hebben betaald, dit cadeau krijg je niet (leg dat maar eens uit aan je gasten). 2) Veel artikelen zijn niet meer leverbaar of kortingen zijn niet meer geldig op het moment dat jij de cadeaus wil gaan kopen met de cadeaukaart. 3) Als bruidspaar ben je eigenlijk de Bijenkorf (onbetaald) aan het promoten, kortom de Bijenkorf mag gratis reclame maken binnen jouw gastenkring! - Een paar dagen voor je trouwdag krijg je een persoonlijke mail met De Lijst (nooit gekregen!). In de lijst kun je zien welk cadeau (bedrag) je van welke gast hebt gehad. Dit is heel handig om je gasten persoonlijk te kunnen bedanken op je trouwdag! (Leg dat maar eens uit aan je gasten als je deze lijst dus niet hebt, deze lijst hadden wij dus niet!). - Twee dagen na de bruiloft kan je naar een filiaal gaan om je cadeaukaart op te halen. Let op: je krijgt via de huwelijksservice 10% korting, hiervoor heb ik wel 3 keer met de klantenservice moeten bellen (deze weten van niets) en uiteindelijk met een filiaal. - Dan mag je eindelijk gaan shoppen met een goedgevulde cadeaukaart en heb je de mazzel dat het de dol dwaze dagen zijn. Je koopt op 2 oktober 2013 om 10:00 een groot en duur (echt) trouwcadeau van je cadeaukaart, je krijgt direct daarna een bevestiging van je bestelling. Op 5 oktober (de dag na de dol dwaze dagen) krijgen we een mail met daarin de boodschap dat het artikel waar we echt blij mee waren geannuleerd is en dat het niet meer leverbaar is. We krijgen het bedrag terug in de vorm van nog een cadeaukaart. Tot slot: Het gaat ons niet om de cadeaus of het geld. De Bijenkorf had met haar huwelijksservice gemak en service beloofd in plaats daarvan heeft ze met haar schijnvertoning een behoorlijk negatieve stempel gedrukt op onze trouwdag! Ga niet voor de Huwelijksservice, het bestaat alleen om je gasten geld afhandig te maken en jou op te zadelen met een cadeaukaart die je niet uit kan geven aan wat je werkelijk wil hebben!
04-10 door Pjotter

Leuk die dol dwaze acties, maar ik kon de eerste dag de website helemaal niet op. Aan eigen succes ten onder gegaan?
30-12 door Elsemiek

Ja ik ben zeerzeker fan van de Bijenkorf webshop. Wat is alleen niet snap is dat ophalen in de winkel gratis is en bezorgen bij afhaalpunt of thuis geld kost. Ik bestel toch juist online om niet naar de winkel te hoeven? Zo wordt het online shoppen mij niet gestimuleerd.
22-11 door Noah

Supershop in alles. Wij kopen er inmiddels alles behalve onze boodschappen zou ik bijna zeggen. Nu nog iets meer assortiment van luxe merken als Armani.
06-11 door Moha

Na een bestelling van 10 artikelen tijdens de dol dwaze dagen kreeg ik de spullen in maarliefst 3 zendingen. Waardoor ik nu voor de 2e keer een pakketje mag halen omdat ik niet thuis was. Dat is wel irritant. Verder niets dan lof voor de webshop van de bijenkorf.
02-11 door Marianne

De Bijenkorf.nl behoort tot mijn top 10 favoriete webshops van Nederland. Ze verkopen de betere merken en de webshop mag er wezen!
04-10 door Spijkerman

Wachtrij voor de webshop, beetje jammer dit, kunnen ze geen dikkere server kopen daar?
26-09 door Jolanda

Donderdag 4,vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2012 weer dol dwaze dagen bij de bijenkorf, ik kan niet wachten!! #zinin
16-09 door J. Jagers

Wat een verademing, de webshop van Bijenkorf biedt meer keuze dan de winkel in Groningen! Bijenkorf.nl hoort vanaf nu bij mijn favorieten. Jordy
21-08 door e.broekhuizen

website van het jaar 2012 en alvast 2013 wat mij betreft. schitterende productfotogratie, doen wat je belooft, prachtige merkproducten, tijdens dol dwaze dagen geen problemen met de site, prijzen goed, levering goed. helemaal fan van debijenkorf.nl
28-01 door Arendjan

Binnen 2 dagen handschoenen en sjaal in huis! Laten bezorgen op kantoor, ideaal er is altijd iemand muv zaterdags, dus nooit online shoppen op donderdag of vrijdag!
11-01 door Stacy

Kleding besteld op de website. Werd zonder problemen geleverd alleen was ik niet thuis 2e en 3e keer ook niet en moest het ophalen in schiedam. (woon in rotterdam) Jammer dat ze het niet geleverd hebben bij de buren. verder vind ik dat ze bij de bijenkorf leuke producten hebben echter vind ik het personeel (rotterdam) niet erg behulpzaam. Ik wilde een zonnebril kopen maar de verkoopster hielp me totaal niet. Misscihen zag ik eruit als een armoedzaaier of zo? want ik vroeg aan haar wat voor model ik ongeveer zocht (iets kleiner dan zo'n groot model) en had verwacht dat ze mij naar mooie zonnebrillen zou leiden die achter slot lagen. En vervolgens kreeg ik te horen dat het model wat je zo kon pakken, dat ze allemaal zo groot waren (??) heel slecht hoor!
30-06 door Mark

Service webshop is werkelijk schrijnend. Apple producten lopen (blijkbaar) via een ander kanaal. Deze worden niet uitgeleverd en de helpdesk lijkt totaal niet op de hoogte van het proces en is niet voornemens écht actie te ondernemen. Na een maand nog steeds producten niet binnen. Nu ga ik de koop ontbinden, want ik ben het zat... Absoluut ondermaats en niet passend het brand Bijenkorf - hier koop ik nooit meer!

Jouw De Bijenkorf review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerkenPopulaire producten van De Bijenkorf


Webshops vergelijkbaar met De Bijenkorf

De Bijenkorf vind je in de volgende categorieën