DRD Pets Knaagdierwinkel


DRD Pets is een online knaagdier speciaalzaak, die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige knaagdierartikelen.

Van onze medewerkers kunt u veel verwachten, deze hebben een gedegen dierenopleiding en ruime ervaring met het houden en de verzorging van kleine knaagdieren. Dankzij onze jarenlange ervaring met kleine knaagdieren kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en te allen tijde voorzien van een goed advies. Daarnaast kunt u ervan verzekerd zijn dat al onze producten altijd 100% knaagdiervriendelijk zijn.

Zeppelingstraat 11h
7903 BR
Hoogeveenarray(0) { }

9 beoordelingen

DRD Pets Knaagdierwinkel krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2018 door Juliet

Zeer tevreden met de goede service!
2017 door Kimberley

Erg slechte service! DRDknaagdierenwinkel heeft een kapot/beschadigd voerbakje geleverd wat ik netjes gemeld heb maar ze negeren mij compleet! Nog geen 1 ster waard!
2016 door Linda

Super goede ervaringen. Zeer goed geholpen!
2015 door Marian van Boodegom

TELEURGESTELD Ik gun mijn hamster een ruimere loopbal. Ik bestel de Hamsterbal Large van Ferplast. Na ontvangst zie ik bij de eerste aanblik dat de ventilatiegleuven veel te breed zijn voor de kleine hamstervoetjes. Totaal ongeschikt en zelfs gevaarlijk. Ik heb hier meteen een e-mail over gestuurd. Vanzelfsprekend kon ik de bal retourneren. Mijn verzoek om mij schadeloos te stellen voor de retourkosten à € 6,95, omdat het een ondeugdelijk product betreft, is tot twee keer toe genegeerd. Dit vind ik niet bepaald klantvriendelijk. En dat noemt zich knaagdierspecialist...
2012 door Simone

Ik koop hier altijd mijn hamstervoer en ben zeker tevreden. Idd goede communicatie
2012 door Tamara

Hele goede ervaringen met deze webwinkel. Ze zijn heel vriendelijk, hebben echt verstand van knaagdieren en reageren snel op de mail, mijn vraag was binnen 1,5 uur beantwoord. Mijn vraag ging over een artikel dat ik zocht, deze konden hadden ze niet in hun assortiment, maar konden deze wel voor me bestellen. Daar was ik erg blij mee!
2012 door Miranda

Goede service en snelle levering. Ik had mijn artikelen de volgende dag al binnen, super! Ze reageren ook super snel op de mail
2012 door Linda van Ess

Hele leuek webwinkel! Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee, goede service en mooie artikelen. Zeker een aanrader!
2012 door Jan de Jonge

Leuke webshop, leuke unieke artikelen, ze hebben goede service en leveren snel. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Echt goed.

Jouw DRD Pets Knaagdierwinkel review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met DRD Pets Knaagdierwinkel

DRD Pets Knaagdierwinkel vind je in de volgende categorieën