Cruisedirect.nl


Bij CruiseDirect.nl werkt een zeer enthousiast team van medewerkers. Ervaren cruiseliefhebbers, die beamen dat een cruisevakantie één van de meest aantrekkelijke en complete vakanties is. Juist door deze ervaring kunnen zij als geen ander cruisevakanties opzetten tegen scherpe prijzen. Je bent hier aan het goede adres voor de echte buitenkansjes, dus neem snel een kijkje in de webshop!

Boompjes 406
3011 XZ
Rotterdamarray(0) { }

3 beoordelingen

Cruisedirect krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2013 door Rene

Ik heb met mijn vriendin een cruise gemaakt met Celebrity Cruises. De mensen van Cruisedirect hebben de beste prijs voor me gezocht. Ook attendeerden zij mij op het gratis drankenpakket. Was prima geregeld!
2012 door Rick Jansen

Ik heb vorige maand met mijn vriendin een cruise geboekt via Cruisedirect. Het was top geregeld. Zij hebben echt goede aanbiedingen. Ik kan boeken via Cruisedirect echt aanbevelen. Luxe vakantie voor weinig geld!
2012 door Johannes

Ik ben met mijn vrouw op een cruisevakantie geweest voor 2 weken. Was echt fantastisch, veel van de wereld gezien en de service was op en top! Ik ga in de toekomst hier zeker weer een vaakantie boeken.

Jouw Cruisedirect.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Cruisedirect.nl

Cruisedirect.nl vind je in de volgende categorieën