Corendon


Bij Corendon boek je goedkope vliegvakanties. Vlieg bijvoorbeeld voor een kleine prijs naar Bulgarije, Griekenland, Gambia, Marokko of Turkije.

Ook goedkope All Inclusive zonvakanties vind je bij Corendon. Neem daarom snel een kijkje tussen de prijsknallers en/of last minutes.

Singaporestraat 82
1175 RA
Lijndenarray(0) { }

3 beoordelingen

Corendon krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2014 door T. Belt

Altijd de goedkoopste, simpel zat!
2012 door J. Eulink

Komend jaar begint Corendon met zonvakanties naar Albanie. De kust moet daar adembenemend mooi zijn en onaangetast. Wij gaan in januari meteen boeken! We reizen al jaren met Corendon naar Turkije en Macedonie. De prijzen zijn laag, de vluchten en hotels voortreffelijk. Nu al zin in Durres, de badplaats van Albanie. Het eerst jaar dat een grote touroperator daar heen gaat is altijd het leukst. Na een paar jaar is de energie al minder bij de locals om er wat gezelligs van te maken.
2012 door Rianne L

Je hoort wel eens slechte dingen over Corendon. Maar wij hebben helemaal geen negatieve ervaringen met Corendon. Bij aankomst is ons gelijk van alles verteld over het land en hebben we tips gekregen waar we lekker konden eten en welke uitstapjes aan te raden waren. Er was alleen niet altijd een Nederlandse reisleider mee met de trips, maar in het Engels wou het ook prima!

Jouw Corendon review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Corendon

Corendon vind je in de volgende categorieën