CoolBlue


Je vindt werkelijk alles in de 129 webwinkels van Coolblue. Van senioren telefoons en ip camera's tot koepeltenten en tennisrackets. Daarnaast kun je kiezen uit vele huishoudelijke apparaten en gereedschappen, die de volgende dag al bezorgd kunnen worden!

Aweg 11
9718 CT
Groningenarray(0) { }

5 beoordelingen

CoolBlue krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

2015 door Sylvia

Samsonite laptop koffer besteld. Super snel in huis. Goede kwaliteit koffer voor een prima prijs!
2015 door Fotomaker

Coolblue is niet de allergoedkoopste, maar hun assortiment is groot, hun websites duidelijk en overzichtelijk, en hun service werkelijk boven verwachting. Voorbeeld: ik aarzelde of mijn type fototoestel met bepaalde grote zoomlens in een bepaalde fototas die ik wilde bestellen paste. De medewerker heeft gewoon die spullen even uit het magazijn gehaald en het geprobeerd. Of ik verder nog iets te vragen had? Kijk, dat is service, en de volgende dag was het binnen. Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis, wat was het? Bij coolblue is het inderdaad een aantal keer zo gegaan.
2014 door Chantal

super, ben zeer blij met me nieuwe koelkast van Samsung. Netjes optijd gebracht op zaterdag door 2 vriendelijke mannen die hem mooi op zijn plaats zetten.
2014 door walter

indien je een review plaatst bij Coolblue en die is niet positief genoeg wordt deze niet geplaatst, en je probleem wordt ook niet opgelost, dit is een slechte zaak!!
2013 door Kor

Beste webwinkel van Nederland, punt!

Jouw CoolBlue review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met CoolBlue

CoolBlue vind je in de volgende categorieën