Cook&Co


Cook and Co heeft inmiddelseen mega webshop aan kookspulletjes. Daarnaast heeft de winkelketen een uitgebreide webshop. Je vindt hier bijzondere kookaccessoires en handige kookhulpjes. Neem een kijkje in de webshop voor glas markers, uitsteekvormpjes, tapasschaaltjes, voorraadbussen en nog veel meer!

Deel CookenCo webshop ervaringen met andere online kookfans!Waalwijkarray(0) { }

14 beoordelingen

Cook&Co krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 14 14 ervaringen.

2017 door Floris

Snelle service, absoluut! mijn Kenwood waterkoker was binnen 3 maanden defect en ik had 'm binnen 3 werkdagen weer heel terug. Maar de communicatie vind ik belabberd. Je krijgt ze slechts met moeite aan de telefoon en o mailtjes krijg je allen de automatische piloot. In de doos met het geretourneerde apparaat geen briefje helemaal niks het kan wel wat beleefder!! Aan de telefoon was men overigens heel vriendelijk en mijn klacht is opgelost.
2017 door Astrid-Louise

Ik heb een goeie ervaring, bestelling Crock-pot gedaan, volgende dag keurig verpakt en geleverd, zelfs het cadeau-papier zat onder in de doos.
2016 door Marlies

Slechte online ervaring. Na een week nog mijn product niet binnen en na meerdere keren bellen, worden steeds dingen beloofd die niet waar gemaakt kunnen worden. Tip: bestel op tijd want de "nu besteld, morgen in huis" duurde hier meer dan een week.
2016 door Inge vd. Ven

In één woord GEWELDIG! Wat een service! Kapotte pan: direct een nieuwe. Op oudjaaravond wilden wij pizaretten. Bleek het ding kapot te zijn. Alles stond op tafel....feestje ging niet door! Hij was al 3 jaar oud maar pas 2 x gebruikt. Gekocht bij Cook en Co dus toch even aangegeven dat we dit heel teleurstellend vinden. Na wat over en weer gemail: nieuwe pizarette! inclusief leuk kookboekje. Alles 1 dag later thuisbezorgd. Echt petje af voor deze geweldige service!
2015 door M

Zeer tevreden over de service van Cook&Co !
2015 door Nina Aflate

Ontzettend slechte service. Cassiere haalt sigaretten onder toonbank vandaan voor mijn neus want ze heeft het gehad. Er word hardop geroddeld terwijl er klanten in de winkel zijn en zodra ik een product terug ben word er op vervelende manier gezucht en redenen opgevraagd hoezo het perse terug moet. Een cadeaubon kun je niet omruilen voor geld (in welk tijdperk leven wij?) en ze weten niet zeker of ik deze kan inruilen op de webshop, maar de winkel sluit dus ik mag het zelf uit zoeken. De koekenpan die ik koop mag niet in de vaatwasser terwijl dat wel op het label staat. De prijs / kwaliteit verhouding is veel te scheef. Erg dure koffiemalers zien etc (ik ben zelf barista). Ik vind het dus niet vreemd dat deze winkel gaat sluiten. Had een goed verdienmodel kunnen zijn, maar service laat te wensen over.
2014 door jolanda

zeer tevreden over de bestelde artikelen, bezorging en service.
2013 door Vorone

Prachtige winkel in de folkingestraat Groningen. Ik kom er graag.
2013 door Gydo

Cook en co heeft veel artikelen en zendt snel. Aanbevolen
2013 door Mark

Geweldige webshop tegenwoordig en juist het verschil is de servies t.ov. andere bedrijven. Zelf voor een zeer goede prijs mijn glazen gekocht hier. Echt een leuke winkel
2013 door Jessica K.

servies was gebroken, veel werk van retour sturen gehad, lang moeten wachten op reactie en vervanging. Jessica
2012 door M. Jager

Cookandco.nl levert een dag later als je voor 6 uur bestelt. Snel en goed!
2012 door Karin

Met name met de prijs kunnen ze vaak niet mee met de online kookwinkels.
2012 door Thomas

De Webwinkel van Cook en Co is naast de winkel zeer zeker ook de moeite waard voor kookspullen van bekende merken, leuke win acties, nieuwe producttrends, leuke kooktips enzovoorts.

Jouw Cook&Co review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Cook&Co

Cook&Co vind je in de volgende categorieën