Console Solution


Console solution; De specialist van Spijkenisse!! Voor al uw ombouwbenodigdheden voor de spelcomputer. Wij verkopen onder andere R4i Gold, en M3i Zero, DS Two supercard, Acekard 2i, Wiikey 2, Drivekey, verschillende Xecuter producten en accesoires voor alles DS modellen.


11 beoordelingen

Console Solution krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 11 11 ervaringen.

2017 door Suzanne

Ik kan me niet vinden in de recensies hieronder. Ook mijn wii laten ombouwen en kreeg wel uitleg bij ophalen. Toen we er thuis toch niet uitkwamen nog gebeld en nogmaals uitleg gekregen en geholpen totdat het werkte.
2017 door Diane

Mijn ervaring is niet al te best... Heb mijn wii omlaten bouwen aangegeven dat ik zelf een leek ben in zulk soort dingen. Het duurde al enorm lang omdat iets niet lukte en dat geeft niet ! Heb er netjes op gereageerd neem de tijd. Inmiddels is de wii terug echter bij ophalen werd er niks meer gezegd als dat we wii manager moesten downloaden geen uitleg hoe of wat .. thuis geprobeerd alles geprobeerd YouTube filmpjes bekeken maar komen er niet uit gesmst.. Maar geen reactie... je zou zeggen dat een beetje service wel op ze plek was geweest of op ze minst een telefoontje wat het probleem is om te kijken of ik geholpen kon worden.. dus voor mij geen aanrader..
2017 door Stefan

Scherpe prijzen & top levering!
2017 door H ten brugge

Ik heb juist een 3k3y bij console solution gekocht. Mijn ps3 draait nog op 4.50 en heb hem dus gewoon kunnen inbouwen. Werkt als een trein :-).
2016 door Marcel

Zoals ook hieronder aangegeven zijn er lukraak teksten onder de produkten gezet. Volgens mij weet degene die dat geplaatst heeft niet waar het over gaat of is erg slordig met de verzorging van de uitstraling. Daarnaast ook veel produkten die allang niet meer verkocht zouden mogen worden. Ik noem een 3Key voor de PS3. Dit produkt wordt al 3 jaar niet meer ondersteund omdat het een flop was..LET DUS GOED OP wat je koopt mensen! Doe gedegen onderzoek..GOOGLE
2016 door Fenna

Ik heb hele slechte ervaring met Console Solution. Als je contact zoekt via bellen of sms'en dan wordt er niet opgenomen of gereageerd. De teksten op de site bij de producten kloppen niet. Onbegrijpelijk dat je zo met klanten omgaat. Het is niet eens 1 ster waard
2016 door Erik

Top ervaring. Snel en deskundig geholpen.
2016 door Margreet

Mooi site
2014 door Robin

Zeer goed geholpen. Inbouwen 3key lukt me niet. Hij heeft me er aan de telefoon doorheen geholpen. TOP!!!!
2012 door Edward

Verschillende keren iets besteld bij deze webshop. Vooraf goede en duidelijk uitleg over hun producten. Snel geleverd, en bij vragen achteraf ook zeer behulpzaam.
2012 door Karin

Heb hier mijn x360key laten inbouwen. Snel gebeurt en werkt perfect. Karin

Jouw Console Solution review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Console Solution

Console Solution vind je in de volgende categorieën