Comfortland.nl


Wanneer de leeftijd stijgt en alles niet meer vanzelf gaat, kunnen eenvoudige hulpmiddelen senioren helpen om het leven een stuk veiliger, gemakkelijker en vooral comfortabeler te maken. Denk daarbij en wandsteunen, douchestoelen, toiletverhogers, grote display klokradio's en meer nuttige artikelen voor ouderen die minder mobiel worden. Comfortland heeft voor u, voor uw ouders en voor jullie opa's en oma's een flink aantal van deze seniorenartikelen bij elkaar gezocht. In onze online winkel kunt u eenvoudig zoeken, bestellen en betalen waarna uw bestelling binnen enkele dagen bij u wordt thuis bezorgd door TNT-post. Veel van onze producten vallen onder de WMO en worden vaak gebruikt in de thuiszorg. Korte levertijden, 90% van de producten zijn uit de voorraad. Wij delen hier ook kortingscode acties van Comfortland.nl.

Post ook hier je ervaringen met Comfortland, de webwinkel voor handige seniorenproducten.

George Stephensonstraat 21
8013 NL
Zwollearray(0) { }

14 beoordelingen

Comfortland krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 14 14 ervaringen.

2013 door Art

Nummer 1 shop voor seniorenartikelen! Handige dingen
2013 door Bas

Voor de 1ste keer hieriets besteld. Volgens de site was het artikel op vooraad. Nu 4 dagen later nog niets ontvangen.
2013 door Bas

Voor de 1ste keer hieriets besteld. Volgens de site was het artikel op vooraad. Nu 4 dagen later nog niets ontvangen.
2012 door Nathalie

Ik zie nu dat ik het aantal sterren nog niet had aangeklikt. Dit moeten er natuurlijk geen 3 zijn maar 5!
2012 door Nathalie

Wat een handige producten en wat een top service. De klant is hier echt koning en klantvriendelijkheid staat voorop. We dachten dat er een schakelaar van een van de gekochte producten stuk was. Even gebeld en binnen 2 dagen was de nieuwe schakelaar al binnen, zonder daar extra voor te moeten betalen. Later bleek het aan de afstandsbediening te liggen. Ook daar kregen we een nieuwe van opgestuurd. Het defecte product hoefde niet te worden teruggestuurd. Ook de nieuwe schakelaar mochten we houden. Geen moeite teveel dus!
2012 door Remko

De beste shop online voor seniorenhulpmiddelen!
2012 door M.Schreijer

Diverse hulpmiddelen bestelt voor me oma, heel eenvoudig bij haar laten bezorgen, het enige wat ik mis is een montageservice. verder goed
2012 door Kramer

Ik weinig werk, Oma helemaal blij, wat een superhandige shop voor seniorenhulpmiddelen.
2011 door angelo

Op advies van mijn oom heb ik hier een Prismabril op de kop getikt voor mijn opa. Deze bril kantelt je zicht onder een hoek van 90┬░, zo kan hij liggend lezen, werkelijk superideaal.
2011 door hendrik

handige shop, zo is oma helpen toch een kleine moeite
2011 door j en l kort

Echt heel goed dat er ook aan ouderen wordt gedacht op het internet. Wij zijn beide 65+ echter kunnen nog prima typen en zo online bestellen. Dit hebben wij dan ook reeds met plezier gdaan bij comfortland. Hiervoor onze complimenten en ga zo door met het verkopen van handige hulpmiddelen voor senioren. J en L kort
2010 door Han

Ideale seniorenwinkel met handige, slimme producten voor senioren. Levering is keurig.
2010 door Janneke

Yogamatje was prima bezorgd
1970 door gonda

Originele webshop die inspeelt op toenemende behoefte van ouderen: grote display wekkers, toiletverhogers, armsteunen, vergrootglazen en meer 50 plus handige producten, echt een aanrader ook qua service en levering.

Jouw Comfortland.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Comfortland.nl

Comfortland.nl vind je in de volgende categorieën