Buroscanbrit


Buroscanbrit.nl behoort tot de beste reisorganisaties naar Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland. Touroperators Buro Scandinavia en Buro Britain bieden een breed aanbod vakanties en reizen naar Noordwest Europa met o.a. autovakantie met ferry overtochten, vliegvakantie, cruise, hotelrondreis, bungalowrondreis, busreis, kampeerhut, vakantiehuis, stedentrip en wintersport. Van groepsreizen tot individuele vakanties met kind.

James Wattstraat 100
1097 DM
Amsterdamarray(0) { }

2 beoordelingen

Buroscanbrit krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2015 door Louisa

Dit reisburo werkt erg slordig. Je moet voortdurend bellen om: de factuur, de login gegevens, de vouchers. Als er enigszins afgeweken wordt van een kant en klare reis dan krijg je ook niet meer de informatie over die reis want dan wordt het gezien als een een reis met losse onderdelen. Dan blijkt tijdens de reis ook nog eens dat er een verkeerde boeking op een ferry is doorgegeven (binnenhut ipv buitenhut) terwijl toch echt een buitenhut op de voucher staat. Dit laatste werd wel weer snel rechtgezet en het teveelgeboekte bedrag werd al tijdens mijn vakantie teruggestort. Al met al zie ik geen toegevoegde waarde van dit reisburo en had ik beter alles zelf kunnen boeken.
2012 door William Wallace

Slechte voorlichting op de site over de geboden kwaliteit (kwalitatief mindere accommodaties (B&B) op slechtere locaties dan gewend). Men geeft aan in te staan voor hoge kwaliteit, maar maakt dit niet waar.

Jouw Buroscanbrit review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Buroscanbrit

Buroscanbrit vind je in de volgende categorieën