Bouwmaat


Het assortiment van Bouwmaat bevat alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens.

Bouwmaat heeft 46 vestigingen door heel Nederland, maar ook in de webshop vind je alles voor slimmer bouwen! Heb je ervaringen met de webwinkel van Bouwmaat.nl, post dan hier je review.

Nijverheidsweg 17
3751 LP
Bunschotenarray(0) { }

5 beoordelingen

Bouwmaat krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

2018 door De Vries

Bouwmaat wil de particulier beleveren. Prima. Ik heb big-bags ophoogzand voor tuinbestrating besteld en moest 75,- statiegeld betalen voor 3 pallets. Nu zijn de zakken leeg en kunnen de pallets terug. Moet ik ze ZELF terugbrengen! Lekkere service. Volgende keer toch maar weer de GAMMA of PRAXIS.
2017 door De with

Minder als 1 ster kan niet helaas. Ze beloven van alles, maar doen ho maar. Terugbellen, tuurlijk. Niet dus!. Dit bedrijf verdiend geen klanten!
2016 door Miraaz

Donderdag 15-12-2016 in de ochtend bestelling geplaatst. Zou volgens bouwmaat dag erna thuis moeten zijn. Echter zaterdag nog niks ontvangen. Per mail contact genomen in middag zaterdag en in dezelfde avond reactie gehad dat de bestelling toch echt via tnt is verstuurd. Maandag 19e gebeld na bouwmaat met de vraag waarom ik niks heb ontvangen. Daar konden ze niet meteen antwoord op geven en zou worden teruggebeld. 2 uur later werd ik gebeld dat de artikel die ik had besteld ni3t op.voorraad was. Deze kon uiterlijk einde van de week verstuurd worden. Voor mij geen BOUWMAAT meer! gelukkig voldoende andere bouwmarkten die wel op maat werken ;)
2014 door Dennis

Eens en nooit meer! Online bestellingen zijn een ramp, verkeerde artikel gekregen. Na veel gedoe eindelijk iemand van het hoofdkantoor aan de lijn gekregen die me met een arrogantie en kapsones te woord stond en uiteindelijk zei dat ik pech had en maar beter had moeten opletten..
2012 door Peter

Snelle levertijd! Had mijn keukenonderdelen de volgende dag al in huis

Jouw Bouwmaat review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Bouwmaat

Bouwmaat vind je in de volgende categorieën