Bodyenfitshop.nl


Bodyenfitshop.nl is sinds 1995 een vertrouwd adres voor vele sporters m.b.t. sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.

Ons doel is onze klanten kwalitatieve producten leveren die zij verwachten met de service die zij verdienen!

Plaats eveneens hier je ervaringen van Body and Fit shop.

Mars 10
8448 CP
Heerenveenarray(0) { }

Populaire producten van Bodyenfitshop.nl


53 beoordelingen

Bodyenfitshop krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 53 53 ervaringen.

2018 door behzad

ik heb een fout gemaakt en een artikel extra besteld en heb ik gelijk gebeld en niemand kon me helpen en enige oplossing was het dat ik pakje terug moet sturen en wordt 3.50 van mijn geld afgetrokken. ben heel lang klant bij die gasten en blijkt dat je geen fouten mag maken . lijkt op nazi's praktijken . en ben klaar met die gasten en geen bestelling meer. wat een zooidaar
2018 door Hans

Koop er al jaren. Nu blijkt echter dat hun kokosolie "afval" is. Vanwege de prijs had ik zo al m'n twijfels. Deze is nu bevestigd.(bron; Monique van der Vloed) *) hoe is 't dan met de overige producten?????
2017 door chris

Ben al een aantal jaren bij bodyenfitshop en ben er zeer tevreden over. Als wat men beweert waar zou zijn, wie zegt dat dit niet bij andere shops zo is ? Laattijdige leveringen, nooit iets van gemerkt en hallo ik bestel vanuit Belgenland.Steeds tevreden van deze shop en niet voor niets verdient hij beste van Europa. Dikwijls ook pakken goedkoper dan andere sites ook merknamen. Het hele plaatje bekijken hee en niet alleen whey perfection. Algemeen oordeel alle sterren waard.
2016 door Gert

Het huismerk vertrouw ik niet meer, jammer na jarenlang gebruik van het huismerk voel me ik me toch enigszins bedonderd. Nu ben ik overgestapt op Myprotein. alleen merk producten koop ik nog bij B&F
2015 door Willem

Eerst sportief zelf met de mededeling komen dat het product whey perfection veel minder eiwitten bevat dan op het label staat. Hierna aangeven dat dit het enige product is waar dit het geval bij is. Daarna blijkt uit onafhankelijke tests dat vele andere producten ook minder eiwitten bevatten dan op het label staat vermeld. Dit ontkennen ze en dus bedriegen ze de boel.
2015 door J.W

Jarenlang verschillende supplementen gekocht o.a. eiwitten. Wel afgevraagd waarom het toch altijd zo goedkoop is daar? Vorig jaar is er een onafhankelijke test gedaan door een donateursgroep met de uitkomst dat het eiwitpercentage een stuk lager uitvalt dan wat op het label staat. Vooral de reactie naderhand van B&F op een forum was erg onprofessioneel en niet bevredigend. Al die tijd dus veel te veel betaald voor inferieure kwaliteit en op geen enkele wijze compensatie. Bovendien twijfel ik nu ook sterk aan de kwaliteit van andere producten die ik daar heb gekocht. Als ik mensen hierover spreek raad ik ze vanaf nu ook altijd af om daar iets te bestellen, voorheen was dat wel anders.
2015 door Ymir

http://forum.dutchbodybuilding.com/f266/labtest-isolaat-perfection-22-eiwit-micellar-casein-perfection-23-eiwit-bodyenfitshop-nl-379318/index67.html het is echt zeldzaam hoe ver deze oplichting gaat en hoe schandalig kop in het zand de tegenreacties van B&F zijn.
2015 door Joke

Ik ben fan!! Zoveel leuke producten. Helemaal blij met de nieuwe kleding ook. Mijn dochter heeft alles aangeschaft! Zit heerlijk volgens haar.
2015 door Heer van Dijk

Helaas blijken de huismerken van B&F shop gewoon rotzooi. Voel me goed bedonderd. Ik zou geen producten meer bij ze bestellen. Helaas. absolute afrader!
2015 door jolanda burgers

2 potten eiwit bestelt die beide in de aanbieding waren. Zijn ze beide bijna 1 jaar over datum. ???? Hoe is dit mogelijk. Ik heb inmiddels 3 keer een mailtje naar de bodyenfitshop gestuurd en krijg als antwoord dat de t.h.t datum niet veel zegt en het op hun verantwoording gewoon nog kan consumeren.
2015 door kaj

In de whey perfection zit geen 80 maar 60 procent proteine. Wij zijn jaren lang door hun bedonderd. Geen zaken mee doen!! waardeloos!
2015 door Eksmis

Zag gister avond de 2+1 deals opeens staan, vond het een mooie kans! Net wakker en product is al in huis, goede service!
2015 door jan

Dit bedrijf doet aan aminospiking. Dit betekent dat ze stoffen toevoegen aan hun eiwitpoeders waardoor het beloofde percentage eiwitten wel bereikt is, maar eigenlijk geen 80% maar maar 60% eiwitten bevat. Hun manier van afhandelen is, zelfs voor een trouwe klant als ik, het aanbieden van een eenmalige korting op een volgende bestelling. Dit is ronduit schandalig, want uit de dubieuze berichten van hun medewerkers blijkt wel dat dit veel langer speelt dan, wat de bodyenfitshop beweert, slechts één foutieve batch. Toevallig was het alleen deze batch en toevallig hadden ze alleen deze batch niet laten controleren. De rest natuurlijk wel *kuch*
2015 door Gino Redjopawiro

In de whey perfection zit geen 80 maar 60 procent proteine. Wij zijn jaren lang door hun bedonderd. Geen zaken mee doen!!
2015 door Denise

Jammer van de whey-gate maar blijft een fantastische webshop.
2015 door Hafid M

Bodyenfit doet aan amino spiking waardoor je 20% minder proteine krijgt dan wat op de label staat.Ze voegen daarnaast andere rotzooi aan hun producten zoals fructose.
2015 door Tos

Slecht, slecht slecht. Ze liegen over wat er in de potten zit. Reken maar op 60% eiwitten in plaats van 80%.
2015 door ivo

Ik heb jarenlang mn eiwitpoeder (whey perfection) gekocht bij de body en fit shop. Laatst is bekend geworden dat ze hebben lopen rotzooien met de eiwitgehaltes (20% minder dan op etiket) en er veel extra suiker in zit. Als reactie krijg ik van de bodyenfitshop van die standaard copypaste berichten waarin alles ontkend wordt, wat ik uitermate respectloos vind tegenover de klant. Ze bieden mij een eenmalige 25% korting aan op een volgende pot eiwitpoeder, maar zoals hierboven vermeld is dat een compensatie van niks. Bovendien moet ik dus nog geld aan ze geven voor ik gecompenseerd word. Wat dit alles verergerd is het feit dat ze niet met de billen bloot gaan, maar in de eerste instantie dreigden met rechtzaken tegen degene die de eiwitpoeders lieten onderzoeken. Daarna zijn ze overgeschakeld naar het excuus dat het slechts een eenmalige foutieve batch was. Hun manier van afhandelen doet sterk vermoeden dat ze wisten van de afwijkingen. Tevens laten ze allerlei berichten verwijderen van hun eigen site, facebook en andere vergelijkingssites.
2015 door coen

Ik heb jarenlang mn eiwitpoeder (whey perfection) gekocht bij de body en fit shop. Laatst is bekend geworden dat ze hebben lopen rotzooien met de eiwitgehaltes (20% minder dan op etiket) en er veel extra suiker in zit. Ik heb uitgerekend dat ik over de jaren zo'n 150 euro aan whey te weinig heb gekregen. Als reactie krijg ik van de bodyenfitshop van die standaard copypaste berichten waarin alles ontkend wordt, wat ik uitermate respectloos vind tegenover de klant. Ze bieden mij een eenmalige 25% korting aan op een volgende pot eiwitpoeder, maar zoals hierboven vermeld is dat een compensatie van niks. Bovendien moet ik dus nog geld aan ze geven voor ik gecompenseerd word. Wat dit alles verergerd is het feit dat ze niet met de billen bloot gaan, maar in de eerste instantie dreigden met rechtzaken tegen degene die de eiwitpoeders lieten onderzoeken. Daarna zijn ze overgeschakeld naar het excuus dat het slechts een eenmalige foutieve batch was. Hun manier van afhandelen doet sterk vermoeden dat ze wisten van de afwijkingen.Bovendien verwijderen ze alle reviews (zoals op hun facebook pagina en andere vergelijkingssites zoals deze)
2014 door Hielke

Bestel er redelijk vaak, en kom ook in de winkel zelf. Nooit problemen gehad prijs is erg goed. Vriendelijk personeel en snelle levering. -Nothing beats a fit body
2014 door Peter

Vele jaren al klant bij body en fit maar ze zijn sinds eind vorig jaar achteruit gegaan. Bestellen voor tijdstip x en volgende dag in huis kunnen ze niet meer waar maken (afgelopen 3 bestellingen minimaal 2 dagen later). Verder zijn vaak de populaire (goede) supplementen 'op'. Hierdoor moet je vaak hun huismerk kiezen.
2014 door Sonny

Ik ben al vele jaren klant maar wat ik nu mee maak slaat echt alles. Op 24 januari een bestelling gedaan, na een week nog niets binnen dus ik stuur een mail. Geen antwoord daarop dus nogmaals mailen. Krijg ik 2 dagen later antwoord dat het vertraagd is. Ik haal het pakketje vandaag (7feb.) op en kijk erin en het is niet eens mijn bestelling. Het is van iemand uit Maastricht (dus als je je bestelling mist dan heb ik hem) . Ik kan dus zeggen dat bfshop niet meer is wat is was geweest.
2014 door Raye

Gewoon de beste prijs, beste spullen en nu zeker 25 keer besteld en 24 keer volgende dag in huis. Ik begrijp Ron dan ook niet. Raye
2014 door Ron

Grootste ballentent waar ik ooit iets heb besteld!! Meer dan een week geleden iets besteld en nog steeds niet binnen! Zou in een dag geleverd worden!! Probeer je ze te bellen, dan sta je 20!!! minuten in de wacht. Ik bestel er nooit iets meer!!
2014 door patrick dezutter

ik heb een besteling gedaan en tien dagen nadien heb ik hem niet ontvangen;en antwaarde op me mail heb ik na dagen nog niet. ontvangen waardering - 8
2014 door Krax

Bodyenfit, kom maar door, kom maar door, bestel vaker per maand, diktevree!
2014 door Esther

Erg snelle levering! Dinsdagavond rond 22.00 een Afslank Eiwit Variety Pack en roze shakebeker besteld, woensdag al in huis.
2014 door Nick

Wat een fantastische zaak! Dinsdag een shakebeker besteld, woensdag al in huis. Maar helaas, hij bleek te lekken. Vandaag even gebeld en er wordt direct een nieuwe verzonden. Dat is nog eens service!
2014 door J. Proost

Ik schrijf niet graag reviews normaal gesproken, maar de body en fitshop verdient echt een pluim. Ik bestel er maandelijks en altijd tiptop in orde!
2013 door Oyera

Beste krachtvoeding webshop, simpel zat!
2013 door Gerard

Op de website staan onder "contact" de 5 garanties van de body&fitshop. Eén daarvan is "geen verzendkosten" Bij bestellen bleek er toch € 3,50 verzendkosten bij te komen. Na bellen zijn de garanties onder voorwaarden? Bestellingen boven de € 20 euro zijn vrij van verzendkosten, maar daaronder niet. Zo staat het niet op de site. Men was ook niet bereid deze tekst aan te passen of de producten gratis te verzenden. Volksverlakkerij!!!!!
2013 door Paola

Goede service en prijs/kwaliteitsverhouding!! Ik bestel hier regelmatig en als er al eens wat mis gaat word het meteen netjes opgelost. Ben heel tevreden.
2013 door M v.d. Meer

Erg veel besteld hier inmiddels en altijd goede en snelle levering. Hun eigen lijn is ook zeer goed. Verscheidene dingen geprobeerd. Pre WO, eiwitten, fatburners, Post WO enz. Allemaal goed.
2013 door Thakoer Kasi

Nooit problemen bij de levering. Top producten voor een zeer scherpe prijs.
2013 door Wouter Tilleman

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling. Ik heb hen na een paar dagen al geïnformeerd dat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen had. Ipv mij onmiddellijk een nieuwe bestelling te versturen, stuurt men mij nu al twee weken van het kastje naar de muur. Levering 0,0. Service ook 0,0
2013 door js

Ik ben niet tevreden over Bodyenfitshop. Ik had een bestelling geplaatst en bij levering betaald, maar het was blijkbaar maar een gedeeltelijke levering. De rest zou na een paar dagen volgen. We zijn nu 14 dagen verder en ik wacht nog altijd.
2013 door A. Eghuizen

Hele fijne shop. Zeer snel in de levering. Heb al jaren Whey Perfection!
2013 door Michael

Scherpe prijzen en goede levering. Maar je kan beter geen contact opnemen want je kan beter tegen de muur aanpraten. Heb bestelling willen annuleren, waarop ik een bevestiging heb gehad. Kreeg keer op keer een factuur met verhoogde kosten in de bus. Het heeft me exact 3 lange emails gekost om iemand aan z'n verstand te peuteren dat het geannuleerd is. Nu 2,5 maanden later krijg ik alsnog het pakje binnen. Er wordt nonchalant gevraagd of ik het pakje even bij het postkantoor wil dumpen. Heb gezegd dat ze kleren kunnen krijgen en ze het mogen ophalen.
2012 door Robbert

Ik bestel zeker 2 keer per maand bij bodyfitshop. De prijzen zijn scherp, de leveringen vlug en de producten van prima kwaliteit.
2012 door A. kuik

Bodyenfitshop bouwt indrukwekkend pand aan de a7 zag ik gisteren respect. Ik ben al jaren fan vanwege lage prijzen, prima sportvoeding!
2012 door Boneschanser

de betere shop in dit segment! ps. wel vreemd dat deze webshop niet bodyANDfitshop.nl heet...
2012 door jacob

Bestel al jaren vitaminepilletjes bij body en Fitshop, jammer dan ze geen abonnementen hebben, ik heb toch elk kwartaal hetzelfde nodig, voor de rest 100% alles in orde
2012 door j.de waal

Het is een supper shop,voor mij geen ander meer.
2012 door Robert

Alles loopt perfect, verzenden naar belgie, retouneren, snelle levertijden en gratis bezorgkosten.
2011 door Emiel

In 2012 wil ik echt afvallen, ik heb goede verhalen gehoord over eiwitdieet van Bodyfitshop, dus gaan we daar voor!
2011 door Peter

Ik bestel elke maand dezelfde shit hier, kan ik niet eens een abonnementje krijgen, das dan ook het enige nadeel hiero.
2011 door willem k

Bussen vol Eiwitpoeder heb ik hier al besteld en altijd weer tevree.
2011 door e. joosten

Al meer dan 1 jaar bestel ik hier elke maand en het gaat altijd perfect en dat verdient een compliment voor deze webshop in voedingssupplementen
2011 door houthoofd filip

super service,bestel vanuit Belgie
2010 door jw

De eiwitshakes bevallen mij uitstekend. Zijn ook nog eens goedkoop en hebben een goede smaak (niet zo chemisch). Snelle levering (net weer besteld, een uur later een mailtje dat het verzonden is).
2010 door Marnix

Spiergroei artikelen zijn mij goed bevallen
2010 door Roy

Tijdens een google tocht op deze website gekomen. Service is goed, naar mijn mening ook de beste. ZE hebben alles wat je zoekt, goede service, en hele snelle levering.... Voor mij geen andere meer
1970 door rob

Mijn mening is dat dit de beste webwinkel voor spieropbouw, energierepen, afslanken etcetera is!

Jouw Bodyenfitshop.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Bodyenfitshop.nl

Bodyenfitshop.nl vind je in de volgende categorieën