Bikon schaatsen en skeelers


Bikon verkoopt schaatsen en skeelers van topmerken zoals Viking, Raps, Zandstra en Nijdam. Wij kunnen zeer scherpe prijzen hanteren doordat wij veel schaatsen kopen uit restpartijen. U krijgt dus altijd hoge korting op noren, kunstschaatsen en hockeyschaatsen

Noordzijde121
4425PM
Noordeloosarray(0) { }

9 beoordelingen

Bikon schaatsen en skeelers krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2018 door Lianne

Naar de winkel van Bikon geweest, zo kon ik fijn verschillende skeelers passen. Alle tijd werd er genomen en heb vier paar gepast. Het zijn Powerslides geworden. Meteen gaan skeeleren, heerlijk! Top skeelers voor een top prijs! En goede service!
2018 door Lianne

Naar de winkel van Bikon geweest, zo kon ik fijn verschillende skeelers passen. Alle tijd werd er genomen en heb vier paar gepast. Het zijn Powerslides geworden. Meteen gaan skeeleren, heerlijk! Top skeelers voor een top prijs! En goede service!
2015 door Lange

prima service en goede prijs. Er wordt zeer snel en goed gereageerd op vragen via de mail. Ook de verzending was snel en correct.
2014 door Harry Wetzels

Ik heb bij Bikon een paar Viking Combinoren 2 maat 37 besteld. Dit was na vergelijking op internet de op 1 na laagste prijs. Bij ontvangst bleken de binnen schoenen van beide schaatsen fabricagefouten te vertonen. De binnen schoenen waren te krap gestikt en beschadigd. Ik heb via mail contact opgenomen met Bikon en kreeg dezelfde dag een reactie met het verzoek foto's van de fabricagefouten te maken en te mailen. Via mail hadden we afgesproken dat ik de kapotte schaatsen retour zou zenden en dat Bikon een onbeschadigd paar zou leveren. Dit is conform afspraak gebeurd en na verzoek heb ik ook de verzendkosten vergoed gekregen. Mijn ervaring is dat Bikon, die ik helemaal niet kende, een goede internetwinkel is die bovenstaande kwestie professioneel en correct heeft afgehandeld. Hier kunnen andere internetwinkels een voorbeeld aan nemen. Een bedrijf om aan te bevelen. Ik zal hier graag terugkomen
2013 door Geert Matheij

Onlangs skeelers besteld bij Bikon. Service waar vele nog iets van kunnen leren. Wist niet zeker wat de goede maat was, Bikon stelde zelf voor om nog een schoen op te sturen om te kijken of deze beter was! Top!!
2013 door Jouko

Na veel gepast te hebben met hele fijne skeelers naar huis. Goede service, zij doen echt hun best je goed te helpen! Goede spullen, goede prijzen.
2013 door Carola

Per ongeluk verkeerde maat besteld, 's avonds om 10 uur mailtje gestuurd en meteen antwoord!!! Mocht gelijk retour sturen, zonder problemen! Dus geweldige, snelle service en dat allemaal voor zeer scherpe concurrerende prijzen!
2013 door Patrick

Skeelers gekocht. Super..snel geleverd en goedkoop.
2013 door Arie Spot

Mooie set skates gekocht! Snelle service, mooie prijzen.

Jouw Bikon schaatsen en skeelers review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Bikon schaatsen en skeelers

Bikon schaatsen en skeelers vind je in de volgende categorieën