Bestel.nl


Gifts en gadgets bestellen op bestel.nl. Op bestel.nl vind je een uitgebreid assortiment originele cadeaus op het gebied van gadgets, fun & games, vrouwen, liefde, lifestyle, keuken, badkamer, outdoor, elektronica, office en mannen.

Bestel.nl ervaringen delen en plaatsen? Post hier je recencies.

Lakenblekerstraat 31
1431 GE
Aalsmeer2 beoordelingen

Bestel krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

15-07 door Dirk

Vorige week heb ik een kabel besteld voor de iPhone. De kabel bezorgd was een meter langer dan mijn bestelde kabel en doet 6 uur over het opladen ipv de normale 30 minuten. Na een mail zei de medewerker dat ze maar een 2 meter kabel hadden gestuurd omdat de andere op was en dat het normaal is dat die langer over het laden doet. Ook werd er geen oplossing geboden. Nadat ik een oplossing heb voorgesteld is er niet gereageerd, ook al staat op de site dat dit binnen 1 dag gebeurd of dat er binnen 1 dag notificatie wordt gegeven dat het langer duurt. Resultaat voor mij: weggegooid geld!
28-09 door Jacob

Design brievenstandaard als kado gekocht voor mijn vriend wie zijn bureau altijd 1 grote puinhoop is! Bestel.nl is een van de leukste online kadowinkels die ik kon vinden. Zeg het voort! 5 sterren

Jouw Bestel.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerkenPopulaire producten van Bestel.nl


Webshops vergelijkbaar met Bestel.nl

Bestel.nl vind je in de volgende categorieën