Beest.nl


Beest.nl is dé online dierenspeciaalzaak voor Nederland en België. U kunt hier terecht voor al uw hond-, kat-, knaagdier-, vogel-, aquarium en vijver artikelen. Beest.nl zijn scherpe prijzen, een snelle service en een klantvriendelijke benadering.

Bezoek snel Beest.nl!
Beest.nl een onderdeel van Vijvercentrum Ekkersrijt.

Ekkersrijt 7418
5692Hk
SONarray(0) { }

5 beoordelingen

Beest krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

2017 door Nancy

Goede prijzen mooie spullen, en zelfs bij een kleine klacht krijgt u gelijk een antwoord en in mijn geval direct zonder discussie artikel opnieuw opgestuurd.Zo een goede service aanrader!!!!
2015 door hennie

pomp luchtpomp 3kamerfilter bodemdrain etc gekocht alles naar behoren erg fijne winkel.
2014 door Dee

Ik ben zeer tevreden. Ik had mijn bestelling heel snel in huis en toen ik een mankement ontdekte, met ze gebeld en razendsnel de vervanging in huis! de btw korting werkt gewoon en met de track en trace is je pakket zo goed als na de bestelling te volgen. Ik koop hier zo weer!!
2013 door Ties

Wat een k*t site is beest.nl. Ben blij dat ik daar toch niet ben wezen bestellen. Had daar bijna €70,00 weggegooid als ik niet goed zou opletten. Je wordt er zo opgelicht! Er stond duidelijk op de site dat ik op elk product btw korting zou krijgen. In mijn winkelmandje werd de korting automatisch van het totale bedrag afgeschreven. Toch maar voor de zekerheid, voor het afrekenen, de kortingscode geschreven in het 'vakje.' Je weet maar nooit, dacht ik. Beest.nl zet op zijn site alleen positieve recensies en kon zelf eerst bijna geen negatieve recensies vinden. Totdat de site niet goed met mij meewerkte. Ik heb nog gedacht dat het misschien aan de server lag en het een dag later nog een keer geprobeerd, maar nee, beest.nl is gewoon rot site om je spullen te bestellen. Het begon dus al met dat de site niet goed mee werkte, daarna ging m'n adres invoeren niet helemaal volgens plan, want als ik maar een ding aanpaste, gooide deze site alle informatie die ik hiervoor al had getypt eruit. Daarna werd het een paar tientjes duurder, want m'n korting was opeens weg! Toch maar weer opnieuw geprobeerd, maar nee, weer geen korting! Wat slecht.
2013 door Hans

Ik had graag iets besteld bij deze shop maar als de telefoon al nooit opgenomen word om mijn vragen te beantwoorden krijg ik argwaan.

Jouw Beest.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Beest.nl

Beest.nl vind je in de volgende categorieën