Baobab Reizen


Reizen met Baobab betekent niet zomaar een rondreis boeken. Baobab staat voor faire groepsreizen met behoud van locale cultuur en bescherming van de plaatselijke natuur. Lees hier ervaringen van Baobab reizen of bestel meteen een all in groepsreis naar Peru, Zuid Afrika of China bijvoorbeeld.

Valkenburgerstraat 124
1011 NAarray(0) { }

7 beoordelingen

Baobab Reizen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

2012 door Fam Berger

Fantastische reis beleeft met Baobab! Zeer aan te bevelen aan andere reizigers die houden van georganiseerde verre avonturen!
2012 door spaanssen

Prachtige rondreis door Ethiopie gemaakt met Baobab reizen, aanrader
2011 door Roel

Echt Fair weg? dan moet je zelfstandig gaan reizen buiten de gebaande paden naar godvergeten dorpjes waar mensen echt hulp nodig hebben. Baobab is een mooie marketingformule, ik wil er ook niks kwaais over kwijt maar dat je niet thuiskomt als wereldverbeteraar, dat trek ik zeer slecht en is mij overkomen.
2011 door dennis

Wij hebben een reis geboekt die niet voldeed aan wat Baobab aanbood. We kregen een NIET Nederlandstalige reisleidster. Baobabreizen adverteert hier wel mee, maar helaas. Vooraf is er door medereizigers meerdere keren gebeld of de reisbegeleiding Nederlandstalig was.... 'Ja' zeiden ze, dus niet, en nu...je raad het al, moeilijk bereikbaar, laten niets horen, etc etc. Baobabreizen... niet meer doen dus... Mooie website, mooie pr, maar de realiteit is anders.
2011 door henka

Het unieke van deze reisorganisatie vind ik de focus op het eco-toerisme. Zo reis ik duurzaam en lijd de bevolking niet door mijn bezoek.
2010 door Ton

Wij hebben meerdere reizen gehad met Baobab en de meeste reizen zijn ons goed bevallen. Met Baobab weet je dat de verblijven en het reizen nooit lux zijn, maar de het programma is goed opgezet en heel wisselend. Maar de laatste reis welke wij hebben gehad naar Ethiopië, was op het gebied van hotel overnachtingen, busvervoer en reisleiding wel zo slecht dat wij nooit meer met Baobab willen reizen. Tijdens de busreis, als we over onverharde wegen reden wat in Ethiopië veel voorkomt, kon je in de bus vanaf de achterbank de voorkant bijna niet zien van het stof wat door de kapotte achterklep de bus in kwam, in de hotels was regelmatig in het geheel geen water voor toilet of douche. Wij hadden een reisleider waar wij na een paar dagen al wisten dat wij daar geen klachten bij kwijt konden want dan kreeg je als antwoord dat het bij het land hoorden. Maar dat het wel goed kon gaan zagen we aan de bus waarmee Sawadee reed en de verhalen van die reisgenoten waarmee wij hebben gesproken. Ook hadden wij niet het gevoel een reisleider te hebben, maar met een fotograaf op vakantie te mogen, welke ook veel ophad met een van onze reisgenoten. Na een klacht ingediend te hebben bij Baobab over de reis betreffende het roken ook door de reisleider aan tafel, slechte planning waardoor we regelmatig in tijdnood kwamen maar ook het verkeerd plannen van excursies (op de verkeerde dag naar een markt die er dan niet is) het regelen van excursies en gezamenlijk eten zonder overleg met de reizigers en slechte briefings, meestal niet de hele groep gelijktijdig maar individueel waarbij hij nogal eens verschillende tijden doorgaf kregen wij van Baobab als antwoord “wij kunnen geen waarde oordeel kan geven over het optreden van de reisleider omdat wij niet fysiek met u op reis waren” (hun reactie kwam echter pas na een maand, nadat ik telefonisch had gevraagd of wij vanaf nu moesten gaan communiceren via internet) en verder hebben zij enkel de reactie van de reisleider gegeven. Op de vraag of zij nog een conclusie hebben getrokken uit de enquêtes van de medereisgenoten waarvan wij nog hebben vernomen dat deze ook niet positief waren hebben zij nooit meer geantwoord.
1970 door patrick h

Baobab heeft keurige reisleiders, leuke reisroutes en denkt bovendien aan de locale bevolking en het milieu. Mijn vrouw en ik zijn beide 50 jaar oud en vonden Baobab reizen een perfecte ervaring!

Jouw Baobab Reizen review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Baobab Reizen

Baobab Reizen vind je in de volgende categorieën