Bakker Hillegom


Bloembollen, bloemzaden, kamerplanten en meer tuinplanten, vaste planten en tuin artikelen bestellen bij het wereldberoemde BakkerHillegom. Ook leuke tuinproducten om kado te geven aan tuinliefhebbers.

Meer en Duin 1-5
2163 HA
Lissearray(0) { }

6 beoordelingen

Bakker Hillegom krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2018 door Van Boekholt

Gewoonweg erg goed. Goede service. Ben alleen niet gecharmeerd van DHL ivm levertijden.
2017 door Van Linden

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit.
2016 door Dammis van der Spoel

Bakker Hillegom is ten eerste vreselijk duur en de kwaliteit van de produkten laat nogal eens te wensen over! Maar daarnaast is er sprake van een ernstige vorm van MISLEIDING AANGAANDE DE ZOGENAAMDE GEWONNEN PRIJZEN! Met schreeuwende reclame wordt je duidelijk gemaakt dat je een grote prijs gewonnen hebt en achteraf blijkt via de kleine (vanwege de grote van de letters) NIET te lezen lettertjes waarnaar nauwelijks direkt verwezen wordt, dat dat helemaal niet zeker is. MISSELIJKE EN MISLEIDENDE RECLAME. Als je dan contact opneemt met de klantenservice worden ze kwaad en staan je niet fatsoenlijk te woord. Een boos e-mail bericht wordt niet beantwoord (normaal binnen twee dagen). Kortom: EEN ASOCIAAL BEDRIJF DAT JE BETER KUNT MIJDEN VANWEGE DE HOGE PRIJZEN EN MISLEIDENDE RECLAME.
2016 door bep

heb op 24 maart een vraag gesteld, op 30 maart nog een keer om een antwoord gevraagd, maar tot op heden nog steeds niets gehoord. Er wordt belooft binnen 2 werkdagen een antwoord te geven, maar na ruim een week nog niets vernomen, ik denk dat ze niet willen verkopen, misschien denken ze niets te verdienen aan iemand met een appartement
2014 door Bert

Perfecte ervaring, BakkerHillegom is een internationaal begrip
2013 door Bakker

Nul service, erbarmelijke communicatie en levering. Ik ga hier nooit meer iets bestellen. Ruim op tijd voor Sinterklaas besteld. Meerdere emails gestuurd of de levering op tijd verstuurd ging worden. Pas na een week reactie dat de levering door een interne fout opnieuw in de bestelling wordt gezet met alle levertijd vandien. Werd verzekerd van een spoedige voorrangsverzending, maar wederom niks. Daarna weer geen reactie na meerdere emails. Toen maar zelf gebeld. Geen enkele mogelijkheid om het afleveradres te veranderen of om de zending te bespoedigen. Echt waardeloos!

Jouw Bakker Hillegom review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Bakker Hillegom

Bakker Hillegom vind je in de volgende categorieën