Babypark


Babypark is Europa's grootste babywinkel. Alle producten voor uw baby vindt u bij Babypark. Van babykamer inrichting, autozitjes, speelgoedkisten van hout, educatief babyspeelgoed tot kinderwagens, duowagens voor tweelingen tot kinderbuggies.

Deel hier je ervaringen met de Babypark webwinkel.

Batterijenweg 19
4041 DA
Kesteren26 beoordelingen

Babypark krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 26 26 ervaringen.

04-02 door e.lehmann

Geweldige service. Mijn zoon was al klant en wij (oma&opa) sinds enkele weken! Een autostoel voor de eerste kleinzoon gekocht. Maar het mooiste is dat ik voor mijn zoon de zelfde stoel mocht omruilen voor een nieuwe van een ander merk die elders gekocht was. Omdat het ver was waar zijn stoel vandaan kwam, heeft babypark Enter ons deze service wel kunnen bieden. Een warme douche dus, perfekt!
21-11 door Liss

Nou de goedkoopste zijn ze zeer zeker niet!! Vandaag wilden wij een voetenzak voor de quinny Zapp kopen . Hij ligt daar in de winkel voor 95 euro . Toen wij om hulp vroegen kregen we totaal geen informatie er werd ons verteld om maar even online te kijken ! En dan is de webshop ook nog is gesloten zaterdag vanaf 17.00 tot maandag! Verder gekeken en uiteindelijk voor 79 euro bij een andere webshop besteld. Laatste keer ook dat ik daar geweest ben , super slechte service en mega duur. Tip: doe eerst eens een prijsvergelijking
25-09 door Peter Staals

Dit bedrijf neemt het niet zo nauw met de regelgeving en de goede moraal. De klantenservice is schandalig geregeld, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Van Veldhoven naar Kesteren gestuurd, waar men alleen foto's maakte, gevolgd door een telefonisch bericht dat de fabrikant geen garantie verleent. Daarbij volledig voorbij gaand aan hun eigen verantwoordelijkheid richting de consument. Dit terwijl het betreffende probleem zelfs in de showroom al optreedt! Dit werd door een verkoopmedewerker geconstateerd bij het showroom model en ernstig bevonden. Als je even op de serviceafdeling staat, zie je gebeuren hoe zeer de belofte van 'laagste prijs garantie' een wassen neus blijkt. Mensen die met een claim komen worden afgewimpeld zonder goede argumentatie. Winkels met een dermate slechte aftersales hebben wat mij betreft anno 2015 geen bestaansrecht meer. Het zijn niet de individuele medewerkers die het verknald hebben. Er zitten hele vriendelijke en kundige mensen tussen. Het niet oplossen van klachten hoort kennelijk bij de bedrijfsstrategie en bedrijfscultuur. Niet voor niets worden klachten niet afgehandeld in de winkel, maar mag je naar een servicebalie achteraf op een bedrijventerrein. Ik kan natuurlijk naar een consumentenorganisatie stappen om mijn recht te halen, maar daar ben ik dan net wat te druk voor. Dit online advies richting andere papa's en mama's werkt wellicht beter: Ga naar een andere babyspeciaalzaak, er is keus genoeg. Bij Babypark respecteert consumentenrecht niet. Dit is geen uitzondering maar een welbewuste keuze van het management.
05-09 door K.B.D. Philips

Babystoel besteld. Kwam beschadigd binnen. Retour formulier ingevuld waar je zelf het antwoordnummer op moet invullen (toch raar?). Pakket retour verstuurd. Drie weken niets vernomen. Het "nieuwe" pakket moest uit een ander magazijn komen. Geen probleem dacht ik. Kan gebeuren. Pakket ontvangen. Wat blijkt? Weer beschadigd. Erg knullig. Onzorgvuldig verpakt. Toch het pakket geopend om te kijken hoe zwaar de beschadiging dan was. Raad eens....dezelfde beschadigde babystoel als de eerste keer (zelfde plekken beschadigd en zelfde ontwrichting aan de onderkant). Ik voel me belazert!
11-08 door Coen

De klantenservice is echt een drama. Stugge houding en totaal niet klantvriendelijk en meedenkend met de klant. Schande voor een verder prima winkel. Ook de monteurs waren erg vriendelijk.
01-08 door buskop

top winkel leverd wat je besteld binnen de termijn die gesteld wordt. Bij klachten altijd netjes geholpen. Prima zaak. Ben 1 x naar baby en tiener store geweest en heb spijt als haar op mijn hoofd.
29-05 door Govert

Super service gekregen in Babypark Wormerveer. Aangezien wij weining tijd hebben om allerlei winkels af te gaan, hebben we gekozen voor deze winkel. Je kunt er alles krijgen voor je baby tegen leuke prijzen volgens mij. One stop shopping!
23-04 door Sammy

Idd wat een geklaag over hun geloof. Ik heb er nog nooit last vsn gehad dat ze geloven hoor. Ik vindt het wel een top winkel waar je mede dankzij laagste prijsgarantie voor leuke prijzen goede kwaliteit en geweldige service krijgt, voor mij geen andere winkel meer als babypark Hoogeveen.
16-03 door Ivep

Waanzinnig mooie shop geworden in Kesteren! En kidsfactory meubels zijn echt helemaal te gek! Gouda wordt je het best geholpen, maar dat is maar naar onze mening!
26-02 door Rob

Het probleem ligt niet aan Babypark maar aan Bugaboo, hun zijn de leverancier en hebben blijkbaar hun voorraad niet onder controle waardoor babypark de dupe er van is en boze klanten over de vloer krijgt.
23-01 door Debby van den Broek

In September 2012 zijn wij samen met mijn schoonouders naar babypark in Wormerveer geweest. Aldaar zijn wij netjes te woord gestaan door een van de dames die onze ruime bestelling heeft opgenomen. Wij hebben voor onze tweeling alles aangeschaft van bedjes, commode, aankleedkussen, matrasjes, kinderstoelen,adaptors, maxicosi, wippertjes noem het maar op. ( alles dubbel voor een tweeling) In November is dit allemaal netjes thuis afgeleverd en hier was ook niets mis mee! Van mijn schoonouders kregen wij de kinderwagen de bugaboo donkey zand kleur. Wij vragen om een complete kinderwagen voor een tweeling ( anders neem je wel een andere kinderwagen) de verkoopster heeft alle codes opgeschreven zodat de kinderwagen compleet zou zijn. Op 16 januari 2013 werd de kinderwagen bij mijn schoonouders afgeleverd, smiddags is mijn man met zijn vader aan de gang gegaan om hem in elkaar te zetten.... tot onze verbazing miste wij een zonnekap en een dekje ... dus de ene kant was compleet en bij de andere kant hadden we alleen de bak en verder niets. mijn schoonmoeder heeft de volgende dag meteen gebeld en het verhaal verteld. Door een van de medewerkers werd ze niet begrepen en ook niet geholpen, na een hoop heen en weer gewar kon mijn schoonmoeder een extra setje kopen tegen een korting van 50%.Dit heeft ze gedaan omdat ze hem compleet wil geven... nu lees ik al dat als ze er niet meer uit komen bij babypark dat er wel met 50 % gesmeten kan worden, maar laten we wel wezen als je een kinderwagen koopt van ruim €1550 mag je punt 1 wel een beetje normaal te woord gestaan worden en punt 2 verwacht ik dat het in de winkel goed opgeschreven word, en dat je voor dat geld een complete kinderwagen mag ontvangen. Dan het volgende, ik bestel zelf op 31 December 2012 twee bugaboo voetenzakken ook in de kleur van onze kinderwagen ( die er toen nog niet was ) in de winkel in Wormerveer. Prima dat is dan 2 keer € 109,00 - 15% tweelingkorting dus een bedrag van nog bijna € 200. de dame aan de balie zei dat ze ze gingen bestellen omdat ze nu niet op voorraad waren... prima kan gebeuren ..... afgelopen maandag ruim 3 weken later had ik nog steeds niets gehoord dus ben ik maar eens gaan bellen, de mevr die ik aan de telefoon kreeg vertelde dat de voetenzakken pas half tot eind februari binnen komen.... met de vraag erachter aan wist u dit niet ? hebben ze dat in de winkel ook niet aan u verteld.... nou toen brak me klomp en heb ik ook gezegd Nee er word je wel meer niet verteld in de winkel !!! Stomverbaasd was ik toen ik vandaag een mailtje in mijn mailbox had dat ze binnen zijn en opgestuurd worden..... zo raar is dit als je ergens wat van zegt kan het opeens wel allemaal geregeld worden...... dat duidt bij mij niet op klantvriendelijkheid !!!! Al met al Jammer !
05-12 door Ben

Hallo, Wij zijn zeer tevreden over Baby park klantvriendelijk en sinds de laagste prijsgaranties helemaal top!!! Weet je zeker dat je goed zit bij BABY PARK... We hadden laatst een zware box die vriendelijk door het personeel uit Enter naar de auto werd gebracht en dit door dames... Ga zo door.
01-11 door Hendrik b

Goede ervaring met Babypark. Levering was volgens afspraak. Beschadiging aan Babykamer werd snel en correct verholpen. Topservice, een echte aanrader.
02-10 door F. Beriah

Blijkbaar heeft Babypark genoeg klanten... zodoende kan de service achterblijven... Wij hebben een Bugaboo Bee Limited Edition gekocht.. compleet met accesoires... In mei aangeschaft en tja onze baby word in november verwacht.. dus wij gaan nu pas kijken hoe dat ding in elkaar zit... ja ok... stom stom stom van ons... Blijkt dat het regenscherm en de voetenzak er niet bij zit... regenhoes kwamen we achter doordat iemand ons er op attendeerde dat deze er bij hoort te zitten.. na veel heen en weer gebel is deze als nog geleverd.. de voetenzak daarentegen word niks aangedaan... in de winkel werd gezegd dat het te lang geleden is en zij niet kunnen nagaan in hoeverre alles gebruikt is en wellicht onderweg verloren is.. waarop ons antwoord is... kijk is naar de buik van mijn vrouw... het kindje is er nog niet.. . Vervolgens werd er gezegd... ja wellicht heeft u de voetenzak op marktplaats ??? of heeft u hem gewoon thuis... Ik zeg ... natuurlijk ik spaar ze... wil ze in alle kleuren van de regenboog... Vervolgens werd er gezegd... door een medewerker ter plaatse in Gouda.. Tja wellicht bent u op zaterdag geholpen door een stagiaire!!! die weten niet wat er precies bij hoort!! Na te zijn vertrokken uit de winkel en een nare smaak te hebben overgehouden aan het gesprek ... Achteraf had je beter op marktplaats voor een tientje een voetenzak kunnen aanschaffen en vervolgens deze met bon ruilen... telefonisch contact opgenomen... Met de mededeling dat we niet het gevoel hadden tevreden te zijn over de gang van zaken... Na het verhaal te hebben gedaan gaf de dame van de Klantenservice aan dat ze dan wel even op de camerabeelden zou terugkijken of ik wel/dan niet de voetenzak uit de winkel had meegenomen... . hierop was mijn antwoord natuurlijk.. Heel graag! dan kunt u het gelijk zien... een beetje verbaast zei ze.. ok, dan gaan we dat doen! Alsof ze een andere reactie van mij had verwacht?? Ze belde terug met de mededeling dat het niet gelukt was de camerabeelden terug te kijken .. Ik zeg nou dat is jammer.. ! Het enige dat ze konden doen was mij 30% korting geven op de aanschaf van een nieuwe voetenzak.. Hier heb ik voor gepast... Ik koop liever een nieuwe voor de volle prijs ergens anders dan dat ik nog 1 EURO bij Babypark uitgeef!
27-09 door papa van Veerle

Naar BP te Heerlen geweest, om een Maxi-Cosi Pocket Grey te kopen. Aangezien ik het art. aan het zoeken was, vroeg 1 van de verkoopsters mij vriendelijk of zij mij kon helpen; zij wist gelijk wat ik bedoelde en liep zo op het art. af. Nadat ik de BP-prijs vernam, wees ik haar op de lagere prijs van elders, waarop zij mij direct liet weten dat er een PrijsGarantie gold en kreeg ik - na controle bij de andere winkel - het artikel voor de lagere prijs. Toppie! Bedankt, mede namens Veerle.
28-08 door Mirjam

Wat een geklaag allemaal. koop dan gewoon je spullen waar je wel tevreden bent!! Wij zijn WEL tevreden over babypark. onze tweede gaat straks in het ledikant van zijn oudere broer en dat komt bij babypark vandaan net als vele andere spullen. het ledikant was niet goed en na een telefoontje zijn ze het netjes met nieuwe onderdelen komen maken. niks te klagen dus. en dat ze op zondag dicht zijn? wat maakt dat nou uit. ieder zijn geloof toch!
14-04 door Anoniem

Superwinkel! Ze leveren alles goed af en ook nog op een woonwagenkamp! Prima winkel!
27-01 door L.W.

Chagrijnige service, zowel in winkel als via klantenservice... Ze zijn onze bestelling een maand vergeten en moest zelf over achter aan om het in orde te maken. Zonder enige excuus, laat staan een reactie... Ze houden echt gewoon letterlijk hun mond. Vervolgens kan ik in een tijdsbestek van aantal weken maar 1 dag kiezen voor de levering. Ook al moest ik dan echt werken, genoeg andere dagen en weken geprobeerd. Lukte echt niet. Als laatste blijkt dat mijn beloofde annuleringsmogelijkheid alleen kan als ik er 35 euro voor betaal... Super klantonvriendelijk
22-09 door hans en tanja

Wij kochten hier een houten speelgoedkist en hebben onze kleine man geleerd deze te vullen aan het einde van de dag, geweldige kist!
28-05 door lara

Prijs in aanbiedingsfolder geldt niet in de winkel van babypark. Conclusie: geef geen geld uit bij Babypark: onbetrouwbare verkoop en slechte service
11-05 door Arie

Achterhaald bedrijf met die gggristelijke achtergrond. Website op zondag uit de lucht. Haal dan maar meteen de site uit de lucht, alleen daarom wil ik er niets mee te maken hebben. Allemaal van tienermeisjes die daar werken met zwaar oudbollige kleding. Voelde me totaal niet op mijn gemak en de prijzen zijn ook erg hoog. Slechte service en vooringenomen instelling van personeel.
10-04 door Rick T

Babypark is totaal niet van deze tijd, deze webwinkel is vanwege christelijke overtuigingen op zondag dicht! Dit GELOOF je toch niet. Je kan die dozen toch gewoon op maandag versturen.
23-03 door erik h

Eindelijk WEL een adres met Bugaboo kinderwagens op voorraad. Die dingen zijn nergens te krijgen.
09-11 door bas

We moesten er zelf eind van de week achterkomen dat begin volgende week de 10% kortingsweken begonnen. Jammer dat ze dat zelf ook niet aangeven. Wij gewacht tot de kortingsweken. Blijkt dat ze in de kortingsweken de producten tijdelijk duurder maken om de korting te kunnen financieren. Per saldo kwamen een aantal producten duurder uit. Geef dan geen korting.... Na confrontatie daarmee was de klantvriendelijkheid wat ver te zoeken.
16-10 door helena timmermans

Ik heb met babypark goede ervaringen. Heb vorige week mijn complete babyuitzet gelevrd gekregen. Chauffeurs van Babypark waren heel correct en hebben de babykamer opgebouwd. Ben er heel content mee. Prijzen zijn een beetje vergelijkbaar met andere winkels. Ze hebben wel een leuke staffelkorting en dat scheelt best wel een hoop. Ik kan deze winkel echt aanbevelen. Je wordt er goed geholpen en ze hebben gewoon heel veel keus.
05-08 door barbara

Slechte ervaring. Dure old Dutch kamer gekocht. Na een paar maanden begon de verf er al af te slijten. Voor een 2e moeten we die helemaal opnieuw gaan verven dus. Klacht aangegeven bij de servicebalie: we moesten helemaal naar een afhaalpunt rijden, daar zouden we dan het RALnummer van de verf krijgen zodat we zelf nieuwe verf konden kopen. Erg slecht voor zo'n duur kamertje. Pas er toch weer geweest.. een prinsessenstoel gekocht. Op de prijssticker stond 99,95. Op de kassabon 105,00 Hetzelfde geldt voor een PIPhoeslakentje. Op de sticker stond 19,95 en op de bon 25,00.. Ik kwam er natuurlijk pas thuis achter. Dus mag helemaal terug rijden. Van koopjes zijn ze helemaal niet thuis.. 'beschadigde'showroommodellen gaan weg met 15% korting en van laagste prijsgarantie willen ze al helemaal niet weten. Voor de rest is heel veel niet op voorraad. Leuke overtrekjes die je in de winkel ziet zijn niet op voorraad in de shop. Ben erg teleurgesteld in Babypark.

Jouw Babypark review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Babypark

Babypark vind je in de volgende categorieën