Baby-walz


Op Baby-walz vindt u allerlei artikelen te bestellen voor baby's zoals kleding, eten & drinken, veiligheid, speelgoed, verzorging en nog veel meer. U vindt hier een ruim aanbod aan allerlei benodigdheden voor u en uw kind. Kijk gerust rond in het ruime aanbod op onze webshop!


array(0) { }

9 beoordelingen

Baby-walz krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2015 door Boluim

Ik heb vorige week dinsdag een bestelling geplaatst, 15 december. Via de mail kreeg ik een berichtje dat ik had betaald. Alleen na wat zoeken op de site en internet naar de verzendtijd kwam ik op oa deze site terecht. Shittie, allemaal slechte recenties van de afgelopen tijd.. En op de site zelf kon ik het niet vinden. Vrijdag de 18e heb ik maar babywalz gebeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan! Ze vertelde mij dat het pakket; 2 dure autostoelen van samen 209.- waarschijnlijk volgende week bezorgd zouden worden. Ze hielt nog wat slag om de arm omdat het uit Duitsland moest komen en omdat het bij de post vanwege de kerst waarschijnlijk druk zou zijn. Zaterdag kwamen wij thuis en het pakket was al bezorgd!! Super, super blij waren wij!! Ik heb dus erg goede ervaringen met babywalz.
2014 door Hilde

Ze hebben nu uitverkoop, dus je moet er nu bijwezen als je hoge korting wilt op babyspul. Hilde
2013 door Basha

Duitse degelijkheid. Mijn lowbudget Babywebwinkel nummer 1.
2013 door Susanne Hoek

Ruim twee weken moeten wachten op 1 fopspeen. Geen commenucatie, gaan wel naar een andere webshop :-)
2013 door Ilke

Ik heb op 24-11-2012 een bestelling geplaatst bij Babywalz.nl, die ik binnen een paar dagen volledig (bijna €200,-) heb betaald (ipv de verplichte aanbetaling van €75,00). Dat had ik nooit moeten doen, want ik heb nog helemaal niets ontvangen. Eerst zeiden ze dat de betaling niet kon worden verwerkt omdat de boekhouding niet bereikbaar was en sinds een week of 6 hoor ik dat het pakketje elk moment binnen kan komen. Maar de levering schriftelijk bevestigen durven ze niet aan. Ze geven de schuld aan PostNL, maar die hebben alleen een pakketzegelcode ontvangen, maar nog geen fysiek pakket. Nu gebruikt Babywalz de feestdagen als smoes... Het vervelende is dat ik inmiddels op het punt sta te bevallen en er een buikgipsafdruk bij de levering zit, waar ik al 7 weken op wacht... Ik wil graag een afdruk van mijn zwangere buik maken, dat is zo'n een mooie herinnering. Maar als ik de bestelling annuleer, krijg ik mijn geld niet terug (ik las nl ook vele klachten op internet over dat ze het geld niet terugbetalen). Verder zit er ook een wieg bij, waar mijn dochtertje in moet slapen als ze geboren wordt. Het wordt nu heel vervelend dat de spullen maar niet binnenkomen. Elke keer als ik hen bel zijn ze eerst heel vriendelijk, maar als ze mijn klachten horen en er niet meer uit komen, gooien ze de hoorn erop. Als ik dan weer terugbel, dan weet niemand wie ik aan de telefoon heb gehad, terwijl ze elk gesprek registereren in hun systeem. Ik word al 7 weken aan het lijntje gehouden, heb intussen wel 10 keer gebeld. De klachtenmailtjes en verzoeken om teruggebeld te worden, heeft nog niemand op gereageerd. Ik zie heel veel klachten over en problemen met Babywalz op internet, ik ben dus niet de enige... Ik vind ongelooflijk dat dit soort bedrijven bestaansrecht kunnen hebben, die op deze manier met hun klanten omgaan. Ik zou bijna willen zeggen, oplichters. Hiermee wil ik ook een oproep doen aan iedereen met een klacht of een probleem over Babywalz, dit te melden aan tv-programma's "Kassa" en "Radar". Ze nemen dit heel serieus en gaan aandacht besteden aan dit onderwerp. Graag jullie verhalen sturen aan de redacties van beide programma's, zodat dit soort bedrijven geen slachtoffers meer mogen maken. Alvast dank!
2013 door Hendrik

Persoonlijk een positieve ervaring achter de rug. Goeie communicatie, snelle bestelling, enz...
2012 door Josephine

Ik heb een wekker gekocht hier. het ding werkt voor geen meter en ziet er very cheep uit in het echt. Terugsturen is veel te ingewikkeld en niemand die vriendelijk uit wil leggen hoe dat moet. Ik heb het ding weggegooid, maar ze weten me nu wel te vinden...met reclame!!!
2012 door Simone

Ik haak af, een account aanmaken om te bestellen, zoooo 2001 en geen ideal...
2011 door lis

Prima winkel totdat je een klacht hebt, ze reageren gewoon niet. Je krijgt een nabestelling thuisgezonden zonder factuur waarna je een herinnering met aanmaningskosten in de bus krijgt. Belachelijk. Op telefoontjes en e-mails wordt niet gereageerd. Leuke spullen maar bij klachten...geen gehoor!

Jouw Baby-walz review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Baby-walz

Baby-walz vind je in de volgende categorieën