Azalp.nl


Azalp.nl is een groot online tuincentrum waar je alles vindt van houten blokhutten, lounge buitenverblijven, complete tuinpaviljoenen, zwembaden, luxe houten en metalen tuinmeubelen, jacuzzi’s, buiten sauna’s, hoekblokhutten, geimpregneerde tuinhuisjes, tuinbestrating, opritbestrating en nog veel meer kleine tuinartikelen zoals brievenbussen, kettingzagen en zonnewijzers. Azalp.nl is de naam van deze webwinkel!

Deel hier ook je ervaringen met bestellen bij de webshop van Azalp.nl. Of lees reviews van andere tuinhuisjes kopers.

Bredaseweg 185
4872 LA
Etten-Leurarray(0) { }

160 beoordelingen

Azalp krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 160 160 ervaringen.

2018 door P.Akkerman

Zeer slechte service. Geleverde en beschadigde onderdelen worden niet nageleverd. Na vele telefoontjes, mails en fotobewijsmateriaal legt Azalp de schuld bij de klant. Website geeft bovendien niet aan dat de klant meer dan 250 gaatjes zelf moet boren en voor speciale fundering moet zorgen. Azalp is een dozenschuiver. NOOIT meer zaken mee doen.
2018 door van doorn

waardeloos.. Terrashaard besteld. Zou thuisbezorgd worden. Gevraagd om bezorgafspraak, zou geen probleem zijn. Ben ik onderweg naar hele dag examen; krijg ik mail dat ze tussen 11 en 13 komen! Dus van alles geregeld met dochter die eerder thuis zou komen en vriendin die smiddags zou komen. Zetten ze het buiten de tuin naast de schutting neer; nergens voor getekend... Dus gebeld, chauffeur terug laten komen. Blijk ik geen terrashaard te krijgen, maar een hele pallet vol spullen. Of ik die zelf wel even mijn tuin in wil tillen; 400 kilo! Dat kan ik natuurlijk met geen mogelijkheid, ben simpele consument, heb geen heftruck in mijn schuur ofzo. Dus dan maar retour (alles viavia, ik was immers op examenlocatie). Wil Azalp mij de retourkosten in rekening brengen, terwijl zij foutief informeren.. Dat vind ik niet kloppen! Zet dan bij de bestelling dat je zelf geacht wordt het ding je tuin in te tillen, dan had ik hem niet gekocht, wetende dat dit voor mij onmogelijk zou zijn... Waardeloos, wat een slechte zaak!
2018 door Jan

Heb nog nooit zo’n stelletje arrogante bij elkaar gezien! Eerst voor ruim 7000 euro een buitenhuis besteld! Daar zat grote fout in het grondplan en heeft de Timmerman alles opnieuw haaks gemaakt. In zelfde koop ook sauna besteld, daar misen 3 planken en nu blijken de gaten voor de lampen verkeerd geboord! Nooit meer Azalp!!!
2018 door Eva

helaas is onze ervaring met Azalp niet best. Wij twijfelden tussen twee tuinhuizen en ook de prijzen klopten niet, hierover 2x contact gezocht en ze zouden hierover terugmailen. Dit is nooit gebeurd. Toch het gewenste tuinhuis besteld, maar helaas ontbrak de helft van de levering. En de funderingsbalken zijn toch wel essentieel in het opbouwen van het tuinhuis. Bij de klantenservice kom je helaas ook niet verder. Dus nu maar afwachten wanneer de rest van de bestelling komt. Waardeloze service.
2018 door Jos vd Kooij

Flinke blokhut nr.7 aangeschaft. Azalp is scherp met de prijzen, dus je moet maar afwachten wat de kwaliteit is, maar de levering ging prima. Bouwtekening is tot het dak duidelijk, maar de rest verzin je zelf maar... De deurposten waren 7 cm. te lang, maar kregen toch binnen een week nieuwe met de juiste lengte (en geimpregneerd). Bij elkaar toch een nette blokhut met een precieze pasvorm van alle delen.
2018 door Demeyer

goedkope blokhut gekocht ,Frodo 2020 18mm Azalp belooft toch kwaliteit , teleurstelling goedkoop is geen kwaliteit . Azalp kan beter . ook de handleiding is niet duidelijk - moet beter . had ook 1 opbouwplank te kort of moeten we deze gebruiken die dienst doet als . vastgenageld onderdeel transportpalet . Leveringstijd is ook niet exact - weken later - De blokhut staat met de hulp van vele personen anders was het niet gelukt ; Azalp doet zijn best maar ze kunnen beter.
2017 door Henk

Begin juni voor 54,90 een lampenset voor een fontein gekocht die bij ontvangst niet bleek te passen. De set 7 juni terug gestuurd met een duidelijke brief met het verzoek de 54,90 terug te storten met mijn naam en bankinfo. Nadat ik na een maand niets ontvangen had een aantal telefoontjes gepleegd. Uiteindelijk 44,95 terug ontvangen. AZALP is niet alleen traag en betaalt pas na diverse aanmaningen, ze houden ook nog - tegen alle wettelijke regels in - 9,95 kosten in. Hier kom ik NOOIT meer terug. Volgende keer kijk ik nog beter vooraf naar reviews op internet. Als er een nul sterren keuze was geweest had ik die gekozen.
2017 door Hanna

Ik kreeg niet de beloofde bevestigingsmail na 24 uur, na 48 uur zelf maar contact gezocht...en niet gekregen. Na 6 dagen en weinig vruchtbare pogingen tot contact, kreeg ik uiteindelijk bericht dat mijn product niet meer leverbaar was en moest ik mijn rekeningnummer invullen voor terugstorting. Op hun site staat hetzelfde product echter nog steeds vrolijk in de aanbieding...erg jammer!
2017 door P.Jansen

Geweldige aankoop onzen nicole blokhut, zijn er erg blij mee ook het plaatsen liep volgens plan, als het goed is komt er nog een lat per post zei de opbouwer, maar die moet nog komen. verder dik tevreden
2017 door Peter Meerveld

Azalp is een betrouwbaar internet bedrijf. De levering van mijn tuinhuis vond plaats op de afgesproken datum. De levering was zeer compleet, er miste geen enkel onderdeel. Dankzij de duidelijke en overzichtelijke montage voorschriften is het tuinhuis gemakkelijk in elkaar te zetten. Een prima prijs kwaliteit verhouding.
2017 door Dennis en Amy

Snelle levering Ondanks dat de vrachtwagen de camping niet op kon is de schuur met de kooiaap keurig op de plek afgeleverd
2017 door Kempeneers Julien

Was Zeer goed verlopen.
2017 door luc

De bestelling ,opvolging en levering volgde vlot en zonder problemen elkaar op. Het product zelf zal nog zijn deugd in de tijd moeten bewijzen.
2017 door

Mooie blokhut aangeschaft de Interflex 5133-40.Bestelling verliep vlot en binnen 1 week kon de blokhut al geleverd worden. Dat was schrikken, de oude stond er nl. nog. Snel afgebroken en opbouwklaar gemaakt. Wat ook schrikken was, was de aflevering. Wat een pakket zeg. Toch vrij eenvoudig op te bouwen, nagenoeg alleen, met uitzondering van de spanten en het boven een achterfront. Hierbij heeft de buurman geholpen. Ik ben zeker geen timmerman, doch de duidelijke tekeningen wijzen vanzelf. Eenvoudige klus. Uiteindelijk zeer tevreden over het product zelf, de levering en het opbouwen aan de hand van de bijgevoegde tekeningen. Chapeau.
2017 door gerda mathijssen

Ik ben heel tevreden met de overkapping. Levering zoals gepland, en duidelijke omschrijving.
2017 door M. De wit

Super leuke hoekblokhut aangeschaft. Goedkoop in vergelijking met andere merken. Plaatje op de site komt niet helemaal overeen maar evengoed heel blij met het tuinhuisje. De beschrijving sloeg helemaal nergens op. Met flink logisch nadenken zijn we er toch gekomen. Verhouding prijs kwaliteit is goed. Verbeterpuntjes: beschrijving en de betaling (moet kunnen worden gepind mijns inziens)
2017 door Mario de clercq

Azalp is goedkoop toch zeer kwalitatief hoogstaand, vlotte en vriendelijke service voor én na de aankoop. Wij zyn zeer tevreden en zouden er zeker nog dingen aankopen.
2017 door Silvia

Snelle levering, zou levertijd tussen 3-4weken zijn, na 1.5 week al gebeld door de transporteur wanneer er geleverd kon worden. Bij bestellen goede info over telefoon, men nam de tijd voor je. Enig minpunt is het contant betalen bij aflevering, dit kan niet per pin, dit is lastig en achterhaald, en ook nog eens gevaarlijk voor de chauffeur om met zoveel geld rond te rijden... Ook kwam er hierdoor een toeslag van € 17,95 bij, slecht alleen omdat er niet kan worden gepind. Het tuinhuis zelf was goed, een paar planken/afwerklatten waren echter zo scheef dat ze niet konden worden gebruikt en mijn man nieuwe heeft gekocht om het dak af te werken. Gelukkig is hij handig, dus het tuinhuis staat, maar de werkbeschrijving was echt slecht, om te huilen
2017 door Lieven

Zeer degelijke kwaliteit. Vriendelijke service na verkoop. Vlotte communicatie en levering. Montage instructies kunnen hier en daar nog wat duidelijker.
2017 door Henk van Erve

Azalp geeft mij advies over de aanschaf van een grasopvangbak die hoort bij de eveneens aan te schaffen grasmaaier. Ik bestel en ontvang de beide producten. (grasmaaier met opvangbak). De grasmaaier heeft een maaibreedte van 38 cm. De grasopvangbak van 30/33 cm. Hierover is door mij onmiddellijk contact opgenomen met Azalp. Ik krijg allerlei vragen omdat er overleg moet worden gevoerd met de leverancier van de grasbak. Zolang dat niet is afgerond kan er kennelijk niets worden afgewerkt. Juridisch zit Azalp hier helemaal fout. Ik heb een overeenkomst met Azalp en niet met hun leverancier. Hoe zij het met hun leverancier oplossen gaat mij niet aan. Ik wil simpelweg de juiste grasopvangbak ontvangen, temeer omdat de bak die niet goed blijkt te passen bij de grasmaaier mij geadviseerd door een medewerker van Azalp. Vandaag heb ik de toezegging gekregen dat ik morgen definitief bericht krijg. Ik heb inmiddels al een brief verzonden waarin ik een beroep doe op mijn recht op bedenktijd om de koop van die grasopvangbak ongedaan te maken.
2017 door Toine Eggenhuizen

Na een grondige zoektocht en het bekijken van veel tuinhuisjes kwamen we terecht bij Azalp en hebben we een bezoek gebracht aan het Experience Center in de buurt van Breda. Daar worden een aantal modellen getoond die ons een goed beeld gaven van de kwaliteit van de tuinhuisjes. Een kwaliteit die véél beter is dan hetgeen je bij de doe-het-zelf zaken kunt kopen, maar wél aan vergelijkbare prijzen. Je krijgt ook een goed persoonlijk advies en antwoord op de vragen zodat alles ineens duidelijk was en besteld kon worden. Vooraf kennen we de levertijd en die werd ook gerespecteerd. De levering werd door een professionele firma uitgevoerd en alles was gedegen een goed verpakt zodat er geen enkele beschadiging was en alles compleet, inclusief de ramen in dubbel glas, de gekozen verf en de shingels. We hadden bij de bestelling opgegeven dat ons tuinhuis via Azalp geplaatst zou worden en ook dat is gebeurd, net voor Kerstmis omdat ik dat graag zo wilde. Er werd dus zéker rekening gehouden met onze wensen. Om een lang verhaal kort te houden. Goede kwaliteit, goede ondersteuning vooraf, goede afhandeling. Een aanrader voor iedereen die iets goeds wil voor een goede prijs. Ook het jaar nadien nog via de website verf bij besteld voor een extra nieuw laagje en ook dat verliep perfect.
2017 door Sandy

Vlotte levering, leverdatum werd telefonisch doorgegeven. Kinderhuisje + bijhorende telefoon en brievenbus kwam goed verpakt toe en werden tot in de gang geleverd. Brievenbusje was helaas beschadigd, maar werd binnen de week vervangen door een nieuw brievenbusje. Huisje was makkelijk samen te stellen. Zeer tevreden!
2017 door goos oskam

mooi optijd geleverd ff een telefoontje van tevoren wat mot je nog meer, daar kunnen ze wat van leren heb wel meer online besteld maar zo als bij azalp zie je ze niet zoveel.
2017 door Hans

Goede levering. Netjes verpakt, bouwtekening duidelijk. heel veel schroeven erbij. tuinhuis Karibu staat er goed en netjes bij,we zijn er blij meer zeker gezien de prijs.
2017 door A. van der Lee

Wij zijn zeer tevreden met het prieel wat wij gekocht hebben. Het pakket wat werd geleverd was compleet met duidelijke werktekening om het in elkaar te zetten.Zeker aan te bevelen voor iemand die nog aan het zoeken is
2017 door B vrijhoeven

Wij hebben een mooie kapschuur gekocht bij azalp na veel vergelijken met andere bedrijven kwamen wij bij azalp terecht hier zijn wij heel blij mee snelle levering mooi product met duidelijke tekeningen zeer snel in elkaar te zetten en nu kunnen wij lekker genieten van onze kapschuur bedankt azalp voor deze mooie kapschuur
2017 door Erik

Snelle levering! Had eerder ook al besteld en een vlotte correcte levering, nabestelling van een niet meegeleverd onderdeel was snel nageleverd buiten mijn verwachtingen. Erik.
2017 door Nico

Waterval snel geleverd. Compleet en duidelijke instructie!
2017 door C.P. Verhagen

Fijne webwinkel en, nog beter, snelle levering
2017 door s.keijzer

goed aangekomen het tuinhuis en compleet en in orde. goede service , bedankt azalp. mvg s.keijzer.
2017 door Willem

Altijd spannend zo'n bouwpakket, maar het klopte van A tot Z. Tevreden met ons nieuwe schuurtje
2017 door John den Doop

Heldere afspraken en snelle levering. Het tuinhuis is een plaatje geworden waar we nog vaak zullen zitten!
2017 door Rudy Van Loocke

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling Toppie
2017 door Lilian

Goede telefonische informatie vooraf en snelle levering zoals beloofd
2017 door Nick

Tuinhuisje gekocht. Goede snelle service met mooie prijzen!
2017 door Roger van Mierlo

Prima service, de medewerkers weten waarover ze praten. Betselling werd vooraf aangekondigd per telefoon en werd gechecked. Bezorger was op tijd en zetten het grootte pakket even fijn in de achtertuin.
2017 door Anke Rauch

Goede ervaring, snelle levering en aardige klantenservice toen we een vraag hadden. Tuinhuis voldoet ruim aan onze verwachtingen!
2017 door Ruud Harkes

Prima kwaliteit voor een prima prijs. Eenvoudige montage en al heerlijk van genoten.
2017 door Dirk

Zeer vlotte bestelling en snelle correcte levering binnen de voorzien termijn. Zeer vriendelijke leverancier daar bovenop !
2017 door Jef Hermans

We bestelden onze materialen voor een IR-sauna bij Asalp. Alles verliep correct: bestelling, levering en kwaliteit van de apparatuur. En het resultaat van onze zelfbouwcabine mag gezien worden.
2017 door Kiet Chu

Uitstekende service en wij zijn heel tevreden. snelle levering & goede prijs
2017 door N.J. Leeuwenburg

Positief. Goede prijs voor een degelijk product - pvc bergruimte. Goede communicatie via de mail w.b.t levering en factuur. Snelle levering.
2017 door P.Eter Antonissen

Maatwerk garage besteld, deze werd snel geleverd, helaas was een deur beschadigd,een nieuwe werd snel nageleverd. Goede service, we zijn zeer tevreden
2017 door Rzwebe

Top product zeer compleet erg blij met onze blokhut degelijke slaapkamer er bij op de camping
2017 door Leo van Houten

bij azalp een strooiwagen besteld voor achter de zitmaaier; veel goedkoper dan bij de concurrentie. Snel geleverd, in elkaar gezet en kalk gestrooid, prima ervaring.
2017 door Mathijs

Goede prijs kwaliteit. Hout is goed. Bestelling kan langer op zich laten wachten dan vooraf aangegeven.Ook na telefonisch overleg is er lang niet altijd duidelijkheid betreffende de levertijd. Houtkwaliteit 5 sterren, leveringstijd 2 sterren, bezorging ter plekke 4 sterren.
2017 door Freddy

goede prijs en snelle service. Zeer klantvriendelijk. Mvg De Wilde Freddy
2017 door Ton

Mooie kwaliteit kapschuur (Ghitta) zeer mooi passend gefreesd. Duidelijke bouwtekening met alle benodigdheden meegeleverd. Maat werk is ook mogelijk tegen (ruime) extra kosten. Eind resultaat is perfect zeer tevreden. Prijs / kwaliteit verhouding is goed.
2017 door Klaas

De ervaring was gewoon goed. Er ontbrak wel een onderdeel in het pakket, maar dat is keurig opgestuurd. Het bouwen van een houten schuur is wel wat werk, maar ook weer een prettig werkje!
2017 door E. van Itterzon

In 2014 polycarbonaat muurkas gekocht. In 2015 alle platen hiervan vervangen en gratis gekregen. Vervolgens weer na 1 jaar hetzelfde euvel. Nu kregen we een afwijzing onder de noemer van "jullie hebben dit zelf veroorzaakt door het plaatsen van een schop tegen de platen". Onbegrijpelijk terwijl meerdere platen over de gehele lengte gescheurd waren. Zeer teleurgesteld!!! Dit betekent voor ons dat we NOOIT meer iets gaan kopen bij Azalp. Zal dit ook zoveel mogelijk aan andere laten horen!!! En muurkas met polycarbonaat platen, never done!!!!
2017 door Bart

Stalen schuurtje Absco. Zeer gemakkelijk te bestellen uit breed assortiment. Correct en op tijd geleverd. Eenvoudig met de handleiding te monteren en het resultaat is volledig volgens mijn verwachtingen. Enige handigheid en het hebben van een goede ondergrond voor het schuurtje is wel een vereiste.
2017 door van Herp

bestelling netjes verzorgd voor de deur afgeleverd. Meerdere keren hier besteld en volop keuze en goede service
2017 door de Wildt

Snelle levering. Tuinhuis bouwpakket netjes in de tuin afgeleverd. 1 onderdeel had schade, maar na contact met de klantenservice heel snel een nieuw onderdeel ontvangen.
2017 door van Herp

Blokhut Nordland aangeschaft en laten opbouwen. Afhandeling nog steeds niet helemaal in orde. Ging om een zeer klein onderdeel, maar toch! Besteld en netjes afgeleverd dat wel, opbouwservice erbij gekocht maar viel wat tegen ( vooral de bouwer zelf want hij moest twee keer terugkomen: verkeerd ingeschat ) Standaard dakbedekking is voor tijdelijke oplossing. Beter is deze op te waarderen.
2017 door Rob van der Does

Tuinhuisje Keter Factor 8x6 Bestelling van de Keter Factor 8x6 via de AZALP website verliep vlekkeloos. Binnen een week werd de grote pallet met dit tuinhuisje, in overleg met de chauffeur van de truck, keurig bij mij op de oprit neergezet. De installatie handleiding was erg duidelijk en alles was compleet. Met vriendelijke groet, Rob van der Does
2016 door Anja Kamst

Snelle levering en nergens goedkoper. Heb een KS Geneve lamp voor het plafond bij onze voordeur gekocht en een Hailo BigBox Touch. Werd snel geleverd en was nergens goedkoper. De KS Geneve lamp is erg mooi, de Hailo BigBox, heb ik nu net pas in gebruik genomen, maar is erg wiebelig en die zou ik niemand aanraden. Deksel gaat ook lastig dicht. Maar dat is het produkt, daar kan Azalp niks aan doen.
2016 door Bernard Victor

Onlangs kocht ik een glazen saunadeur -voor een zeer redelijke prijs-. Met enige handigheid kon ik deze inpassen in mijn bestaande sauna. Hierdoor kreeg mijn sauna een veel moderner uitzicht en werd het gebruiksgemak verhoogd. Met dank aan Azalp voor de correcte afhandeling van mijn bestelling.
2016 door Ellen vdgoor

Goede hulp bij al onze vragen. Overzichtelijke website Goede en snelle afwikkeling Super!!
2016 door J.van DOOREN

De voorlichting, levering en plaatsing van het door ons bestelde tuinhuis bij Azalp hebben wij als zeer positief ervaren. De door ons gewenste aanpassingen zijn vlekkeloos door Azalp verwerkt, de levering en het plaatsen van het tuinhuis zijn vlot en precies volgens afspraak uitgevoerd. Als we daarnaast ook de kwaliteit en de scherpe prijs in ogenschouw nemen kunnen wij fa.Azalp bij een ieder aanraden.
2016 door Joke Hubers

Een prima en vlotte service. Wij zijn ontzettend blij met de saunakachel. En heel goed en vriendelijk geholpen. Dank daarvoor.
2016 door J Lincho

Metalen berging gekocht. Geen problemen gehad met de bestelling.
2016 door Suzanna

Overkapping aangeschaft. Nette levering, goede kwaliteit materialen. Correcte afhandeling.
2016 door Suzanna

Overkapping aangeschaft. Nette levering, goede kwaliteit materialen. Correcte afhandeling.
2016 door PJ Leeman

Mijn saunakachel was kapot (na 20 jaar!). Na enig zoeken en met hulp van een zeer deskundige en behulpzame medewerker aan de telefoon, de juiste vervanger gevonden in het uitgebreide assortiment. Binnen een paar dagen geleverd en alles voor een zeer scherpe prijs. Aanrader wat mij betreft .
2016 door Leon krijnen

Super kan niet anders zeggen perfecte prijs kwaliteit verhouding het tuinhuis is makkelijk zelf te plaatsen mede doordat het kwaliteit hout is perfect op maat ook de levering is perfect afgewikkeld en goede communicatie
2016 door Arthur

Ik kan de boze reacties alleen maar beamen. Nog nooit zoiets meegemaakt. met een grote boog omheen lopen.
2016 door m de louw

Ik heb nog nooit zo'n slechte zaak als AZALP getroffen, vooral de onbeschofte manier van aan het lijntje houden van, "de bestelling is onderweg". Daarnaast liegen ze alles bij elkaar om je maar te overtuigen dat het bestelde artikel er aankomt. Bovendien geven ze het toeleveringsbedrijf de schuld "niet op voorraad". Bij navraag bij was er bij de Firma Velda voldoende voorraad. Dus hun hebben leveringsproblemen, verder niemand. U bent GEWAARSCHUWD bestel NIET bij AZALP.NL
2016 door douwe

Ze geven aan dat annuleren van een bestelling geen recht is en willen 10% annuleringskosten in rekening brengen. Dit slaat echt nergens op. De nederlandse wet is zelf bij Azalp geldig hoor. Wat een gedoe
2016 door A. Korsten

Als he rotzooi zoek, onbeschoft behandeld wilt worden en gen service verlangt, dan ben je hier aan het juiste adres. Zelfen zulke troep gezien. Service gaat met foto's. Het zijn oplichters. Alles is prutsmateriaal. Lijkt nergens op. Ik geef 1 ster omdat 0 niet mogelijk is. KOOP HIER NIET. U KRIJGT SPIJT.
2016 door A. Korsten

Helaas geef ik één ster, nul kan niet. Het is een schandelijk bedrijf zonder enige vorm van service. Ze leveren brandhout. Zeer zeer zeer slechte blikhut ontvangen. Er deugt helemaal niets van. Bijgekochte onderdelen zijn ook waardeloos. Elke klacht denkt men met een foto op te lossen. Kennis hebben ze er echt niet. Schofterig bedrijf waar niemand iets moet bestellen. Waardeloos en treurug. Heel internet staat vol negatieve reacties en ik deel deze echt. Het is geen bedrijf maar een club oplichters. Het is dat doodschieten strafbaar is, anders zou ik het graag doen.
2016 door K Groen

Liever zou ik geen ster geven. Wat een dramatisch bedrijf. Ik had een carport besteld met de belofte dat deze tussen de 1 en 3 weken geleverd zou worden. In de 4e week een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik de bestelling kon verwachten. Geen reactie gehad. Einde 4e week gebeld. Ik kreeg te horen dat de bestelling bij Azalp was binnen gekomen en dat de transporteur in deze week nog contact zou opnemen. 5e week weer een e-mail en geen reactie. weer gebeld en een verbaasde medewerker, dat de transporteur nog niet gebeld had, stelde me gerust dat ze deze week zouden bellen voor een aflever afspraak. 6e week geen reacties en weer een e-mail zonder reactie. Weer gebeld en bijzonder kwaad geworden. De medewerker dreigde met ophangen van de telefoon. einde 6e week krijgen we een e-mail dat het product niet meer leverbaar is en niet meer komt. we hebben daarna nog meerdere malen moeten bellen om na uiteindelijk anderhalve week ons geld terug te krijgen. Dit bedrijf zit vol leugens en misleiding en ze zijn erg onbeschoft.
2016 door Anoniem

koop niets bij deze webstore !. stelletje oplichters. adverteren met artikelen die niet eens leverbaar zijn. je geld overmaken. vervolgens weken lang niets horen. zelfs niet na bellen of emailen. elke medewerker is opgeleid om elk telefoontje precies hetzelfde te zeggen. de 1 zegt word zsm geleverd, de ander zegt het ligt er al maar moeten nog een vervoerder zoeken, vervolgens bel je na 100 keer nog eens en word er doodleuk gezegd, word niet geleverd. daarna moet je nog eens je geld terug zien te krijgen. ook hierin schieten ze te kort. alleen met dreigen en blijven pushen is het gelukt. kansloos !! NIETS KOPEN DAAR !! zelfs geen ster waard.
2016 door Edo

Helaas ook van mijn kant geen positief verhaal. In april 2016 telefonisch contact gezocht over de levertijd van 1-3 weken voor een blokhut. 1 week levertijd werd mij verzekerd. Bleek later bij navraag dus gewoon minimaal 3 weken te zijn. Eind mei 2016 informatie opgevraagd over de lengte van de luifel van blokhut. De site gaf 60 cm aan, de foto's en de site van de leverancier gaven 30 cm aan. Azalp ging van 60 cm uit. Enig zoekwerk op internet gaf al snel duidelijkheid: 30 cm. Dus wederom verkeerd voorgelicht. Snel de hut besteld en gecheckt: levertijd drie weken. Na drie weken niets gehoord, dus gebeld. De ene medewerker wist precies dat de hut nog bij de leverancier lag en binnen enkele dagen bij Azalp binnen zou komen. Een andere medewerker had helemaal geen inzicht in dat systeem. Uiteindelijk werd het een week later. Dag vakantieplanning... Hut geleverd, na controle van de lijst met onderdelen...ontbreekt er een plank. Direct gebeld en ja hoor, wordt binnen nu en twee weken geleverd. Niet op gewacht en zelf een plank op maat gezaagd. Bijgeleverde gotenset past niet direct aan de schuur, moest zelf aanpassingen doen. Mooie gotenset, maar nergens in Nederland zijn hulpstukken verkrijgbaar. Verder kwalitatief een goede blokhut. Mijn advies: neem een ruime marge in de levertijden en bel/mail regelmatig over de stand van zaken. Voor mij in ieder geval geen bestelling meer bij Azalp.
2016 door wim de kievit

ook ik heb een slechte ervaring met Azalp. Volgens de site betaal je gaan aanbetaling. Een van de vragen bij de bestelling is betalen vooruit of onder rembours. Rembours ingevuld en later na 2 a 3 weken bleek dat er nog niets was besteld maar ik eerst een aanbetaling moest doen. Levering na 2 maanden eindelijk bij de vervoerder die na 3 weken (omdat ik weer zelf had gebeld) garage kwam brengen. Bij de bestelling werd aangegeven dat voor deuren alleen van binnenuit waren te openen. (anders zou ik een garage zonder zijdeur bestellen). Bij levering bleek dat de deuren gewoon van buitenaf waren te openen dus voor niks een zijdeur besteld. Garage had ook ineens een drempel. Antwoord dan maak je maar een verhoging want dat doen veel mensen. Klachten gaan alleen over de mail en met een strekking van jammer dan heb je pech. Geen tweede bestelling voor mij.
2016 door Isa

ook ik heb een slechte ervaring, wacht nu al bijna 6 weken op mijn bestelde schuur moet er zelf achterhen met mailen en bellen wanneer het bezorgd word krijg ik een onvriendelijke medewerker br br helaas heb ik al 700 euro betaald en dacht de schuur voor september geplaats te hebben maar ik heb hem nog steeds niet. en dat gaat ook niet eer lukken ivm vakantie van diegene die hem zou plaatsen...ik baal ontzettend en heb geleerd nooit meer iets van te voren te betalen
2016 door Guus

Helaas niet eerst gegoogeld over klachten Azalp. Nog nooit zo slecht zaken gedaan met een bedrijf. Sauna deur besteld samen met meerdere sauna spullen. Eerst na 2 weken mail dat het langer duurde dat aangegeven, hierna geheel niet leverbaar. Andere uitgezocht waarbij mij de garantie werd gegeven dat deze per direct leverbaar zou zijn dus Ik hoefde niet de order te splitsen. Hier weer hetzelfde, levertijd weer langer, reacties op mail en terugkoppeling na bellen nooit gekregen. Verzocht andere artikelen van waarde van boven €200,- alvast te leveren want als ik deze in aparte order geplaatst zou hebben waren er ook geen verzendkosten. Nee dat doen we niet was het antwoordt. Krijg ook nooit bevestiging mail en als ik bel alleen excuses dat ze het druk hebben.Nadat ik zeg dat bol.com het ook druk heeft maar wel reageert krijg ik gewoon de opmerking dat ik het daar dan maar moet bestellen iets wat ik zeker zou doen als hun het ook konden leveren.Na lang aandringen stond er toch onaangekondigd plots het transport bedrijf voor de deur met de overige artikelen. Weer een week later mail dat de deur in magazijn aanwezig was en volgende week geleverd zou worden. Nou u raad het al de hele week geen levering. Bij bellen kan niet gezegd worden wanneer geleverd kan worden en of het wel al in het magazijn aanwezig is. Nog 3 dagen de tijd gegeven met als afspraak ik bij geen antwoordt ik de rest order zou annuleren. Geen levering of mail gekregen dus en order via mail 2x geannuleerd ook hier geen reactie op. Belt plots 4 dagen later het vervoer bedrijf dat ze de deur willen afleveren, ik gezegd dat ik al de order geannuleerd had en al bij een ander besteld had. Azalp gebeld kreeg de mededeling dat annuleren niet kan. Maak mij maar gek maar volgens mij mag ik voor levering annuleren en na levering zelfs binnen 14 dagen terug sturen. Terug sturen mocht wel voor eigen rekening. Ik wil niet terug sturen op eigen kosten maar al voor levering annuleren simpel toch. Moet duidelijk mijn rechten kenbaar maken maar ook hier gaan ze zelfs tegenin. Echt erg bedrijf ga een web site maken. KOOP NIET BIJ AZALP. Nul sterren helaas niet mogelijk
2016 door MK

Ronduit teleurstellend. Ik bestel hier nooit weer. 16 juni besteld en op 7 juli krijg ik de mededeling: "Ik ben erachter waarom het nog niet geleverd is. Dit komt door de sauna kussens. Deze zijn niet leverbaar." Ze bieden een alternatief maar die wil ik niet en wil graag annuleren maar tot op heden nog niets vernomen...... vrees dat er een advocaat aan te pas moet komen. Balen, een hoop gedoe
2016 door Bergseheyde

Slecht, gevalLetje kleine letters onder i, voor bedrijven niets retour, kwaliteit metalen tuinhuis ronduit slecht mijn prullenbak is nog sterker.
2016 door Rob Van der zande

Afschuwelijke zaak, alleen maar excuses over de drukte, en geen enkele duidelijkheid over de levering. Website staat helder, 1 tot 3 weken levertijd, ik zit inmiddels op 5 weken. Heb net maar mijn timmerman afgezegd voor volgende week. Hier dus nooit iets kopen. Jammer dat o sterren er niet bij staat!
2016 door richard

Na 2 maanden pas bestelling binnen en niet compleet. Na dreigen met advocaat en Kassa/consumentenbond werd er actie ondernomen. /daarna levering van verkeerde ramen en dan ontbrak er een raamgreep. Ruim 3 maanden een blokhut zonder ramen gehad. Wat een slecht bedrijf is dit. Na afloop wilde ze een foto voor reclame, ongehoorde brutaliteit en onbeschoftheid. Tegemoetkoming kon er niet van af. Heel slecht bedrijf.
2016 door MOEKE

Nog niet geleverd en al ontevreden. Ze hebben mijn betaling niet doorgekregen! Heb nu bewijs van de overschrijving moeten sturen. Daarna onmiddellijk terug contact opgenomen. Maar helaas weet nog niet waneer het artikel daar vertrekt. Nu moet administratie eerst onderzoeken of ik wel betaald heb. Dit zal mijn eerste en laatste keer zijn dat ik daar iets bestel.Mijn wardering was NUL maar stond er niet tussen
2016 door Mart Machielsen

Nooit meer Azalp !! 30 maart 4 beton poertjes besteld. 8 april maar eens geïnformeerd wanneer ze geleverd gaan worden. Klantenservice gaat er achteraan. Niets meer gehoord. Maar gebeld naar deze klanten"service ". zonder resultaat. Op 20 april mail gestuurd waar mijn poertjes blijven. Op 22 april, eureka, de poertjes worden geleverd ( zonder bericht vooraf ). Helaas... de verkeerde. Dit gemeld bij de klantenservice en dit was het startpunt voor een drama in het verhaal Azalp. Na diverse mails en telefoontjes lukt het deze firma niet om de verkeerd geleverde beton poertjes om te wisselen voor hetgeen besteld was. Dan maar de order annuleren. 19 mei is het spul retour gegaan. Hoe moeilijk kan het zijn om 4 betonpoertjes te leveren ?? De firma Azalp moet zich schamen en het woord klantenservice wijzigen in aanhoor en doorschuif dienst. Waardering kan niet minder dan 1 ster maar deze is Azalp niet waardig.
2016 door Erik

Op 27 april heb ik bij Azalp een bestelling geplaatst voor het leveren van een swinggrill. De webshop geeft een levertijd aan van 2-5 werkdagen. Niet alleen was de levertijd veel langer (10 mei) maar daarnaast was het rooster ook nog eens stuk bij levering (en slordig verpakt). Als er iets mis gaat leer je een organisatie eigenlijk pas echt kennen. Want hoe zorg je dat je een verkeerde levering oplost. Tot op heden is er geen duidelijkheid en geen oplossing. Je krijgt alleen maar te horen “we hebben het heel erg druk, wel 300 e-mail in mijn mail box” of " de leverancier geeft geen reactie". Tot op heden heb ik echter geen terugkoppeling ontvangen. Wat een waardeloze service.
2016 door Rob Koelewijn

Bij Azalp een buitensauna (bouwpakket) + kachel besteld. Het bouwpakket was zeer compleet, we hielden ruim over. Mooi materiaal voor een redelijke prijs. Alleen teveel saunastenen besteld (op hun advies). Service, bereikbaarheid en kwaliteit heel goed.
2016 door CW Slob

Wij zijn tevreden met het bestelde afdak. Snel geleverd.
2016 door Henk

Zeer goede service, en snelle levering
2016 door Slijkhuis van Loo

Snelle levering, en erg tevreden met onze aankoop :)
2016 door René Moling

Zeer tevreden over de vlotte levering van het keter 88 tuinhuisje, vriendelijke klantendienst en goede service, kortom een aanrader.
2016 door Róbin Hoogendam

Tuinhuis besteld en precies op de afgesproken datum afgeleverd. Prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit van het hout was goed.
2016 door Tijs

Ik ben tevreden met het geleverde tuinhuis,goede kwaliteit en mooi in elkaar gezet
2016 door Jaspers

Goede service snelle levering van ons tuinhuisje! Helemaal top!!
2016 door C.M. Eshuis

Ik heb bij Azalp.nl een tuinhuisje besteld, deze werd keurig, netjes en op tijd geleverd. Ik kan de webshop aanbevelen !
2016 door Rene Eksteen

Heel goed. Stipte levering van de materialen. Goed materiaal, duidelijke handleiding. Tevreden klant. Een enkel puntje ter verbetering, wellicht: iets meer voorboren van de materialen, die geschroefd moeten worden. Groet, R. Eksteen
2016 door Carla

Mooi tuinhuisje, werd snel geleverd, waarbij ik zelf voorkeur voor het levermonent kon kiezen. In elkaar zetten van het huisje ging ook prima. Ik ben een tevreden klant!
2016 door

AFSPRAKEN IVM LEVERINGEN ZOUDEN BETER MOGEN
2016 door Shadowtje

Whouw wat een klantenservice. Iets besteld voor x bedrag en later blijkt de prijs ineens verhoogd te zijn. Had echter schermprint van bestelde. Ik moet het verschil betalen. Klantenservice zegt tja prijs is verhoogd dus u moet betalen. Kreeg nog wel alternatief aangeboden. Als ik foto's van blokhut zou maken en deze naar hen zouden sturen dan zou ik 20 euro krijgen. Echt rare manier van zaken doen. Zomaar de prijzen aanpassen zonder je klanten te informeren.
2016 door lievens j-p

terasoverkapping gekocht ben zeer tevreden goede afwerking alles past perfekt en ik kan het zeggen ikzit in het vak
2016 door jan schouw

We zijn heel goed geinformeerd en ontvangen op de azalp experience center ook de bezorging en verdere correspedentie was heel netjes het tuinhuis ziet geweldig uit en staat goed en stevig in elkaar
2016 door John

Blijf weg van deze webwinkel! Heeft me EUR 100.- gekost aan waardeloze incomplete producten. Van service is geen enkele sprake. Onbeschofte reacties en absurd hoge kosten van nalevering van ontbrekende beschadigde onderdelen.
2016 door Henk

Blokhut Joris besteld voor een klant ook laten plaatsen vanaf begin af aan gezeur veel toelaat leveren heb je te maken met drie partijen in elkaar laten zetten met een gebroken plank en daklijst te kort, deze zelf maar gehaald. De volgende dag nog even op het dak gekeken een mens heeft nog nooit zo een zooitje gezien,jammer dat ik de foto niet kan plaatsen Ben al weer een week bezig om te zorgen dat ze dit opnieuw doen dit zijn ze niet van plan De mensen willen terecht mij niet geheel betalen voordat het gerepareerd word Ben bang dat dit mij veel geld gaat kosten Nooit maar dan ook nooit meer Overweeg een reisje Etten leur
2016 door Peter

Een prieel besteld ( volgens website levertijd 3 weken) na 5 weken maar eens gebeld wordt in week 6 geleverd. Maar de opbouw service kan pas 3 weken later. Lekker eerst laat leveren dan nog een keer 3 weken met een hoop bouw materiaal aan de weg op los in de tuin. Dus maar even bellen "tja mijnheer het is erg druk en kunnen we niets aan doen" Kom op zeg het is geen hersen chirurgie. OF ik zelf de transporteur wou bellen om wat te regelen. Gelukkig was de transporteur wel iemand die meedacht (en het zelf ook wel heel amateuristisch vond) Ik ben dus nog benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. Maar levertijden die op de website staan let daar maar niet op kunnen ze niet waarmaken en op enige coulance hoef je niet te rekenen.
2016 door Stridie

zeer slechte ervaring ook al vermeldt de site dat je op een paar dagen je toestellen hebt durrt het minstens 2maanden bovendien was niet alles aanwezig, en reageren ze niet eens, tenzij je dreigt met een klacht opnieuw 2 maanden wachten op de vergeten item? of krijgen we dit helemaal niet?
2016 door Stridie

zeer slechte ervaring ook al vermeldt de site dat je op een paar dagen je toestellen hebt durrt het minstens 2maanden bovendien was niet alles aanwezig, en reageren ze niet eens, tenzij je dreigt met een klacht opnieuw 2 maanden wachten op de vergeten item? of krijgen we dit helemaal niet?
2016 door M van Ginkel

Voor het eerst zaken gedaan met Azalp. Niet voor herhaling vatbaar. Hoewel hun site vermeld dat producten op voorraad zijn en binnen max. 5 werkdagen worden geleverd, leert de praktijk dat je moet rekenen op tenminste 7 weken. De bestelling blijkt dan ook nog eens, in tegenstelling tot de mailtjes inzake de levering, niet compleet te zijn. Daarnaast wijken producten af van wat op hun site staat vermeld.
2016 door Geert Guilliams

Zeer slechte ervaring. We hadden een bestelling geplaatst op 19/12 (vrijdag) we doen een spoedbetaling zodat het geld op maandag op hun rekening stond, kostprijs 6€. We krijgen een mail terug dat de goederen binnen de 2-5 werkdagen gingen geleverd worden. Echter geen enkele levering hebben we mogen ontvangen meer nog wanneer we telefonisch contact nemen dan nog houden ze vol te leveren binnen de termijn alleen wanneer ik aantoon dat ze de termijn aan het overschrijden zijn dan komen ze met de uitleg dat ze niet weten waar de producten zich bevinden en of hun transporteur nog werkt. Dus dan maar zelf contact opgenomen met transporteur en idd ze waren gesloten maar Azalp was weldegelijk op de hoogte gebracht, lijkt nogal normaal denk ik dan. Azalp vraagt aan ons begrip te hebben voor de verlof periode maar toont geen enkel begrip voor de klant. Azalp is een bedrijf dat enkel oog heeft voor hun eigen inkomsten maar zeker niet voor de wensen van de klant. Ik zou Azalp aan niemand aanraden ze komen hun levertermijnen zeker niet na en zullen steeds wel een uitleg hebben. Slechtste ervaring ooit en niet voor herhaling vatbaar.
2015 door Nina

3 Tuinhuisjes Duramax bij Azalp gekocht. De eerste is na 2,5 weken compleet in elkaar gestort door de wind (die veel minder sterk is dan minimaal is getest volgens hun voorwaarden). Alle aanwijzingen opgevolgd. De andere twee die in de verpakking zaten mogen niet geretourneerd worden, omdat ik het een week later dan de officiele termijn meldde. Euro 2100 kwijt. Klotekwaliteit! Slechte service!
2015 door gino

Bij azalp een zwembad besteld. Eerst beloven dat het binnen een week geleverd wordt, bel je na een week zou het nog een week duren. De dag erna belt de transporteur, waar het geleverd moet worden! Wordt gewoon op de oprit neergepleurd. Rotzooi blijft achter. Daarna bij het plaatsen blijkt de staalwand 1 meter te kort te zijn!!! Als je belt met ene peter, krijg je de indruk, dat je voor dom wordt versleten. Nieuwe staalwand wordt ook niet geleverd op de beloofde dag, sta je een hele week te wachten. 5 verlofdag gekost, en nog niet vooruit kunnen. Pasvorm van de profielen is slecht, weer te groot voor de staalplaat, dus profielen maar wat ingekort. Met als uiteindelijke resultaat dat de liner niet goed past, vouwen enz. Ik ga het zwembad maar annuleren, want dit is ergerenis troef. Niks meer bestellen ,bij deze waardeloze internetwinkel. Hebben ze de centen binnen, weg service. Waardeloos.
2015 door christiaan kamphuis

Beste mensen neem alsjeblieft geen zwembad van deze firma. Zij hebben ten eerste nergens verstand van en zijn slechts een doorgeef luik vanaf de leverancier. Daarnaast krijg je blauwe ribbelslang geleverd bij je zwembad, die telkens uitelkaar barst. Dit omdat deze slang gewoonweg niet geschikt is voor een zwembad met filter en pomp. Ook heb ik al meerdere pompen nodig gehad omdat dit gewoonweg slechte kwaliteit is. Alle overige onderdelen van het zwembad passen vervolgens niet opelkaar. En zo kan ik nog wel langer door gaan. Azalp daarin teken geeft niet thuis. Nee logisch ook als je geen verstand van zwembaden hebt.
2015 door morris

heb een geimpregneerde blokhut aangekocht €2750 De levering was o.k. volgens afgesproken tijden. Maar... (geen plan)en het hout was zodanig scheef getrokken dat ik volledige stukken niet heb kunnen gebruiken.Dit wil zeggen dat mijn tuinhuis nu een plankbreedte lager is dan dat de oorspronkelijk hoogte had moeten zijn. Dit is echt geen zicht mensen.Zwijgen we nog van de planken die ik erin heb moeten proppen door middel van uitsparingen verder handmatig uit te zagen, makkelijk is anders. Neen, ik ben niet tevreden en erg teleur gesteld.
2015 door Bram

Klacht over de wijze waarop een maat bestelde sauna (die vooraf betaald moest worden) is afgeleverd en afgemonteerd. 1. De daarvoor bestemde ruimte voor de kachel is te klein waardoor de kachel niet in de sauna past. Op de orderbevestiging staat naast de sauna ook de exacte kachel die is besteld; 2. Schandalig slecht afgemonteerd, scheef gezaagd, niet in verstek en niet symmetrisch; 3. De balken en latjes zijn niet op de juiste maat en sommige zelfs beschadigd geleverd; 4. De sauna wordt geplaatst tegen de muur terwijl we deze nog dienen aan te sluiten; 5. Er zitten naden van circa 1 cm rondom de deur; 6. Het ventilatierooster bevindt direct tegen de muur aan. Het was vanaf het begin af aan bekend dat de sauna daar tegen de muur aan zou komen. Hiervoor heb ik vooraf een tekening van de ruimte verstuurd; 7. Schroeven op het voetbankje die veel te lang zijn en er een paar cm doorheen komen; 8. De sauna staat niet waterpas en recht; 9. De klantenservice neemt de klacht niet serieus.
2015 door George

Verschrikkelijk slechte service. Lang levertijd, slechte verpakking en artikelen beschadigd aangekomen. Als je dan reclameert en terug wil sturen dan heb je een probleem. Ronduit intimiderende opstelling en totaal gebrek aan service. Retour sturen moet je ook nog eens zelf betalen als hun het niet goed verpakken en het daardoor defect aankomt. O ja, geld terug dat gaat minstens een maand duren en vraag maar niet naar de status want er komt geen fatsoenlijk antwoord. Kortom, beste mensen koop hier niets.
2015 door Rick

Niet leveren volgens afspraak.
2015 door Karin

Ik heb een spuitfiguur besteld bij Azalp. Je moet meteen betalen (of achteraf, kost extra 13 euro), dus 68 euro. Maar kreeg een mail, hadden het niet, ze zouden het geld terugstorten. Tot op heden niets ontvangen. Nu lees ik dit allemaal en vrees met grote vreze dat ik ook dit geld niet terugkrijg. Iets eerder had ik bij Robs TUINSHOP (van een zekere Rob Bouwman) een soort zelfde spuitfiguur besteld, kosten 50 euro, ook van te voren betaald, hoorde maar niets, na twee weken maar eens gevraagd waar het bleef. Was niet leverbaar, geld zou teruggestort worden, maar nu na een week nog niets. Dus ook al zo'n oplichter. Ben nu bijna 130 euro armer. Ik bestel nooit meer iets bij een webshop, als je van te voren moet betalen of achteraf met veel kosten. Ben er klaar mee! O sterren voor deze en -0 voor die tuinshop van die hovenier.
2015 door Fred

Waarom vermoed ik dat de 6 bovenstaande ervaringen door medewerkers/vrienden/familieleden van Azalp zijn geplaatst? Ik heb inmiddels ook ervaring met de naservice van Azalp en deze is ronduit beroerd. Snel lowbudget internet bedrijf zonder enige service. De "Seats en sofas" onder de chalets en tuinhuisjes...Niet kopen!
2015 door Cor

Op 16 maart een blokhut Karlijn besteld a raison van 1539 Euro. Geimpregneerd. Levertijd volgens dit bedrijf 2 - 4 weken. Geheel afgestemd op de inrichting van de tuin. Gebeld met Outdoor Life Products de leverancier van dit tuinhuis. Levertijd 4 tot 6 weken. Na 7 weken niets gehoord van Azalp. Dan maar gebeld op 1 mei '15. Gesproken met ene Casper. Zou terugbellen die dag niets gehoord. Kreeg die middag een mail dat het fout was gegaan en dat men niet kon leveren. Teruggebeld die dag waarbij ik weer die Casper aan de lijn kreeg. Kon het gesprek niet herinneren. Ontkende dit, kennelijk spontaan geheugenverlies. Moest maar een mail sturen in reactie op de verkregen mail. In deze mail stond de vraagstelling of ik nog kon wachten. Niet dus. Mijn tuin wordt aangelegd door een bedrijf. Deze hebben een planning. Dus geen tuin deze zomer. Dit in boze mail laten weten. Na 4 dagen reactie. Vraag van hun: kunt u nog wachten en excuses. Nee dus. Kan niet wachten en die excuses is gelul van een aardbei. Ik zit nu met de problemen door dit kutbedrijf Azalp. Hebben wel al 1539 euro van mij. Gewoon schandalige behandeling. Laat me godverdomme niet bezeiken. Als dit niet fatsoenlijk wordt afgehandeld zit een ritje Etten-Leur er gewoon in. Het is mijn geld en 0 sterren kan hier niet. Niet bestellen bij dit bedrijf.
2015 door H van Rijn

Heb een zwemtrap gekocht bij Azalp. Het moment na afrekenen bedacht ik me dat montage op een houten vlonder wellicht niet met de standaard montage kon. Daar direct over gebeld en verzocht de order even vast te houden zodat extra mee gezonden kon worden zonder extra verzendkosten. Dit nog eens in een mail bevestigd. Na drie dagen kwam reactie, uw order is al verzonden! Ja duh, met zo een reactie snelheid lukt dat wel. Leuke dozenschuiver maar verder krijg je waar je vor betaald, als het mis is ben je de sjaak wat service betreft.
2015 door Henry

Onze ervaring is prima al de afspraken worden netjes na gekomen keurig verpakt en mooi op afgesproken tijd geleverd zou het zo weer doen
2015 door Chris Van Acker

Heb Azalp leren kennen via mijn moeder, die vorig jaar een blokhut bestelde bij Azalp. Dit jaar was het dus mijn beurt, super tevreden van de blokhut, alsook van de service en de stipte levering.
2015 door Dieter

Ondertussen reeds 2,5 maand aan het wachten op een bestelling van een 5-tal producten die stonden aangeduid op de site 'levertijd 2-5 dagen' (waarschijnlijk standaardzin van bij alle producten). Al 4x contact gehad met de klantendienst, zonder enig resultaat...
2015 door Regina Zillen

Sauna besteld, heel veel elementen hebben we door onze timmerman moeten laten aanpassen, ronduit slecht!!! Ik adviseer u hier niets te kopen! Nadat ik telef. een klacht indiende kreeg ik een botte medewerker met stndaard-antwoorden, hij wilde niet smet de klacht doen voordat ik alles optekende en ik dat allemaal zou uitwerken. Dat heb ik niet gedaan, ik had hier geen zin in omdat mij dit onevenredig veel tijd zou kosten en ik hen hiermee zou helpen, terwijl ze al hadden aangegeven mij toch niet te gaan helpen. Ik dacht zoek het zelf maar uit, dat moet ik nu ook gaan doen. Twee weken geleden kapstok voor bij de sauna besteld, 2 weken niets gehoord, geen levering, geen enkele informatie, kapstok wordt geleverd en is gewoon een andere kapstok. WAT EEN PRUTS-BEDRIJF.
2015 door Zink

Ben ondanks de revieuws toch in zee gegaan met deze firma. HELAAS. Ik had een carport inclusief fundatie en opbouw service besteld. Na de eerste dag waren al 2 van de 4 poten 15 cm verzakt. Na wat telefoontjes met Azalp was het onze schuld geen goede ondergrond. De verdere reacties waren verder erg klant onvriendelijk en niet behulpzaam. Standaard reacties van binnen 3 weken neemt de bouwer contact met U op. Heb vanwege de stormen van afgelopen najaar en winter de carport laten stutten. Fundatie van AZALP en de bouwer was niet meer dan een emmer cement per poot. Nu 3 maanden later ben in nog steeds op 1 meter regenpijp aan het wachten. Wat een .. firma.
2015 door C.Kamphuis

Zwembad gekocht. wou dat ik dat NOOIT gedaan had. Steel van stofzuiger was bij levering al defect. Nooit een nieuwe voor gehad. Niet maar dan ook niets klopte aan het zwembad. onderrand had verkeerde afmeting en dit geld ook voor de bovenrand. Na 3 maand pompmotor defect. Zeggen ze doodleuk dat hij geruime tijd onder water heeft gestaan. en valt niet onder garantie. De manier van communiceren is verre weg van klant vriendelijk. Heb hun dit geregeld voor de voeten gegooid, maar ze geven niet thuis. Jammer van de centen!!!! Mensen wees op je hoede en sla AZALP a.u.b. over!!
2015 door Vd Bosch

Nadat wij problemen hadden met een bij Azalp gekocht huisje en aanspraak maakten op enige coulance gaf Azalp niet thuis. De eerste reactie van Azalp was zelfs ronduit schandalig te noemen. Na een tweede reclamatie was de reactie nog niet bevredigend al was de toon iets begripvoller. Wat ons het meeste stoorde was dat Azalp op geen enkele manier iets wilde betekenen. Ze wilden de producent van het tuinhuisje niet aanspreken, gingen niet in op al onze vragen/opmerkingen en lieten de kans op een nieuwe aanschaf van een vervangend product helemaal onbenut! AZALP.....WAARDELOZE SERVICE!
2014 door Karen van Reenen

Niet bestellen! Je krijgt je spullen namelijk niet (tot op heden niets gehad). Op 28 november bestelde ik een aantal sauna-accessoires, voor ruim 50 euro, leuk sinterklaascadeautje voor mijn zus en zwager. Toen er op donderdag nog niets geleverd was ( 3-5 werkdagen, zou moeten lukken) bleek nadat ik zelf telefonisch contact zocht dat het de week erna geleverd zou moeten worden. Wat langer dan de beloofde 3-5 werkdagen.... Hadden ze ons niet even van op de hoogte gesteld zoals in hun informatie op de website beschreven staat. Heb het adres van mijn zus doorgegeven, in de veronderstelling dat het de week erna in orde zou komen. Nu, op 22 december hebben wij nog steeds niets ontvangen. Ook nu bleef het stil aan de kan van Azalp. Zelf dus opnieuw gebeld met de klantenservice, maar een inconsistent verhaal: de ene keer het ene product niet op voorraad, vervolgens een ander product niet op voorraad..... Als het goed is word ik vandaag nog teruggebeld. Je kunt er dus niet van uitgaan dat de genoemde levertijd gehaald wordt en ik moet nog zien dat we ook daadwerkelijk iets krijgen. Als dat niet zo is, is het oplichterij, anders komen ze hun afspraken niet na en informeren ze klanten heel erg slecht.
2014 door r m

AUB niet bestellen bij azalp.Heb in juni een terrasoverkapping gekocht.Geleverd met 2 verschillende kleur en afmeting dakplaten.Tig keren foto,s en mailtjes gestuurd en telefonisch contact gehad.Azalp geeft fout nog steeds niet toe.Zit nu met een half opgebouwd overkapping zonder dak.Schande dat er zulke oplichters nog hun gang kunnen gaan in Nederland
2014 door Hilde Van den Hende

Héél slecht!!Eens ze het geld ontvangen hebben, geven ze niet meer thuis. Onbeschofte behandeling aan de tel, uiteindelijk zelfs helemaal geen reactie meer op mails. Tuinhuis met 18! beschadigde planken geleverd. Levering tuinhuis in verschillende keren door verschillende transporteurs,zeer kort van tevoren op de hoogte gebracht. Waardeloze leverbon waardoor je niets kan controleren.Is normaal voor Azalp:kromme planken, gebarsten over de volledige lengte, uitvallende kwasten van 4 cm,verdraaiing en rondstaan van planken.Betaalbare luxe? eerder oneerlijke e-commerce!!
2014 door J.Jansen

Ik was enthousiast over dit bedrijf nadat wij een opbergbox voor tuinkussens hadden gekocht prima opbergbox snelle levering. Enkele weken geleden een vijver gekocht, door een fout van ons was de vijver te klein en willen de te kleine vijver retour sturen nu geeft Azalp niet thuis en mogen we de retourzending zelf oplossen op eigen kosten en worden we van het kastje naar de muur gestuurd welk bedrijf dit transport kan en gaat regelen Azalp stuurt ons naar Ubbink en Ubbink weer terug naar Azalp. Ook moet er een formulier gedownload worden en ingevuld om dit vervolgens weer in te scannen en met een foto van het product op sturen, ik vind dit erg omslachtig en klant onvriendelijk. Wij hebben besloten om bij dit bedrijf niets meer te kopen.
2014 door Berkel-Enschot

Slecht. Vooral de service. Het bestelde tuinhuis voldoet aan de verwachtingen, hier is niets mis mee. De service van Azalp laat echter te wensen over. De levertijd zou 1 a 3 weken zijn, maar bedroeg uiteindelijk 9 weken. Azalp heeft over deze vertraging nimmer contact met mij opgenomen. Als ik belde, kon men mij niet helpen want het was niet duidelijk waardoor de vertraging veroorzaakt was. Als ik een e-mail stuurde, kreeg ik simpelweg geen reactie. De informatie kreeg ik uiteindelijk van de vervoerder (en dus niet van Azalp). De uiteindelijke korting wegens de onredelijke vertraging bedroeg €50,00. Dit bedrag is naar mijn mening veel te laag. Het werd bovendien alleen uitbetaald wanneer ik foto's opstuurde van de opgebouwde blokhut. Schandalig, deze voorwaarde.
2014 door jo

Mijn eerste bestelling en waarschijnlijk mijn laatste, goedkoop en snelle levering dat wel. Maar er ontbrak een onderdeel bij de levering, eindeloos moeten mailen en moeten wachten op de trage reacties. De 1 bestel geg. die ik kreeg per mail kwamen trouwens niet overeen met de uiteindelijke bestelbon. Doordat er blijkbaar 35eur extra moest betaald worden als je niet voor 150eur! aan filtermateriaal koopt. hier had ik dus overgekeken en Azalp was zo vriendelijk mij dit te laten weten. Dit heb ik dan laten annuleren tot daar ging de service super maar dan ... Het geannuleerde filterzand van de levering is dan toegekomen terwijl de annulatie ervan net per mail binnen kwam en ze vroegen naar mijn rekeningnr.. Ze gingen mij alles terugtorten van het zand+extra verzendkosten. Ik ben dan zo eerlijk om hun te laten weten dat het zand wel is toegekomen, ze hadden tenslotte mij laten weten dat ik bij die zandzakken +35eur moest betalen. Dankzij de problemen met de filter en het geleverde zand dat ik uiteindelijk niet meer moest hebben vroeg ik mijn verzendingskosten terug,maar daar kreeg ik dan het deksel op de neus. Ik was blijkbaar te eerlijk geweest. :( Als alles goed loopt is dit blijkbaar een goede firma als het fout loopt tja dan loopt het ook goed fout. Ik hou mijn hart al vast als ik een panne krijg met één van de toestellen.
2014 door Robert Macniel

Hele slechte ervaring met Azalp, ik koop daar nooit meer iets. Ik raad het iedereen af. Ik heb daar een Azalp Barbecue smoker besteld. Deze kwam beschadigd aan. Kennelijk door iemand anders al een keer teruggestuurd. Naast de beschadigingen waren de onderdelen ook niet compleet. Tot op vandaag de dag hebben ze de onderdelen nog steeds niet nageleverd. De Azalp Barbecue Smoker blijkt ook niet te kunnen functioneren zoals beloofd in de advertenties en op de website. Er zit een lier aan de voorkant maar die is aan de binnenkant nergens op aangesloten. Je kunt dus draaien tot je een ons weegt, maar de kolenbak gaat niet omhoog of omlaag. Azalp is snel met je geld in ontvangst nemen, maar ondanks regelmatig bellen en emailen negeren ze je gewoon zodra je een klacht hebt.
2014 door Mark

Bij Azalp sauna hout en materialen besteld en via Ideal betaald. Levertijd zou 2-5 werkdagen zijn. Na 2 weken toch maar eens met de klantenservice gebeld. Duidelijk dat ze niet kunnen vertellen wat de levertijd van de bestelling is. Meerdere keren uitzonderlijk schofterig behandeld door de klantenservice. Ik moest maar gewoon rekening houden met 3 tot 6 weken en mocht niet direct weer terug bellen. Na 4 weken kreeg ik te horen dat er deze week geleverd zou worden. Echter geen reactie meer. Weer gebeld en nu ontkende deze zelfde medewerker dat hij iets had toegezegd mbt leveren. Dit was namelijk helemaal niet mogelijk om dit toe te zeggen, aldus deze klantenservice medewerker. Onvoorstelbaar hoe ik telefonisch te woord gestaan ben. Uiteindelijk na een maand wachten de order geannuleerd. Tot mijn verbazing heb ik na 5 dagen mijn geld terug. Dit valt me uiteindelijk mee. Het loopt dus goed af. Kortom onproffesionele onbetrouwbare webwinkel. Vooral niet vooruitbetalen!
2014 door Antoinette

20 april stenen bbq besteld. Nu, maand later nog geen bbq. Meerder mailtjes gestuurd naar de klantenservice...hoezo SERVICE? Je krijgt alleen te horen dat ze het "navragen" bij de leverancier en dat dan even zullen terugkoppelen. Nou op die terugkoppeling moet ik nog wachten. Het is echt een waardeloze tent en zeer onbetrouwbaar.
2014 door mike kooiman

wij hebben een tuinprieel besteld bij Azalp. van te voren hadden wij nog wat vragen welke meteen via de e-mail beantwoord werden,dit gaf al een goed gevoel. de prieel kwam goed verpakt en onbeschadigd aan en ruim binnen de levertermijn. wij zijn er dan ook erg blij mee en kunnen het dan ook iedereeen aanbevelen om daar te bestellen
2014 door Erik Gos

De dienstverlening van Azalp is perfect. Duidelijke communicatie, snelle reactie op vragen, leveringstermijn zoals aangegeven op de website. Ook dienst na verkoop is uitstekend. Er ontbraken een paar moeren en die werden vlot nageleverd. Aanrader!
2014 door Herman van 't Net

eenvoudige bestelmogelijkheid snelle levering op afgesproken dag duidelijke handleiding zeer tevreden over de tuinkast
2014 door Renate

Goedkope aanbieder. Betaling bij levering mogelijk, maar dan alleen contant! Dat is niet meer van deze tijd... Verpakking zeer slecht, overal nietjes in de blokhut waarmee het plastic was vastgezet. Zeer trage afhandeling van problemen. Volgende keer maar iets meer betalen bij een professional!
2014 door Hans Frazer

Ik heb een loungeshed van Keter gekocht. Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. En, niet onbelangrijk, Azalp de goedkoopste aanbieder.
2014 door Chris.Frankhuisen

Schuurtje bij Azalp gekocht. Goede ervaringen met personeel en in perfecte staat en drie weken sneller geleverd!! En gewoon bij levering contant afgerekend bij de chauffeur!!
2013 door hubert

Waardeloze firma. Als er iets niet goed is met je spullen kan je het verder zelf uitzoeken. Ze voeren geen reet meer voor je uit zodra het geld binnen is. NOOIT KOPEN DAAR!!!
2013 door Aerjen Walta

Veel beloven en weinig geven ,dit bedrijf is niks waard in mijn ogen zij schermen met en levertijd van 2 tot 5 werkdagen maar kunnen dit niet na komen en verschuilen zich achter dat de leverancier niet op tijd kan lever en verder willen ze niks voor je doen de waardering voor de (bedrijfje)is en 1 waardeloos vrolijke groet Aerjen Walta
2013 door de coster

Heb al verschillende malen gemaild en zelfs daar is geen antwoord te verkrijgen , ik vindt het een rare bedoening bij dat bedrijfje. Gaat niet lang duren en gaat zijn boeken moeten dicht doen denk ik
2013 door de Munnik

Wij hebben begin juli een tuinhuisje besteld bij azalp. We hebben een aanbetaling van 557 euro moeten doen. Levertijd zou 6 weken zijn. Na 7 weken nog niks gehoord dus heb ik gebeld. Volgens een medewerker zat er op de levertijd van geimpregneerde huisjes een iets langere levertijd. Ik heb gevraagd hoeveel langer maar daar wist hij het antwoord niet op. We zijn inmiddels 12 weken verder en horen helemaal niks van azalp. Ik heb net een email naar azalp gestuurd dat ik de aanbetaling terug wil en de bestelling annuleer. Ik hoop dat er een reactie en oplossing komt. Mensen koop NOOIT bij AZALP!!!!!!
2013 door Rien

Ooi zo stom geweest om hier een zwembad te kopen. Onderdelen ontbraken. Geen enkele service. Zelf maar opgelost voor eigen kosten. Wil hier nooit meer iets te maken hebben. (0 sterren aanklikken kan niet, dan maar 1)
2013 door rotte hut

als je belt voor klachten zijn ze niet aansprakelijk of ze gooien de hoorn erop !wwardeloos is het ! en ALS ze al een afspraak met je maken komen ze deze niet na. nu verder stappen ondernemen want dit is echt waardeloos
2013 door Otto

12-8-2013 zeer slechte service, heb gebeld voor een kunstof dakgoot voor een keter tuinhuisje. maar omdat ik het huisje niet bij Azalp heb gekocht werd er direkt opgehangen.
2013 door Tayana

Wat een waardeloos bedrijf, met onbeschofte medewerkers. 16 mei online besteld en betaald, zou 2-5 dagen duren. 23 mei niets ontvangen, het is inmiddels 25 juni en ik heb nog steeds geen geld terug.
2013 door Alex

Bestelling geplaatst en geen bericht over levering ontvangen. Toen ik de bestelling wilde annuleren kon dat niet want er 'waren al kosten gemaakt'door Azalp. Bijzonder onbeschoft behandeld aan de telefoon. Ik moest eerst de levering afwachten en dan kon eventueel pas bekeken worden of het artikel teruggestuurd kon worden. Dat is de omgekeerde werld. Waarom verzenden als je van te voren weet dat het artikel terugkomt? Nu maar afwachten of en wanneer ik mijn geld krijg. wat een ballentent!
2013 door Ronald

Chalet gekocht bij Azalp super netjes geleverd en top kwaliteit. jammer dat ze geen opbouw aanbieden maar na enig navraag hebben wij Boeren Bouw Gevonden deze jongens doen niks anders als het bouwen van tuinhuizen blokhutten en alles wat maar met de bouw te maken heeft, Top. Groet Ronald
2013 door Paul

Heb order geplaatst en betaald voor ca. 800 €, wel bevestiging, maar geen berichten over de status ontvangen. Gebeld waarbij gezegd werd dat één ding van 10€ niet leverbaar was. Heb gevraagd dan te leveren zonder dat artikel. Nu één maand na bestelling nog steeds geen reactie.
2013 door John v/d Leest

Over het retourneren van bestellingen zijn ze heel slecht bereikbaar. Personeel is slecht geïnformeerd over producten en weten nergens van. Ze kunnen dan wel goedkoop zijn maar ik zoek toch liever iemand met verstand van zaken!
2012 door Hendricus

Vooraf even bellen over voorraadstatus tuinhuisjes is mijn tip voor andere kopers. Zo weet je zeker dat je de levering krijgt zoals de website belooft.
2012 door Mayella van den Berg

Een betonnen bbq gekocht voor 450,- euro. Prima levering alleen de bbq paste niet helemaal vlekkeloos in elkaar. Dit tot daat aan toe maar na 1 jaar verder en 3x bbq'en zat er een scheur in de middelste plaat van de zijkant tot aan het midden. De bbq staat nu dus te wankelen ondanks hem helemaal ingepakt te hebben in de winter. Na telefonisch contact en 10 foto's opgestuurd te hebben via de mail krijg ik een mailtje terug Wij hebben reactie voor u: De garantie periode is geheel vervallen, maar de plaat is nog wel gewoon leverbaar. De plaats kost € 139,- inclusief btw en transport Naja ik maar weer gebeld. De bbq uitelkaar halen is een beetje moeilijk. deze zit aan elkaar gekit en weegt in totaal meer als 400kilo. Moet ik dan maar een kraantje laten komen???? De meneer aan de lijn zegt mij dat hij zo geen oplossing weet daar hij niet het idee heeft dat ik interesse heb in een nieuwe bbq. Dat is raar hé dat je niet zomaar weer 450,- euro wilt uitgeven. Dhr verteld dat ik mezelf afvraag of ik iets kan bestellen wat wel van goede kwaliteit is. Dhr verteld mij dat alles van dezelfde leverancier komt en dat alles goed is wat ze leveren. Hij kan mij ook maar moeilijk korting geven want een internet winkel verdient al bijna geen geld volgens meneer. Dit alles maakt dat Azalp garantie geeft vanuit de leverancier maar verder geen verstand heeft van zaken en ook niet probleem oplossend kan denken. Wil je een betonnen bbq kopen. Doe jezelf een plezier en ga hem ergens in het echt bezichtigen en bestel hem niet hier. Die paar euro meer in de winkel verdien je zo terug als je na amper een jaar alweer wat anders moet kopen. Nogmaals levering geen probleem ondanks dat het flink wat langer duurde als gepland maar verstand van zaken; NEE en service tot na de betaling!!!
2012 door Marck

Een kunstsof tuinkast gekocht bij Azalp. Volgens de website leveren binnen 5 dagen maar dat werd 4 weken. Bij ontvangst bleken er geen planken in de kast te zitten terwijl op de foto op de website wel 2 planken staan. Daar mag je volgens Azalp niet vanuit gaan. Nergens staat vermeld dat er geen planken inzitten. Bovendien zijn de planken niet te bestellen. De kast omruilen voor een ander artikel is niet mogelijk. Retourneren op eigen kosten en opnieuw bestellen. Geen flexibiliteit, geen probleemoplossend vermogen en elke verantwoordelijkheid bij de klant leggen. Service tot aan de drempel!
2012 door ivan

Slecht geholpen aan de telefoon. Ze verkopen alles maar ze ehbben geen verstand van zaken.
2012 door Pia

klassieke oude straatstenen in waalformaat hier gekocht en laten bezorgen is superhandig
2012 door J. Pranger

Dit is de nummer 1 website voor goedkope houten blokhutten en levering geimpregneerde vurenhout tuinhuisjes uit eigen voorraad. Je kan achteraf betalen bij levering en alles volgens Thuiswinkel waarborg voorwaarden voor ruilen en garantie.
2012 door Klunder

Prijzen van Azalp zijn aantrekkelijk, te meer ze thuisbezorgen. De levertijden voor blokhutten en tuinhuisjes zijn soms wel 6 weken, dus nu alvast bestellen zodat je in het voorjaar de boel binnen hebt.
2011 door klaaspieter

We heben hier een ovale houten zwembad gekocht. De prijs en snelle bezorging gaven de doorslag. Ik moet zeggen dat we een hele goede ervaring hebben met bestellen bij Azalp! Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. De levertijd van 10 dagen mag natuurlijk wel sneller.
2010 door Hannie

Beste online tuincentrum wat ik op het web ben tegengekomen. Zeer uitgebreid aanbod en goede service.
2010 door Amy

Ongelofelijk hier kan je gewoon online complete blokhutten, garages, buitensauna's en zwembaden kopen! Ik heb het gehouden bij een simpele tuinset bestelling. Prima levering.

Jouw Azalp.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Azalp.nl

Azalp.nl vind je in de volgende categorieën