Allesmama


Allesmama.nl - voedingskleding, voedingslingerie en draagzakken.

Perseusstraat 4
2024 VZ
Haarlemarray(0) { }

9 beoordelingen

Allesmama krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2018 door Manon van Wingerden

Hallo. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen. Ik heb een draagjas en een drager gekocht hier. Goede persoonlijk advies.
2018 door Manon van Wingerden

Hallo. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen. Ik heb een draagjas en een drager gekocht hier. Goede persoonlijk advies.
2018 door Judith K.

In 2016 heb ik hier een Boba drager gekocht. De drager werd snel geleverd en bevalt prima. Ik heb er inmiddels zowel mijn zoon als 2 dochters in gedragen. In December heb ik ook nog een draagjas gekocht. De jaste kost 129 en is echt zijn geld waard. Wel heb ik een week moeten wachten op de jas omdat deze in Spanje gemaakt moest worden.
2017 door Ilse Marijnen

Draagjas gekocht en die beviel super, dus heb ik later in de sale ook nog een draagvest gekocht van het Spaanse merk Arbol. De service is goed, ik werd ook snel geholpen en toen ik het vest retourneerde om hem om te ruilen voor een andere maat ging dat ook prima en snel
2017 door Bente Niemeijer

Ik zat op de website van hun en werd via de chat geholpen. Ik ben uiteindelijk langs geweest en Ilse heeft mij een draagconsult gegeven en ik heb er een nieuwe vel rode draagjas van Minomana gekocht die speciaal voor mij met iets langere mouwen werd gemaakt zonder meerprijs. Echt goede service ik ben zeer tevreden.
2017 door Suzan van Veen

Ik heb hier een draagvest gekocht en een Boba 4 g Drager. Beiden uit voorraad stond op de website, maar toch duurde de Boba 1 dag langer. Ik kreeg wel netjes bericht en een gratis voedingsbh, dus geen 5 sterren maar zeker wel 4 verdient.
2017 door Joanne Mertens

Draagjas zit super fijn en er werd ook nog een insert bijgeleverd. Ben blij dat ik voor deze gekozen heb.
2017 door Mirjam

Minomana draagjas gekocht. Zit heerlijk en is makkelik verstelbaar. Er zit ook een insert bij die je er niet speciaal bij hoeft te kopen.
2017 door Iris

Onlangs een donkerblauwe softshell draagjas gekocht. Hij is erg mooi en lekker lichtgewicht en comfortabel maar ook lekker warm en winddicht. Ik raad m zeker aan!

Jouw Allesmama review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Allesmama

Allesmama vind je in de volgende categorieën