Goedkopeverhuisdoos.nl


Goedkopeverhuisdoos.nl biedt verhuisdozen online aan, direct bestellen en thuis bezorgd. Van verhuisdoos tot archiefdozen, opslagdeken, noppenfolie en meubelhoezen.

Nijverheidsweg Noord 110
3812 PN
Amersfoort8 beoordelingen

Goedkopeverhuisdoos krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

06-10 door els

hele slechte en slappe doos. Ik had 50 stuks online besteld. Op de website staat 50kg draagkracht. Zelfs 10 kg is teveel. Als je de dozen stapelt zakken ze in elkaar. Helaas worden dozen niet teruggenomen, ondanks dat ze nog samengebonden en ongebruikt zijn.
19-09 door M. van Gameren

In de avond besteld en volgende ochtend opgehaald bij vestiging in Arnhem. Ik had nog een aantal vragen en heb klantenservice gebeld. Ben goed en netjes te woord gestaan. Bij ophalen van de dozen bij de All Safe vestiging een uiterst vriendelijke service gekregen. Dozen zijn okay, niet te zwaar inpakken en dan zijn ze prima. Qua prijs kwaliteit is het dan ook goed in verhouding.
11-03 door Ineke Veltman

Wij hebben 50 dozen besteld en ze waren inderdaad niet duur. Ze werden snel geleverd, tot zo ver prima in orde. De kwaliteit van de dozen is slecht. Dun karton en een slecht vouwsysteem. Terugsturen kan maar dan moet je zelf de verzendkosten betalen en dat is niet niks van 50 dozen. Ik raad iedereen af deze dozen te bestellen.
01-05 door Otten

Voor deze partij heb ik gekozen vanwege de prijs en de reviews die enigszins okay zijn. De prijs was bij afhalen 99 cent per doos. (bij een aktie van 40 dozen) Aangezien ze werken met een opslagbedrijf kun je de dozen door heel Nederland hier en daar afhalen. De prijs was gunstig dus. De kwaliteit is, onder voorwaarden, okay. Vul je de dozen licht dan is er geen probleem. Vul je de dozen voor de helft met boeken of servies en top je dat af met licht werk dan hoeft dat nog geen probleem te zijn. De dozen worden bij zwaardere vulling gevoeliger voor scheuren langs de gelijmde naad. Nog gevoeliger voor inzakken bij stapelen van 4 dozen hoog, 5 dozen heb ik geprobeerd en dat zorgde al snel voor inzakken. Bij het inzakken van onze dozen hadden we 2x4 dozen opgestapeld waarvan 1 doos onderop op een verhogingsrandje stond en daarmee een beetje schuin. Dit is funest voor de stabiliteit. Overige dozen waar ik ervaring mee heb zijn gamma en praxis dozen. De gamma dozen zijn iets duurder, maar ook sterker dan deze. Ik heb oude dozen van jaren terug die nog even taai zijn als nieuw en toch vol zitten met stripboeken. De praxis dozen zijn veel duurder, maar hier heb je gradaties in van prijs en kwaliteit, en deze dozen zijn oersterk. Ik denk dubbellaags karton en een stevig vouwsysteem. Voor meerdere verhuizingen of zwaardere belading. Samenvattend, goedkope en okay-kwaliteit dozen. Afhankelijk van gebruik kan je een deel van de dozen na gebruik afschrijven. Bij ons, een verhuizing van een normaal 2persoons huishouden zijn 13 van de 40 dozen afgeschreven. Ingezakt en gescheurd.
31-01 door Steven

Ik ben netjes gebeld om te bevestigen dat de dozen de volgende datg geleverd zouden worden. Helaas ging er iets mis met de verzending en kregen we niet alle dozen. Dit werd snel en adequaat opgelost door de klantenservice en de volgende dag hadden we de bestelling compleet.
03-10 door Klantenservice Goedk…

Beste Demi, Ik heb hier geen enkele klacht binnen gekregen van je als ik naar de e-mails kijk van rond juli. Kun je mij s.v.p. een e-mail sturen met je ordernummer. Als je onze e-mail niet meer hebt staat deze ook nog in je afschrift bij je bank. Dan kijk ik of we alsnog iets voor je kunnen betekenen. Prettige dag nog.
08-07 door Demi

Waardeloze verhuisdoos; slap karton, geen draagkracht en leek wel 2e hands, vies bah. Ook nog eens veel te laat bezorgd. De zogenaamde klantenservice was erg kortaf. NIET BESTELLEN!!
19-03 door Sjaak de Wit

Goede ervaringen met deze webshop. Snelle klantenservice en ik kon mijn dozen ook afhalen bij het webshopmagazijn, dus geen verzendkosten! Binnen één werkdag in huis.

Jouw Goedkopeverhuisdoos.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Goedkopeverhuisdoos.nl

Goedkopeverhuisdoos.nl vind je in de volgende categorieën