Warmtestore


een ruime keuze aan Gashaarden, Houtkachels, Schouwen, Elektrische haarden, Afvoerloze gashaarden, Afvoer materiaal, Buitenkeukens en Terrasverwarmers.


7 beoordelingen

Warmtestore krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

13-09 door R.Verwey

Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jos. Goede communicatie. Levering goed op afspraak en installatie deskundig en snel. Wij zijn tevreden.
05-02 door Zwolle

Zeer slechte service in samenwerking met Kagas. Beloven van alles en komen het niet na. Zit inmiddels al 7 weken te wachten op een onderdeel van de kachel. 2 keer stond er al een afspraak ingepland waar ze gewoon niet op kwamen dagen. Volgende keer toch maar het onderhoud/reparatie door een bedrijf uit laten voeren die er wel zijn voor de klant en niet alleen maar gericht zijn op het verkopen van kachels.
24-12 door Marianne

Heb een heel fijne Pelletkachel via hen en dat ging volledig probleemloos vorig jaar. Waar ik daarna wel tegenaan gelopen ben is de slechte aftersales . Ze beloofden een installateur te zoeken , na tig keer bellen kreeg de installateur de schuld dat er iets niet goed ging . Nu weer. Display kapot , ze zou den een Nieuwe bestellen. Veel beloftes , nu drie weken verder, niks meer gehoord , ook niet dat ze überhaubt iets geprobeerd hebben . Ik vind het erg irritant dat als je eenmaal iets gekocht hebt, je daarna niet meer zo interessant bent, althans die indruk geven ze
05-06 door Anneke & Herman

bij Warmtestore een haard aangeschaft, zeer correcte uitleg ontvangen, er was een onderdeel niet bijgelverd, deze werd netjes kosteloos nagestuurd, ook nadat de order was afgehandeld konden wij altijd met vragen terecht bij de verkopers, nogmaals hulde aan de verkopers en de aftersales!
18-03 door Jos Hutter

Absoluut een aanrader. Service gerichte organisatie met zeer deskundige medewerkers na ons bezoek aan de mooie showroom in kampen zijn de mensen van warmtestore zelfs nog bij ons thuis geweest om advies te geven. Eindresultaat een prachtige haard in een op maat gemaakt plateau..
29-12 door ra

Prima kwaliteit/prijs verhouding en dito service; gaskachel op tijd geleverd en 2 dagen daarna keurig geinstalleerd. Installateurs werken zeer netjes, plakken alles goed af zodat er weinig tot geen stof vrij komt. Binnen drie uur gasleiding aangelegd, geveldoorvoer gemaakt en kachel brandend :-) Echt een aanrader!
11-06 door B.Halters

slechte service, veel te late levering en extra kosten afwimpelen op klanten. Na klacht van ontbreken onderdeel, veel beloftes gehad dat zaken worden geregeld. Wacht na 7 weken nog steeds op een reactie/herstel levering

Jouw Warmtestore review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Warmtestore

Warmtestore vind je in de volgende categorieën