NuBuiten.nl


NuBuiten.nl is Specialist in BuitenLeven, Hout, Tuin, Buitenspelen & Tuinmeubelen.

Gratis bezorgen vanaf €750,-. U kunt alle producten ook eerst bekijken in de showroom.

Deel hier nu ook je ervaringen met deze houthandel of ontdek actuele couponcode acties.

Rivierdijk 31
3372BE
Hardinxveld-Giessendam22 beoordelingen

NuBuiten krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 22 22 ervaringen.

14-04 door Koen

Spullen komen niet En je hoort niets
02-03 door Petra

Ik ben helaas ontevreden over NuBuiten. -Werkzaamheden en hoeveelheid hout in offertes kloppen veelal niet, -Verkoper beschikt over onvoldoende bouwkennis, -calculeren extra veel arbeidsuren, -komen diverse gemaakte afspraken niet na, -informeren klant niet bij afwijkingen, -klant moet zelf altijd bellen, -NuBuiten geeft anderen de schuld, -NuBuiten doet geen moeite om klant alsnog tevreden te stellen, -klachten worden niet serieus genomen -klant wordt niet gecompenseerd/tegemoet gekomen voor ongemakken. Ik vind het erg jammer dat NuBuiten de klant niet op de 1e plaats zet, de klant is immers de belangrijkste inkomstenbron.
06-11 door Frank

Een bestelling geplaatst en helaas de verkeerde producten geleverd gekregen. De bestelling laten retouneren maar helaas word de betaling niet geretourneerd waarvan aangifte is gedaan bij de politie. Ik bestel hier nooit meer!
15-06 door Heel erg ontevreden

Na een maand wachten werden de goederen geleverd. De goederen zijn van erbarmelijke kwaliteit. Ook bleek er beschadigingen te zijn aan bepaalde materialen. Onmiddellijk contact proberen op te nemen maar ze nemen de telefoon niet op. Mails beantwoorden ze evenmin. Foto´s doorsturen helpt niet. Een klacht indienen bij PayPal wordt niet beantwoord. Als PayPal het geschil in uw voordeel beslecht en een deel terugstort, legt Nubuiten het besluit van PayPal naast zich neer en ze sturen een incasso met bijkomende kosten. Je problemen geraken niet opgelost. Je blijft met slecht materiaal zitten en de incasso staat aan de deur. Ik wou NUL sterren geven. Zoiets heb ik in 10j nooit meegemaakt dit tart de verbeelding en ik koop dagelijks op internet.
29-05 door Speelman

Al 2 dagen aan het bellen naar klantenservice Nemen niet op. De helft van onze bestelling gehad. en nu? Dit is de laatste keer dat ik hier bestel.
25-04 door Loes

Dag, De levertijd correspondeert niet met de (optimistische) berichtgeving op de website is onze ervaringen. Wij hebben een week vrij genomen van ons werk om de materialen in de tuin te plaatsen. Echter werden deze later dan op de site stond vermeld bezorgd. De site werkt prettig maar het proces wat daarna volgt is zeer traag en leidt tot frustratie aangezien we nu beide een week (achteraf dus voor niets) vrij hebben genomen zonder dat we iets hebben kunnen doen....
21-04 door Peter

Wat een dramatische service heeft dit bedrijf. Het bestellen ging goed maar de levering en after-service is dramatisch. Op hun site stond vermeld dat voor dinsdag besteld dezelfde week in huis. Ik had de goederen op woensdag besteld en de week erop had ik ze nog niet ontvangen. Na meerdere keren bellen was mij beloofd dat ik de goederen zaterdag in de loop van de ochtend zou ontvangen, maar helaas weer niemand gezien. Uiteindelijk na 3 weken de goederen ontvangen. De klacht netjes op mail gezet, maar helaas geen reactie. De klantservice communiceert dus inderdaad net zo slecht als de afdeling transport. Weer een ontevreden klant erbij. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
08-04 door Berend

Chaosbedrijf. Voorraadinfo op de site klopt niet.
30-11 door Willeke en Kevin

Weinig is echt op voorraad idd Dan beginnen de problemen Nee hier niet kopen
26-09 door Mat Thijs

Wat een waardeloze service biedt dit bedrijf. Fout op fout...het verhaal samenvattend: - Te leveren goederen worden 2 weken eerder dan gepland afgeleverd. Met als gevolg dat de pallets met stenen hier enorm in de weg staan op het verkeerde moment. - Levering vindt plaats om 7:07 smorgens zonder voorafgaand bericht. - Leverbericht ontvangen we dus 2 uur NA aflevering met het bericht dat de chauffeur over twee uur de goederen komt afleveren. De chauffeur bleek zich dus ook niet aan zijn rittenshema te houden en heeft 's morgens vroeg op eigen houtje de boel voor de deur gesodemieterd. - Chauffeur heeft een Terracotta pot gesloopt tijdens het lossen. Alle klachten netjes en goed onderbouwd gemeld, maar de klantenservice reageert er niet eens op. Klantenservice communiceert kennelijk net zo slecht als de afdeling transport. Erg jammer dat het zo moet, want de prijs was goed en de webwinkel was ook prettig! Nu toch een ontevreden klant.
30-06 door David

Dramatische klantenservice maakt beloftes niet waar en zegt gewoon keihard dat we pech hebben en dat het nooit eerder gebeurd dat ze fouten maken. Na het lezen van alle reviews had ik beter kunnen weten. Ze proberen voor alles een excuus te bedenken, maar hun fout is het zeker niet.
30-01 door Bryan

het lijkt heel mooi allemaal, maar pas op, weinig echt voorradig, dus veel problemen na bestellen, pffff, 2 sterren voor de moeite
07-07 door remco

wat een waardeloos bedrijf zeg. Zeer lange levertijd en als je ze dan belt wordt het nog die week geleverde beloven ze. Jammer dat die beloftes niets voorstellen aan gezien ik uit eindelijk 6 weken heb zitten wachten. en dan krijg je nog een verkeerde levering ook. Foute maken is menselijk maar handel het dan wel netjes af. maar ze geven gewoon niet thuis als je met klachten komt.Ik zou iedereen afraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
05-06 door Frans van Soest

Leuke site, ben ook langsgeweest in de winkel, zag er erg mooi uit en ben goed geholpen met mijn order. Echt een leuke aanrader!
05-06 door Frans van Soest

Leuke site, ben ook langsgeweest in de winkel, zag er erg mooi uit en ben goed geholpen.
28-05 door Fam Over 't Spoor

Topzaak!! Fijn geholpen door de eigenaar, heeft echt kennis van zaken (wij moesten een douglas houten veranda gaan maken)
23-05 door Marco

Top geholpen, compleet nieuw straatwerk + schuttingdelen laten bezorgen in Papendrecht. Heel erg blij mee!
04-05 door Arie

Echt een absolute aanrader!
09-03 door Arie Bommeljee

Echt een topwinkel. Fijne locatie met veel voorraad, heb begrepen dat online bestellen ook erg goed werkt.
07-12 door Harriet

Prima service. Snelle reactie op de mail en telefoon. Degelijk product snel geleverd!
16-07 door Marloes

Groot assortiment en goed (vrijblijvend) advies!
26-01 door Natasja

Erg goed geholpen door zeer kundige vakmensen!

Jouw NuBuiten.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met NuBuiten.nl

NuBuiten.nl vind je in de volgende categorieën