Laptopdelivery


Laptopdelivery verkoopt een ruim assortiment laptops van verscheidene merken. Daarnaast bieden zijn ook computers, barebones en computeronderdelen aan.

Mozarstraat 31
5802HR
Venray6 beoordelingen

Laptopdelivery krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

15-02 door Nathalie

Helaas zijn de 2 laptops die ik bestelde via hun website niet aanwezig, na 3 weken wachten zou ik “ eindelijk “mijn geld terug willen.
04-02 door Karel

Zeer goede zaak snap niet dat er negatief er wordt gezet terwijl ik zelf naar de bergweg 4 reed heb laatst 2 laptops gekocht ben er zeer tevreden mee nadat heb ik nog bij de aankoop 2 gratis muizen gekregen dus wel een aanrader
23-01 door Ilse van den Berg

Toen mijn dochter jarig was wou ik graag een laptop voor haar kopen omdat ze 16 was geworden wou ik iets extra speciaals voor haar kopen. Na een tijdje kwam ik uit bij degoedkoopstelaptops.nl. hier heb ik toen een mooie laptop voor haar gekocht waar ook een SSD schijf in zat. Echt super blij mee. de laptop doet het goed en mijn dochter is helemaal tevreden.
08-12 door Ron

Je besteld laptop en betaald deze.Vervolgens vele keren bellen en elke keer aan het lijntje gehouden en gewezen bij het 2e belletje naar de voorwaarden. Weken wachten en opeens ontvang je een gare laptop, deze teruggestuurd. Weer een laptop gekregen nog steeds niet de laptop waar je voor betaalde en weer een barrel. nooit maar dan ook nooit bij dit zootje iets kopen.!!!!! Website staat vol met niet bestaande bedrijfsvestigingen en niet bestaande voorraad. Het zijn gewoon oplichters!!!
04-12 door Carlo van den Berg

Exact dezelfde ervaring. Rechtsbijstand moeten inschakelen om geld terug te krijgen.
27-11 door Kees

Je besteld laptop..vervolgens weken wachten en opeens ontvang je een gare laptop en een hele andere als op website is aangegeven. Geld terug krijgen ho maar.

Jouw Laptopdelivery review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Laptopdelivery

Laptopdelivery vind je in de volgende categorieën