LampOnline.nl


Altijd de nieuwste trend lampen tegen een scherpe prijs. De webshop Lamponline verkoopt 1001 soorten en maten lampen van goedkoop led tot designlampen.

Middachtenlaan 19
1333 XS
Almere33 beoordelingen

LampOnline krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 33 33 ervaringen.

12-05 door anna

Mijn droom lamp heb ik hier gevonden
13-04 door anne

mooie lampen envoor prima prijzen!
08-04 door mario eestman

Prima!
03-04 door peter de wit

Goede rvaring met deze site, had een railssysteem besteld en onderdelen vergeten erbij te bestellen. Keurig opgebeld en hebben de verbinders er gratis bij geleverd. Klasse!
20-03 door R

Ik had een mooie voordelige buitenlamp gevonden en deze besteld. Na één week nog niets gehoord te hebben en niets te hebben ontvangen gebeld. Hij bleek niet op voorraad te zijn en het zou nog 2 dagen kunnen duren voordat ik hem zou ontvangen, maar het zou ook nog 4 dagen kunnen duren. Uiteindelijk 1,5 week moeten wachten op mijn nieuwe lamp. Persoonlijk zou ik niet aanraden om hier iets te bestellen. De communicatie m.b.t. de levering etc. is slecht en je weet dus niet waar je aan toe bent. Achteraf een fijner gevoel gehad als ik het in een winkel had gekocht (terwijl ik vaak iets online bestel, maar qua communicatie en levertijd was dit echt slecht). De lamp is overigens wel mooi en werkt gelukkig goed.
15-10 door renate

Goede service! wilde weten hoe een lamp eruit zag in het echt. Wer besteld en kon deze in Zaandam komen bekijken of het wat voor mij was. Hangt nu prachtig in de woonkamer!
02-06 door rian van hoof

Bestelde lamp snel binnen en hij hangt super! Bedankt
08-05 door john r

Kinderlamp gekocht met showroomkorting, goede deal en goed geholpen
07-05 door erik

Is de bergamo vloerlamp ook leverbaar in het zwart?
29-04 door Bianca de Ruiter

In februari een lamp gekocht. Ze moesten hem bestellen, tot twee keer kwam de lamp niet, het ging langer duren. Na twee maanden wilde ik mijn geld retour. Nu hoor ik niets meer. Er wordt niet meer gereageerd. Een slecht en onbetrouwbaar bedrijf.
03-01 door John

Goede service en snel verstuurd
10-12 door nadine

Vandaag, 10 december heb ik de leeslamp GEOS BRONS in goede staat ontvangen, Ik ben heel tevreden over de vlugge en correcte afwerking van deze bestelling. Van harte dank.
27-11 door ed

Mooie lamp met 20% korting , goede deal!
23-11 door bas

Zeer tevreden over deze webwinkel
18-11 door jacco

Een bedrijf dat uitstekende produkten levert . kwaliteit prijs meer dan buitengewoon goed snelle levering duidelijke site. Geweldig!
13-11 door henk de v.

Het bestelde werd keurig op de afgesproken datum bezorgd. Het was net en heel zorgvuldig in gepakt. Het bestelde week niet af van zoals het op de site werd weergegeven.
13-11 door jos

Snelle en verzorgde service zoals verpakking, bezorging. Er is aandacht aan besteed.
11-11 door martin van wijk

Goedkoper dan andere winkels. Snelle levering.
11-11 door astrid

Hanglamp ontvangen netjes verpakt en snel gestuurd net voor verjaardag Prima!
16-09 door pchng

2 Weken geleden een buitenlamp besteld en betaald. Meerdere contact opgenomen. Eerste keer zeiden ze dat het vorig week vrijdag wordt bezorgd. Vandaag weer contact opgenomen, heel toevallig is het vandaag verstuurd. Wacht deze week nog even af, zo niet dan ga ik juridische stappen ondernemen.
16-09 door A. van der Moolen

2 weken geleden een buitenlamp besteld en betaald. Meerdere malen telefonisch contact gehad. Eerste keer zeiden ze dat het vorig week vrijdag word bezorgd. Vandaag weer gebeld, heel toevallig is het vandaag verstuurd. Ik wacht deze week nog even af. Zoniet dan neem ik juridische stappen.
05-06 door lamponline

Goedemiddag mnr of mvr anoniem Kunt u het bestelnummer doorgeven van deze bestelling? Er is ons niks van bekend en mocht er iets zijn dat we op kunnnen lossen doen we dat ook. Ik hoor het graag Gr Lamponline
01-06 door Anoniem

Wat een waardeloze onderneming. Bevestigingsmail van een bestelling hebben we nooit ontvangen. Toen we geannuleerd hadden, omdat we de lamp bij nader inzien toch niet wilde hebben, bleef het ook volkomen stil. Wel geld binnenharken, maar vervolgens nooit iets van zich laten horen. Boevenbende!!
25-04 door ton kerkhof

Mooie LED spot, staat heel mooi in de woonkamer
22-02 door john mees

Lamp gezien op de site en in het echt bekeken in de winkel in Zaandam. Staat heel mooi!
03-12 door gerard f

Mooie lampen voor goede prijs
21-11 door bas kanter

Snel geleverd en goede kwaliteit
15-11 door eliza

nette levering. Zeer tevreden met de lamp. Heb er op veel plaatsen naar gezocht en vele websites bekeken. Gelukkig vond ik de lamp op lamponline
11-11 door Jeannette

Lamp binnen gekregen maar glas was stuk.. Binnen 2 dagen nieuw glas binnen. Top service!
08-11 door martine de Boer

Goede ervaringen met deze webwinkel, verschillende artikelen besteld en snel geleverd. Bij hogere aantallen van 1 artikel speciale prijs mogelijk!
07-11 door John-K

Ik wacht ook bijna een week op een lamp, gebeld en eerst zouden ze niet bereikbaar zijn. Meteen daarna weer gebeld en toen nam men wel op. de lamp zouden ze hebben moeten bestellen en volgende week zou die komen. Erg vreemd, als ik in het buitenland iets bestel dan heb ik het binnen 3 dagen! Ook geen mail gekregen dat het langer zou duren, ik wacht nog ff af, anders ga ik andere stappen ondernemen.
04-11 door marco maas

Lampen snel geleverd en voor een goede prijs..
01-11 door jnknn

2 lampen op 17-10-13 besteld en betaald nu is het 1-11-13 nog niks gekregen

Jouw LampOnline.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met LampOnline.nl

LampOnline.nl vind je in de volgende categorieën