Fietsenopfietsen.nl


Fietsenopfietsen is onderdeel van Brouwer Internet Services. Bij Fietsenopfietsen vindt u alleen maar fietsen van de beste kwaliteit voor de voordeligste prijzen. Bovendien is er een ruime keuze.

Wat zijn jou ervaringen met Fietsenopfietsen.nl?

Gaaspstraat 37-2
1079 VC
Amsterdam



202 beoordelingen

Fietsenopfietsen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 202 202 ervaringen.

23-04 door Nono

Zeer goede aftersales! Fiets had schade en dat hebben ze zeer goed en snel opgelost!
19-04 door Klaproos

Had een popal cooper meisjesfiets besteld na 13u, maar gebeld en kon toch nog geleverd worden en werd direct de volgende dag geleverd. Mijn dochter wil alleen nog maar fietsen :) super blij mee!
13-04 door Polsja

Niets op aan te merken. Goed en zeer snel geleverd!
05-04 door Annick Lijster

Mijn bestelde fiets was helaas niet meer leverbaar, maar ik werd direct ebeld en kreeg een alternatief met korting aangeboden! Goede service!
04-04 door Boas

Exact zoals het hoort. Goed op de hoogte gehouden en snelle en vlekkeloze aflevering. Ga deze shop zeker aanbevelen aan vrienden.
30-03 door joost

fiets op tijd geleverd maar toen begon de ellende geen moeren erbij om het voorwiel vast te zetten deze werden een week later geleverd toen bleek dat de ketting er iedere keer afliep hier diverse malen over gemaild en gebeld kreeg na drie dagen mail terug dat ik maar naar de fietsenmaker moest gaan hiermee op eigen kosten wat een waardeloos bedrijf is dit en zeg tegen iedereen koop hier nooit niets want servive en garantie kennen ze hier absoluut niet
23-03 door Nouq

Mooie Altec fiets besteld en snel binnengekregen, was wel ff uitzoeken met afmonteren, maar het is me gelukt! :)
22-03 door Nelleke

Het afleveren van de fiets ging heel duidelijk en makkelijk. De fiets zelf is van zeer goede kwaliteit en de verzekering was makkelijk afgesloten.
20-03 door Uitstekend

Hele fine gekocht op de site. Hij fiets enorm licht ookal heeft hij geen versnellingen
28-02 door

slecht klachten worden zeer slecht verholpen
22-02 door john

kregen de verkeerde fiets geleverd,netjes gemeld zijn terug op komen halen..maar nu nog ons geld terug krijgen..ze beloven het keer op keer nee vandaag komt echt u geld terug..maar nee hoor helemaal niks..meestal is dit geen goed teken als ze geen geld terug kunnen storten
11-01 door Camille

Leuke fiets en betrouwbare site. Had een vraag en kreeg binnen 6 uur reactie. Mooie fiets besteld en fiets daar heel lekker op. Aanrader!
05-01 door James

Waardeloos! ZEER SLECHTE SERVICE! ! ! 28inch fiets besteld naar 4 dagen eindelijk binnen blijkt er een 26inch bagagedrager erop te zitten en een kapotte spatbord. Na 15x te hebben gebeld, 20mails met Myrthe Resink en bijna 3maanden verder nog steeds geen nieuwe onderdelen. Myrthe Resink Komt met wazige halve mails ,beantwoord vragen half of niet. Nogmaals een waardeloos bedrijf koop hier niets!
23-12 door Winand Dekker

Wat een slechte zaak! Fiets werd netjes op tijd geleverd, maar beschadigd. Spatbord ingedeukt, achterkant krom en verf van het frame. Ze bieden me nu 15 euro schadevergoeding. Dit is toch niet te geloven. Bestel hier niet!
12-12 door Jim N

Mijn fiets as spoorloos, maar was bij buren geleverd. :) goed uitzoekwerk en service!
28-11 door Bokma

Goede site met perfect aftersales! Onderdeel was beschadigd, maar werd binnen 3 dagen met de post nieuwe nagestuurd!
24-11 door Frank Barends

Handig alle informatie die ze op de site verschaffen. Wist niet welke kinderfiets bij welke leeftijd hoorde, maar daar kwam ik snel achter! Bestellen is verder heel soepel gegaan.
22-11 door Berend Jerker

Zeer tevreden met de fiets, die ik heb ontvangen. Goede Prijs/Kwaliteit en snelle levering. Overzichtelijke website Track and trace kreeg ik wel pas in de avond.
14-11 door Vlad

Twee weken geleden heb ik bij "fietsen op fietsen" een fiets van 330 euro voor mijn dochter haar verjaardag cadeau gekocht. Bij de levering zag ik een flinke gat in de doos en vervolgens merkte dat ik een aantal kleine onderdelen mis. Gelijk de webshop gebeld, de man aan de telefoon was zeer onvriendelijk en kon voor mij niks betekenen behalve mijn verzoek een de klantenservice door te geven. Een dag later kreeg ik een mail die begon met "wat vervellend.." en de belofte de spullen na te zenden. Een week later had ik nog niks ontvangen (en het gaat nota bene over een moertje meer niet !) Daarna weer gebeld en gemaild, kreeg een mail terug met met "wat vervellend.." maar verder gebeurt niks ! Nu twee weken later nog niks, de verjaardag is over een paar dagen maar de fiets is nog niet berijdbaar. Ik ga die moer maar zelf kopen. Dit bedrijf levert wel fietsen maar geen service, nooit meer zaken doen!
14-11 door Michiel

k heb woensdag erg teleurstellend mijn levering gehad na veel gedoe met de vervoerder UPS. En bij het openen van de reeds kapotte verpakking vielen alle schroefjes, moertjes eruit. Blijkt er geen gebruiksaanwijzing bij te zitten hoe dit in elkaar te zetten. Van te voren ook niet duidelijk aangegeven dat dit een bouwpakket betreft. Alleen als de bestelling reeds geplaatst is. Ik kan dit op 4 hoog niet makkelijk doen. Er is ook schade op de fiets. Ook zit op de fiets een handrem, terwijl ik bewust deze genomen had omdat ik dat in de stad niet wil!! Klantenservice niet bereikbaar. Lange email gestuurd incl foto's maar geen reactie verkregen - dat was toch wel het minste om meteen in de bres te springen bij een ontevreden klant. Heel erg slechte webshop. Na 6 dagen krijg ik alleen mails over dat ze geen mails ontvangen, terwijl ik alles direct doorstuur naar het bericht waar het vandaan komt info@fietsenopfietsen. nl of fietsenopfietsen @ gmail.com
02-11 door jessica

waardeloos bedrijf geen klantenservice, 5 dagen wachten op de levering terwijl het de volgende dag in huis moet zijn, 3 dagen wachter op een zogenaamd spoedmailtje? eenmaal een mail gestuurd 3 dagen wachten op reactie terug. en dan nog niet over de fiets gesproken.. kapot geleverd , banden lek spatbord scheef slot scheef erop en ga zo maar door. en als je wilt retourneren totaal geen service ben al ruim 2 weken verder en ben nog niets verder gekomen. super super slecht !!!
22-10 door Karel

Wat een bizar slechte service...... Ik zal jullie een heel verhaal besparen. Ik heb maar 1 advies.... Koop hier NOOIT!!!!!!! Je koop een heleboel ellende, super slechte service en een erg slecht product.
21-10 door bert

jacobien, er inmiddels uit met Myrthe? ik begin augustus 2016 een fiets gekocht, er nog steeds niet uit, belachelijke voorstellen, trage reacties. ik ga een zaak aanspannen tegen dit bedrijf. leveren erg slechte producten en service. als je hulp nodig heb of andere, stuur een berichtje en ik wil graag helpen.
21-10 door bert

jakobien??? ben je er inmiddels uit met Mythe? ik heb begin augustus 2016 een fiets gekocht bij hun. ik kom er ook niet uit met Myrthe, belachelijke voorstellen. ik ga een zaak aanspannen tegen hun. als je hulp wilt? laat een berichtje achter en dan zoeken we contact met elkaar. dat bedrijf is echt niet goed. als er andere mensen zijn die hulp nodig hebben. stuur een berichtje hier.
19-10 door Andy

Ik heb een fiets van het merk Vogue elite gekocht bij deze bedrijf prima service en fiets voor die prijs top Ik ben tevreden
05-10 door jakobien

Koop hier niet! Na 3,5 week bellen en mailen is de fiets van mijn dochter eindelijk geruild. Deze kwam kapot en met verkeerde accessoires aan. Nu de nieuwe fiets weer met verkeerde accessoires. Van klantenservice valt niet te spreken. Als je belt kunnen ze alleen spoedmails sturen. Ze horen alles even gelaten aan alsof ze niet anders verwachten. Mails worden beantwoord door ene Myrthe Resink. Myrthe geeft geen antwoord op vragen, zelfs als je deze puntsgewijs in de mail zet en hier (meerdere malen) expliciet naar vraagt. Omruilen is bijna niet mogelijk door alle eisen die ze stellen. Moet in extra verpakkingsmateriaal, ondanks dat de fiets beschadigd is door het gebrek hieraan. Andersom in de doos (zelfde effect wanneer je de doos omdraait), etc. Meerdere malen naar een leidinggevende gevraagd. Na lang aandringen de naam Joost Essink gekregen. Die zou contact opnemen, maar ook dat gebeurt niet. Joost schijnt overigens anno 2016 geen mailadres of telefoonnummer te hebben. Heel bijzonder. Bij alles wordt 'de leverancier ' aangehaald, die nergens mee akkoord zou gaan. Volgens mij heb ik de fiets bij fietsenopfietsen gekocht en niet bij een of andere onbekende leverancier. Een ster is nog teveel voor deze oplichters. Deze webwinkel zou per direct gestopt moeten worden. Ongelooflijk zoals ze je hier behandelen.
16-09 door Annelies

Hier Niet kopen!!!! Zonde van je geld, je bent veel ellende rijker na een aankoop bij Fietsenopfietsen.nl. We kochten voor de 2e verjaardag van onze zoon een fiets voor hem op deze site. Tot en met de betaling ging alles goed. Daarna begon de ellende. Fiets kwam veel te laat, we zijn hier niet van op de hoogte gebracht. Op de verjaardag van onze zoon hadden we geen kado voor hem omdat fietsen op fietsen zich niet aan zijn woord houdt. Telefonisch onbereikbaar en geen reactie op mail. Gevolg een heel verdrietig jongetje. Toen de fiets er eindelijk was mankeerde er van alles aan. Ook hier weer geen reactie en word niet terug gebeld. Wat een slecht bedrijf. Zijn alleen op winst uit, slechte producten en zeer slechte klantenservice. Niet kopen bij dit bedrijf!!!!!
12-09 door Musstaf

Zeer goede prijzen, komen afspraken na, keurige aflevering.Fiets voor werk gekocht. Moet elke dag 1,5 fietsen om naar mn werk te komen.
27-08 door bert

wat een drama bedrijf is dit!!!!!!!!!!!!!ik heb een fiets besteld van 349 euro. 1. er zaten te weinig bouten en moeren bij, krijg ik gewoon niet toe gestuurd. 2. de kettingkast loopt aan, Myrthe Resing komt niet met een oplossing, niet bereikbaar telefonisch, reageert per mail niet inhoudelijk op mijn vragen. 3. de achterkant van de fiets is krom, komt mevrouw met de oplossing ga na de plaatselijke fietsenmaker, krijg je 17.50 vergoed van ons.4.ZIE HAAR REACTIE HIERONDER, KAN IEMAND MIJ VERTELLEN HOE IK EEN FIETS WEER NETJES KRIJG INGEPAKT?????We zullen de fiets bij u ophalen, hiervoor zouden we het volgende willen vragen: Wij nemen enkel de fiets retour in: · Gedemonteerd in originele staat van ontvangst · Losse onderdelen verpakt · Fiets verpakt met originele verpakkingsmateriaal · Fiets rechtop in de doos · Terug in originele doos Bij uw aanvraag voor een retouropdracht ontvangen wij eerst 2 foto’s via de mail: · 1 foto waarbij de fiets in de doos verpakt is · 1 foto van de doos dat het verzendklaar is Zo kunnen wij geen aanspraak doen op eventuele transportschade. Alvast bedankt voor uw samenwerking Met vriendelijke groet, Myrthe Resink
18-08 door J

Zeer slechte levering ervaring van deze winkel , de levering van DHL is een ramp , het personeel van de helpdesk is niet nuttig . Zal deze winkel niet aan iedereen aanraden .
14-07 door Ieke

Mooie overzichtelijk site en zeer snelle levering van de crossfietsje voor mijn zoontje! Ga zo door!
21-06 door Bink

De fiets had een beschadiging bij levering door UPS. Netjes opgelost binnen een week. Inelkaar zetten duurde even, maar heb nu wel een hele gave fiets!
14-06 door Brits

Fixie was binnen 1 dag in huis, was al voor 98% afgemonteerd. Perfect!
10-06 door Brik

Na 14 uur na het plaatsen van mijn bestelling fietste ik in de zon naar mijn werk!
10-06 door Derya

Lieve mensen NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT HOER BESTELLEN ALS JE GEEN GEDONDER WILT!! BELACHELIJK SLECHT, Fiets besyeld voor mijn dochter haar verjaardag voor haar 5de verjaardag.. 10 mei 2016 binnen gekregen 14 mei was ze jarig.. tijdena het uitpakken schrok ik van de fiets, bagagedrager beschadigd en opnieuwe gespoten, kettingkast niet goed achterkabt scheef. Heb direct gebeld, werd met spoed in t systeem gezet en zou teruggebeld worden. Dit gebeurde niet, vervolgens moest ik een mail sturen met foto'S dit heb ik gedaan en heb wederom geen reactie gehad, ik heb weer gebeld en werd mij weer hetzelfde gezegd ik zetbhet er met spoed in he hoort van ons.. ik heb tig keer gebeld en gemaild. ( myrthe aan de lijn gehad ze vertelde mij dat ze geen enkele mail heeft ontvangen met veel zeuren haar mob. Nr kunnen krijgen heb alles gekopieerd als bewijs en de foto's nogmaals gestuurd. Het zou nu wel goed komen!! Inmidsels ben ik langer dan een maand bezig met hun. Ik heb uiteindwlijk aangegevn mijn geld terug te willen. Ik heb weer moeten wachten; na vele vervelende email berichten telefoontjes etc, krijg ik een email dat ze 25 euro willen vergoeden voor de achade van de fiets en of ik hiermee akkoord ga!!! Hahahaha wat een goede oplossing! Mijn dochter heeft haar fiets niet kunnen lrijgen op haar verjaardag, mijn dochter vraagt al een maand lang wanneer ze nou op haar nieuwe fiets mag fietsen!! Ik heb tig keer tijd moeten investeren om tot een oplossing te komen, en daarbovenop een beschadigede fiets dat echt geen (145) - 25vergoeding 120 euro waard is!!! Ik heb hierop gereageerd als volgt; in dit soort gevallen horen jullie je excuses aan te bieden voor het lange wachten, en het goed te maken door zoon beschadigde fiets minimaal voor de inkoop weg te doen(als de klant hier zelfs mee akkoord wil gaan)(je wilt toch een goede fiets hebben voor je kind) en een cadeautje aan de kleine te geven. Of gewoon direct retour en een nieuwe fiets opsturen! Dus dit alles is voor hun 25 euro korting!! Ongelovelijk dit.. Ik ben er dan ook niet klaar mee! Ik lees net veel negatieve reacties, dit had ik van te voren moeten doen! Dus hier absoluut niet tevreden met het product en de service die ze bieden. Geen aanrader!
09-06 door Danielle

Nadat m'n fiets niet aan m'n verwachtingen voldeed heb ik fietsenopfietsen gemaild met de vraag of ik de fiets kon retourneren. Hiervoor in de plaats wilde ik een duurdere bestellen op de site! Omdat ik de verpakking niet meer had was de reactie dat ik de fiets zelf bij de leverancier af moest geven... Hierna is er niet meer gereageerd! Ook telefonisch contact wil niet lukken! Ik hang soms 10 min aan de lijn zonder dat er opgenomen wordt.. Ongelofelijk dat er gewoon helemaal niet mee wordt gedacht aan een oplossing.. Echt een mega slechte eigenschap voor een webshop!! Kortom ik ben erg ontevreden.. Ik heb een fiets gekocht voor een paar honderd euro en uiteindelijk we helemaal niet happy mee!!
11-05 door Marie-anne

Ik kan iedereen Fietsenopfietsen.nl adviseren, niet alleen vanwege de lage prijs, maar ook met betrekking tot service en aftersales
09-05 door Bram Polik

Telefonisch contact en werd zeer goed geholpen. Ze denken mee en geven goed advies!
21-04 door bernadet

Belachelijk slecht! We hebben een fiets besteld voor de verjaardag van mijn dochter woensdag besteld donderdag in huis dat was een prima actie. Na uitpakken blijkt dat de fiets een knal heeft gehad, spatbord gedeukt en reflector geknapt, vrijdag ochtend 9.00 uur direct gebeld en uitgelegd dat mijn dochter van 11 op maandag jarig is en dat dit haar cadeau is. ze zou er direct werk van maken, op vrijdag om 16.00 weer gebeld en daarna nog 3 x omdat ik graag wou weten wat voor oplossing er zou komen zodat ik mijn dochter dit kan uitleggen, telken word er een mail naar de klantenservice gestuurd zelfs met spoed, dubbel spoed enz. vrijdags geen rectie....maandag geen reactie wel weer gebeld en werd de klacht met spoed doorgestuurd. dinsdgochtend een bericht gekregen. Mijn excuses voor de verlate reactie, ik ben druk bezig geweest de klacht er snel doorheen te krijgen bij de leverancier. Zojuist heb ik dan ook het volgende antwoord gekregen: Voor wat ik zo op de foto's kan zien is het achterspatbord inderdaad helemaal verbogen. Hier zouden wij een nieuwe voor kunnen sturen. Wat is er precies scheef aan de bagagedrager? Klopt het dat bij het bevestigingspunt van de reflector een deel ontbreekt? Ik hoor het graag zodat wij de klant een passende oplossing kunnen aanbieden. Zou u misschien antwoord willen geven op de vragen die mijn leverancier stelt? Dan gaan wij dit zo snel mogelijk verder voor u oplossen. Erg vreemd want eerder werd mij verteld dat ik zelf een mail van de leverancier zou krijgen ofwel is de vraag.....komt dit wel van de leverancier of is het een zoet houder. Dinsdag antwoord gegeven op de vragen,waarop ik antwoord kreeg dat het geregeld zou worden inmiddels is het donderdagmiddag en nog steeds niets gehoord. wel weer gebeld en weer word je afgescheept met de smoes dat het met spoed word verstuurd..... Tijd voor vervolg stappen NOOIT bij dit bedrijf iets kopen reviews zeggen genoeg.
20-04 door Marien

Na zeer goed advies over de aankoop van een omafiets via de mail vond ik het product voor een super lage prijs en werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd: super!
18-04 door Tamara

Hele mooie transportfiets besteld via deze site. Had de fiets de volgende dag al in huis! Goede prijs/kwaliteit verhouding!
06-04 door Karlijn

Heel slechte ervaring met deze webshop. 1. De fiets die ik besteld had werd naar een verkeerd huisnummer in de straat gestuurd. 2. Er werd verwezen naar een handleiding en gereedschap om de fiets te monteren, maar dit zat er niet bij. Na de klantenservice gesproken te hebben, blijkt dat er voor de fiets geen handleiding bestond. Dat is nergens vermeld op de site/bestelling. Fiets dus bij een fietsenmaker laten monteren. 3. De ketting loopt aan in de kettingkast. Na meerdere telefoontjes en e-mails nog steeds geen reactie. Uiteindelijk werd mij verweten dat ik de fiets verkeerd had gemonteerd en de ketting daardoor aanloopt, maar de kettingkast is uiteraard gemonteerd geleverd... Uit "coulance" wilden zij me 10 euro geven om de fiets naar de fietsenmaker te brengen. Hiermee ging ik niet akkoord. Vervolgens vooralsnog (maand later) geen oplossing, ondanks dat er ook een jaar garantie op de fiets zit. Telkens wordt mijn vraag met spoed behandeld en hoor ik vervolgens helemaal niets. Ik raad iedereen af hier een fiets te bestellen. (beoordeling 1 ster is al een ster teveel)
08-03 door Marko Melis

Alles goed gegaan, niets op aan te merken. Ga zo door!
29-02 door Jean

2 jongensfietsen en een meisjesfiets al besteld bij deze site van Popal, dacht dat het mindere kwaliteit zou zijn, maar juist zeer tevreden over de kwaliteit!
22-02 door Francisco

Voor de eerste keer online een fiets gekocht. Zeer tevreden. Fiets op 7-2-2016 besteld, geleverd op 9-2-2016 om 9:30. Klantvriendelijkheid. Miste 1 boutje voor spatbord voorwiel, misschien zelf kwijt geraakt,zelf opgelost(no problemen). Goede fiets en tevreden voor die prijs.
20-02 door Gerben

Goede kwaliteit en zeer snelle levering vasn deze popal fiets, ga zo door!
15-01 door Tibor

De fiets die ik eerst bestelde zou op voorraad zijn maar op de dag van levering werd ik gemaild dat die toen alleen nog leverbaar in andere kleuren. Helaas dus dag voor niets voor thuis gebleven. Andere kleur gekozen en toen bestelde het meisje het verkeerde type. De adreswijziging die ik had verzocht is ook niet doorgekomen. Kortom, fout op fout op fout en pas 4 dagen na de verwachte leverdatum een fiets. En aan herhaalde verzoeken om telefonisch contact werd geen gehoor gegeven. De reacties op die fouten waren allemaal van een 'ja erg vervelend maar jammer voor je' aard. Als je een beginnend bedrijf wil helpen leren van haar fouten moet je hier bestellen, anders gewoon even ergens anders kijken.
13-01 door

Zeer slechte ervaring. Houden zich niet aan de afspraak. Tot op de dag van vandaag niet de juiste fiets ontvangen. Vorige week maandag besteld. Fiets is een cadeau voor mijn dochter. Communicatie is zeer slecht. Vandaag 3 uur bezig geweest met dit bedrijf. Een vrouw Astrid (zeer irritant) mag alleen berichten aannemen en voor de rest niets. (Die mag nog een training "omgaan met klanten" volgen) En dan hebben we Myrthe. Zodra het te heet onder haar voeten wordt reageert ze niet meer. Nu maar afwachten of ze morgen de afspraak nakomen. Jammer dat je eerst boos moet worden voordat ze wat gaan doen. Ik zou hier nooit meer iets bestellen en ook zeer zeker niet aanraden.
04-01 door De Haan

Goede overzichtelijke site. Houden zich aan de afspraken.
15-12 door Pieter

Alles goed voor elkaar & vette bike gekregen!
13-10 door Drost

Goede & betrouwbare site. Snelle levering. Geen op of aanmerkingen
05-10 door Jake

Fixed gear bike besteld in het grijs. Kwam niet de volgende dag aan, dus hele dag voor niets thuis gezeten :((( Ik zat al boos aan de telefoon, maar bleek dat op de fixies langere levertijd zit. Stond wel vermeld op site maar niet in mn email. Dat is dus wel een verbetpuntje. Voor de rest met de fiets heel erg blij! Heb al veel mensen een nekreuma bezorgd :))
29-09 door Druik

Mooie BMX gekocht! Heel vette bike!
17-09 door Matsy

goede levering, mooie fiets, gewoon goed.
14-09 door Bernd

Goede fietsen voor een goede en eerlijke prijs. Communicatie met de shop verliep vlot en op onze emails werd snel en adequaat gereageerd.
09-09 door Karel

Mijn vogue fiets was niet compleet geleverd. Er ontbrak een voorrek , dus was ik in slechte doen. Na een mailtje kreeg binnen 2 uur een email terug dat ze het onderdeel zouden nasturen. Een dag later kreeg het alsnog thuisgestuurd. Verder was alles netjes en goed gereld. Ik ben toch erg tevreden over dit bedrijf!
07-09 door Wilma

Na 4 maanden een super service gekregen op een fiets voor mijn kleine, kan menig (web)winkel nog wat van leren!
03-09 door Bernd

Goede en mooie transportfiets. Ik heb besteld om 12.00 en de volgende dag om 11.00 was het al thuis. Minder dan 1 dag voor een fiets! Na het bestellen, bleek het dat ik het verkeerde slot had besteld, toen werd ik vriendelijk geholpen om het juiste slot te vinden. Deze was er ook de volgende dag al, mooi ingepakt en ik kreeg een foto van de verzending! Een aanrader als je op korte termijn een goede fiets in huis wil hebben.
01-09 door Margriet

Slecht! Snelle levering, prima in elkaar te zetten. Dus positieve review gegeven. Spijt als haren op mijn hoofd. Nu half jaar later, fiets kapot en geen enkele service! Geen compensatie door reparatie te doen, of te vergoeden, geen levering nieuwe onderdelen. Na levering geven ze niet meer thuis. Erg jammer.
01-09 door Bratt

Gemakkelijk besteld en ondanks de fiets niet voorradig was is hij toch nog behoorlijk snel geleverd. Aardige bezorger, prima service!
31-08 door Jannie

Gewoon erg goed! Heldere & gebruiksvriendelijke website. De bestelprocedure is makkelijk en de fiets werd supersnel afgeleverd. Als er een keer problemen zijn dan weet ik zeker dat ik bij hun terecht kan. Fietsenopfietsen.nl is dus gewoon een goede 'winkel' om een fiets aan te schaffen
28-08 door Damars

200,- verdiend! Ik was langere tijd al op zoek naar een nieuwe fiets maar deze was 500 euro! Totdat ik hoorde over de de site van fietsenopfietsen.nl. Het scheelde 200 euro met de fietsenwinkel hier in Amsterdam. Hele mooie fiets en dat voor 200 goedkoper!! Dat is zeker heel snel verdiend! Ik ben heel erg blij en tevreden.
27-08 door Harry

Vervolg van mijn bericht van 1 augustus 2015. Fietsen op fietsen heeft het aankoopbedrag van de 2 fietsen in zijn geheel teruggestort. Het terugsturen ging moeizaam omdat het steeds fout ging met de koerier. Uiteindelijk is alles toch nog goedgekomen.
01-08 door Harry

Precies 1 maand geleden 2 fietsen gekocht van het merk Altec Manta twv €279,- per stuk. Tijdens het monteren van de fietsen bleek dat niet alle onderdelen compleet waren. Maar dat was niet het ergste. 2 Weken later zijn de fietsen op diverse plaatsen (verchroomde delen en schroeven)gaan roesten. Tijdens het fietsen lieten de handvatten los en klapte mijn zadel om. Het zadel kon niet vastgezet worden door de schroeven van zeer zacht (goedkoop) materiaal LEVENSGEVAARLIJK!! Ik heb dit direct gemeld bij www.fietsenopfietsen.nl. Ik heb voorgesteld om de fietsen volledig te laten repareren door een fietsenmaker of de koop ongedaan te maken. In de eerste instantie was de leverancier van fietsenopfietsen bereid om €15,- per fiets te vergoeden. Ik heb toen voorgesteld dat ik: Of de (nieuwe)fietsen laat reparerendoor een fietsenmaker. Of de koop ongedaan gemaakt zou worden. Hierop kreeg ik geen reactie meer. Gelukkig had ik de fietsen betaald met PayPal. Deze staat garant voor de aankopen die je met PayPal betaald. Ik heb dit gemeld bij PayPal, waarna zij de betaling aan fietsenopfietsen blokkeren. Ook heb ik een klacht ingediend bij webshop keurmerk. Ik kreeg bericht van fietsenopfietsen dat ik mijn geld volledig terug krijg. De leverancier wil echter maar 75% vergoeden aan fietsenopfietsen. Fietsenopfietsen heeft mij toegezegd dat zij 25% voor hun rekening nemen. Ik twijfel dus niet aan de goodwill van fietsenopfietsen. Sterker nog, als zij met deze fietsenleverancier zaken blijven doen kan ze dat veel geld gaan kosten op deze manier en dan is fietsen verkopen vanuit je appartement in Amsterdam toch niet zo lucratief meer... Maar goed, ik heb toegezegd gekregen dat ik mijn geld terug krijg en daar gaat het mij om. Moraal van het verhaal. Koop een echte merkfiets of bij een fietsenmaker. Wil je graag €100,- besparen op een fiets, dan is de kans op teleurstelling of onveilige situaties niet uit te sluiten... Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!
30-07 door E

Enorme onvriendelijke mensen en een zeer slechte klantenservice! Fiets werd geleverd met kapotte band en productiefouten in het frame (oneffenheden). Ze weigeren de fiets terug te nemen. Het wordt tijd dat deze oplichters stoppen met het verkopen van fietsen, ik ben al bezig met juridishe stappen!
30-07 door Dreifus

Goede online shop, doet wat het beloofd en geen gedoe of gezeur.
29-07 door Bridget

Goede Vogue fiets gekocht in mintblauw, heel mooi!
28-07 door Pauline

Heb al 4 keer een fiets gekocht bij fietsenopfietsen.nl en altijd naar alle tevredenheid. Ga zo door!
15-07 door Reinier

NIET KOPEN na een half jaar valt de fiets (popal herenfiets) letterlijk uit elkaar. Spatbord is doorgeroest en ligt los en de trapper breekt af. Waardeloze service. Na lang volhouden willen ze e20 vergoeden. Reparatie zal echter tussen de €100 en €200 zijn. Schandalig!!!!
08-07 door Steur

Duidelijke Product presentati Gemakkelijke afhandeling van de bestelling. Goede informatie over de status van de bestelling. Vlotte levering. Kan geen verbeterpunten bedenken!
08-07 door Anoniem

Werkelijk waar nog nooit met zo'n slechte klantenservice te maken gehad. Fiets besteld wat achteraf de verkeerde bleek te zijn, op tijd geannuleerd maar alsnog geleverd. De fiets daarom direct weer teruggestuurd met DHL. Uiteindelijk heb ik 6 weken!!! moeten wachten op mijn geld. Ook mij werd verteld dat ze moesten wachten op een bevestiging van de leverancier. Na heel veel telefoontjes, onbeantwoorde mailtjes en beloftes die niet na zijn gekomen, heb ik gelukkig mijn geld terug nadat een klacht is ingediend bij keurmerk webshop. Maar ga inderdaad nooit meer een fiets kopen bij fietsenopfietsen.nl.
06-07 door

Zeer gebruikersvriendelijke website, snelle afhandeling van de order en ook op de afgesproken dag geleverd. Ook het ongevraagd geven van informatie over een fietsverzekering - meteen na het plaatsen van de bestelling - was top.
01-07 door Jonathan

Goedkoop en snel
01-07 door Jerker

overzichtelijke website en snelle levering ben er zeer te spreken over.
29-06 door Jansen

Wacht nu al 3 weken op een moeder fiets. Door mijn oma en opa besteld. Al 4 keer gebeld elke keer een mail terug dat ze fiets toch op Donderdag komt. Vandaag heb ik zelf ook gebeld en moet op een mail wachten.. Als de fiets binnen een week er niet is geef ik het in handen van mijn advocaat. Is al betaald. Lieft 0 sterren maar die staat er niet bij.
28-06 door Hannie

super! Ik had per abuis de etage niet vermeld bij leveringsadres en stuurde een contactformulier. Ik kreeg hier meteen een vriendelijk antwoord op. De zending was al weg, maar meneer wilde graag weten als het goed was aangekomen. Meteen de ochtend daarop ontvangen, geweldig! Dit is nou goede zorgzame service! En het product is super tegen een super prijs. Zeer tevreden dus!
27-06 door Albert S

zeer snelle levering , zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding , zal zeker in de toekomst wederom zaken doen met dit bedrijf
23-06 door Lianne haver

mijn ervaringen met dit bedrijf zijn met geen woorden te beschrijven zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt.. Het begon met het leveren van een verkeerde fiets, kan gebeuren. Via DHL zou deze worden opgehaald, wat ook is gebeurd, en zou ik het aankoop bedrag terug krijgen. ik heb het nog steeds niet terug!! Het is inmiddels ruim 3 weken geleden dat de fiets is opgehaald. Via mail wordt ik aan het lijntje gehouden, ze moeten wachten op een akkoord van de leverancier dat de fiets ook daadwerkelijk retour is gekomen alvorens ze me het geld terug storten. Enkel teksten die 0 daadkracht bevatten! Ze denken zeker dat ik een gek ben! Ik heb dus zelf de leverancier gebeld en wat blijkt? De fiets was allang retour gekomen, ook hebben ze dit aan fietsenopfietsen gemeld. Ze wisten het dus al!! Maar denk maar niet dat ze het geld terug storten. Heb ze gezegd dat ik deze week mijn geld terug wil zien anders zou ik ze een boeteregeling opleggen. En wat denk je.... Ja hoor.. Binnen 5 werkdagen krijg ik mijn geld terug. Aan iedereen!!! Bestel niks bij dit bedrijf want de kans op ellende en rompslomp is zeer zeer groot!
23-06 door Lianne haver

mijn ervaringen met dit bedrijf zijn met geen woorden te beschrijven zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt.. Het begon met het leveren van een verkeerde fiets, kan gebeuren. Via DHL zou deze worden opgehaald, wat ook is gebeurd, en zou ik het aankoop bedrag terug krijgen. ik heb het nog steeds niet terug!! Het is inmiddels ruim 3 weken geleden dat de fiets is opgehaald. Via mail wordt ik aan het lijntje gehouden, ze moeten wachten op een akkoord van de leverancier dat de fiets ook daadwerkelijk retour is gekomen alvorens ze me het geld terug storten. Enkel teksten die 0 daadkracht bevatten! Ze denken zeker dat ik een gek ben! Ik heb dus zelf de leverancier gebeld en wat blijkt? De fiets was allang retour gekomen, ook hebben ze dit aan fietsenopfietsen gemeld. Ze wisten het dus al!! Maar denk maar niet dat ze het geld terug storten. Heb ze gezegd dat ik deze week mijn geld terug wil zien anders zou ik ze een boeteregeling opleggen. En wat denk je.... Ja hoor.. Binnen 5 werkdagen krijg ik mijn geld terug. Aan iedereen!!! Bestel niks bij dit bedrijf want de kans op ellende en rompslomp is zeer zeer groot!
14-06 door nathalie

Ik probeer telkens 2 fietsen te bestellen en vink dan achteraf betalen aan omdat ik nogal wantrouwend ben als het gaat via internet bestellen geeft de site aan dat dat voor mij niet mogelijk is heb geprobeerd contact te krijgen via mail of het ook mogelijk is te betalen bij levering ook daar geen reactie op.ik zie hier in de reviews dat er mensen zijn die een telefoon nummer hebben die had ik ook graag gehad .
19-05 door Merel

Goed assortiment. Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.
18-05 door Jochem Schilders

Fijne site & goede afwikkeling, verder geen kritische opmerkingen.
08-05 door N. Kramer

Voor de 6e verjaardag van mijn zoontje hebben wij bij fietsenopfietsen een cruiser gekocht. Bij het monteren bleek dat de een van de trappers niet kon worden geplaatst ivm ontbreken van het schroefdraad. Na meerdere malen de klanten service gesproken te hebben en juiste uitleg van de situatie bleef reactie van leverancier uit tot een week na de verjaardag! Toen uiteindelijk wel gereageerd werd bleek de dame van de klanten service te hebben doorgegeven dat er allen een trapper ontbreekt. Een zeer moeizame en on- klant-vriendelijke communicatie. Op de uiteindelijke oplossing wachten wij nog....
05-05 door Renee vd Laan

Goede heldere site en makkelijk bestellen. Geen addertjes onder het gras!
22-04 door Marcelo

Fixie grijs betseld en heel snel geleverd gekregen, alleen had hij een lekke band! Direct klantenservice gemaid en die hebben me een nieuwe band gestuurd. Netjes opgelost!
20-04 door Dagmar

Goede fiets en zeer snel geleverd! Ga zo door!
18-04 door Michiel

Coole site & coole fietsen!
29-03 door Mike

Ben niet tevreden.Fietsen zijn 2 dagen later afgeleverd dan beloofd. Geen montage-instructies in pakket en schroefjes en moertje los in de doos teruggevonden.
17-03 door Machiel

Service is Top! Bij de levering van de fiets ging iets fout bij de transporteur. Fietsenopfietsen.nl heeft gezorgd voor een vlot herstel van deze fout en de fiets werd alsnog een dag later geleverd. Bij aankomst bleek een onderdeel defect. Deze werd kosteloos binnen 3 dagen opgestuurd.
08-03 door Jacko

Grandioos! Heb een fixie in huis en vind hem hele te gek gaaf, cool, stoer en mooi!
05-03 door Missy

Vogue transporter fiets aangeschaft hele coole fiets en razendsnelle levering Ga zo door!
05-03 door Judith

Zeer slecht. Ik had een vogue transportfiets voor mijn dochters verjaardag besteld. Helaas werd de verkeerde fiets geleverd. Na heel veel telefoontjes van mijn kant en loze beloftes van hun kant heb ik nog steeds (na twee weken) mijn geld niet terug en staat er een grote doos in mijn gang. Ongelooflijk niet klantvriendelijk. De mensen die de telefoon aannemen kunnen niets anders dan een mail, spoedmail of dubbele spoedmail naar de klantenservice sturen. Allemaal met geen effect. Ongelooflijk zij er als schakel tussen zitten en dat de klantenservice niet wil bellen. Ik vraag me heel erg af of ik mijn geld nog terug ga krijgen. Ik ga nu een klacht indienen bij het internet keurmerk.
28-02 door Dennis

Mooie site. Goede info mbt de bestelling. Goede prijs kwaliteit verhouding. Fiets voldoet aan verwachting!
17-02 door Barbara

Een Popal fiets gekocht voor onze dochter. Er bleek iets niet goed te zijn met het achterwiel. Contact krijgen kan alleen via de mail. Daarin werd gevraagd of wij met de fiets naar de fietsenmaker wilden gaan, maar bij hoge kosten dit laten wilden laten weten. De fietsenmaker kon geen prijsopgave maken zonder de fiets te maken omdat het in het wiel niet goed was gemonteerd door de fabriek. Na de rekening gestuurd te hebben naar fietsenopfietsen kregen wij te horen dat de kosten te hoog zijn en dat Popal maar tot 20 euro vergoed en anders de fiets zou omruilen voor een andere. Ze hebben nog uit coulance 10 euro extra vergoed. Wij hebben de moeite genomen om met de fiets naar de fietsenmaker te gaan, maar als wij dit geweten hadden dan had fietsenopfietsen het zelf kunnen opknappen.
16-02 door Maarten Bieshoek

Niets gedacht dat ik ooit een fiets online zou bestellen, na veel vergelijken kwam ik er al snel achter dat de prijzen via internet een stuk lager liggen. Een mooie fiets & gekocht voor een topprijs. Hele aardige mensen bij de klantenservice trouwens. Echt een aanrader!
10-02 door Herschi Matel

Mijn dochter heeft hem nu een maandje in gebruik en ze is erg tevreden. Wat ik zelf een minpuntje vond is dat de fiets niet te verzekeren was ivm het slot wat bijgeleverd is.Dus ik heb zelf een nieuw slot moeten aanschaffen.. Daar baalde ik wel van. Verder een prima fiets en de Klantenservice werken ook goed mee en snel!
05-02 door PAtriek

Zoals t hoort!
02-02 door Michiel Kijkes

Er was mij gevraagd een review te schrijven, dus bij deze: Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Snelle levering en precies zoals ik gehoopt had. Ik heb ook naar een cortina gekeken, maar deze was 3 keer goedkoper!
22-01 door petra simons

2 fietsen besteld de eerste besteld op 18 januari en nu nog steeds niet ontvangen. Gisteren email gestuurd en heel snel antwoord gekregen met een track and trace dat de fiets onderweg was maar vandaag bleek het niet de track en trace van die fiets te zijn maar van de tweede fiets die ik besteld had een kinderfiets en die is wel keurig binnen 24 uur bezorgd. Maar wel raar dat de eerste fiets die ik besteld heb nu nog steeds niet afgeleverd is en dat ik een verkeerde track and trace kreeg terwijl ik het juiste bestelnummer en type fiets in de email had gezet. Maar de kinderfiets ziet er goed uit en mijn zoon is er blij mee dus ik denk dat het ook nog wel gaat goedkomen met de andere fiets.
22-01 door Jacqueline

Slecht!!! Maandag voor 12.00 uur besteld voor mijn dochter die woensdag jarig was. Zelf gemaild want na mijn bestelling niks ontvangen over de levering. Bleek de fiets nog niet verstuurd, dus zou de fiets er pas woensdag zijn, helaas dus geen fiets als mijn dochter wakker wordt. Hebben ze de fiets ook nog eens naar verkeerd huisnummer gestuurd, die hebben de fiets geweigerd want niet besteld, dus is de fiets weer terug naar de leverancier. Imiddels donderdag en nog geen fiets. Ik heb gemaild om te annuleren, maar krijg daar geen reactie op. Slechte service, slechte communicatie. Schuiven de schuld steeds op een ander, echt een stelletje prutsers! De belofte voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis kunnen ze beter van de website afhalen als ze dat niet waar kunnen maken. Bestel daar nooit meer!
19-01 door Michael de J

Snelle levering en coole fiets!
17-01 door Leone

Goede ervaring snelle levering. Op woensdag middag na 12 uur 2 kinderfietsen besteld. En op vrijdagmiddag netjes door dhl afgeleverd. We hadden de fietsen ook vrij snel in elkaar, en onze meiden vrijdagmiddag lekker konden fietsen bij ons in de buurt. Super ik kom zeker terug in de toekomst.
04-01 door Martin Beest

Heel goerde ervaringen met deze shop. Kwailteit voor weinig geld!
12-12 door Demian

Scherpe prijs Snelle levering Uitstekende verpakt Kortom ik kom graag terug.
02-12 door Frank

Gewoon keurig op tijd geleverd. Zeer solide fiets
27-11 door Brankers

Op maandagmiddag bestelling gedaan en de volgende dag op mn werk afgeleverd Perfecte snelle levering, en ook nog eens een gunstige prijs. Voor mij uitstekend.
24-11 door Pieter

Gewoon keurig afspraken nagekomen!
21-11 door Florence

Na 3 telefoontjes en een email nog steeds geen reactie... Ik adviseer: Geen fiets bestellen die op voorraad is! =========================================== Beste Joost, Zojuist heb ik, na enige moeite want je hebt geen telefoon nummer achtergelaten, jou geprobeerd telefonisch te bereiken. Helaas was jij niet meer aanwezig, of in ieder geval niet bereikbaar. Ik heb gesproken met mevrouw Liesbeth van der Burcht en aangegeven dat ik geen gebruik wens te maken van jouw "coulante" voorstel. Gisteravond toen ik de fiets bestelde was de fiets gewoon op voorraad volgens jullie website en nu ineens niet meer. Het betreft bestel nummer: BIS40001****. Kennelijk is jullie online voorraad administratie niet up to date en daar ben ik nu de dupe van. Ik wil dat mijn geld vandaag wordt teruggestort middels een spoedstorting: Bedrag: €348,95 Rek nr: NL11RABO016****** Tnv: F.A. ******* Indien mijn geld niet vandaag wordt teruggestort maar pas na het weekend, verwacht ik dat u (weer) coulant bent en mij voor het ongemak en de vervelende gang van zaken uit coulance €5,= extra terugstort. Graag ontvang ik vandaag een reactie op deze mail en mijn geld retour. Met vriendelijk groet, Mevrouw F.A. ******* Verstuurd vanaf mijn iPhone =========================================== Op 21 nov. 2014 om 12:56 heeft Joost Resink <fietsenopfietsen@gmail.com> het volgende geschreven: Beste Florence, Helaas is de door u bestelde fiets niet meer op voorraad. Omdat wij dit zo vervelend vinden heb ik een coulant voorstel voor u. Als u een andere fiets kiest dan ontvangt u daar van ons 5 euro extra korting op. Ik heb hieronder een link voor u geplaatst: http://www.fietsenopfietsen.nl/transportfietsen/transportfietsen-28-inch.html Mocht u nog verdere vragen hebben mail dan gerust. Met vriendelijke groet, Joost Resink
18-11 door Pieter

Een goede webwinkel! Gister mijn fiets bestelt en vandaag binnengekregen. Het fietsje ziet er bovenverwachting uit. Bedankt!
17-11 door Dragon

Coole fiets!
15-11 door Germela

Mooie transportfietsfiets van Vogue besteld!
10-11 door Henk de vent

Afgelopen donderdag het fietsje besteld en vrijdag in huis gekregen. Vanochtend was mijn dochter jarig ze is er heel blij mee! Top fietsje en een verassend goede kwaliteit voor het geld!
09-11 door Wester

Stoere jongensfiets ontvangen! goede site overzichtelijk
29-10 door R. Wolfs

Fiets ontvangen met kapot zadel en kapotte bagagedrager. Zit nu al ruim en week op nieuwe delen te wachten maar er gebeurt niets.
29-10 door Diana

Poor Service. We ordered an assembled Fixie on Friday morning, until Wednesday we got no bike, no trecking numbers, no reply. Multiple phone calls and Emails brought no results. Very disappointing.
22-10 door jules

Was geleverd met 2 linker trappers, dus kon helkaas niet meteen fietsen, maar gelukkig werd na 3 dagen een rechtertrapper nagezonden!
11-10 door George

Coole Fixed gear in het zwart ontvangen en meegenomen naar Belgie!
03-10 door Mees

Stoere jongensfiets voor mn zoontje gekocht, klasse!
01-10 door Jochem

Mijn dochtertje had een nieuwe fiets nodig en mijn buren hadden goede ervaringen met deze site. Ik heb hem daar besteld en had hem de volgende dag al binnen!
26-09 door Corné

Hele slechte service. Na mailen en bellen nog steeds geen oplossing, terwijl het alleen het sturen van een factuur betrof die ik nooit had ontvangen na betaling. Geen bevestiging van betaling ontvangen of niets. Ze sturen onderling 'whatsapp'jes' om elkaar te bereiken, waarop ze vervolgens geen reactie krijgen en ik dus een week lang niets van ze hoor. Erg slechte service.
23-09 door Pieter

De fiets werd gister geleverd met een kapotte trapper, maar vandaag kreeg ik gelukkig te horen dat er een nieuwe wordt opgestuurd. Hopelijk is hij morgen al binnen. Goed opgelost.
19-09 door Barend

Gister mijn fiets binnen gekregen, het bestelde rek ontbrak alleen. Via de klantenservice kreeg ik te horen dat ze het zouden oplossen. En wat blijkt, vanochtend kreeg ik het rek al binnen!
16-09 door Leon

Via een kennis had ik gehoord dat fietsenopfietsen een prettig bedrijf is. Ik heb daarom gister een fiets besteld, en net al binnen gekregen. Top service!
15-09 door Petra

Waanzinnig goeie ervaring. De fiets is netjes op tijd geleverd.En ziet er super uit goeie kwaliteit. Helaas was de fiets wel beschadigd. Maar fietsenopfietsen heeft dit prima opgelost.Zij hebben contact gezocht met de leverancier. Deze belde ons weer en stelden voor de fiets om te ruilen.Vrijdags belden ze en s' maandags was de nieuwe fiets er deze keer zonder beschadigingen. Dus daarom krijgt fietsenopfietsen van mij een dikke 10.
15-09 door Max

Mijn fiets was niet op voorraad, maar nadat ik door de klantenservice was gebeld krijg ik alsnog een andere kleur morgen binnen. Goed dat het zo snel geregeld was, alleen jammer dat ik mijn eerste keus niet kan ontvangen. Goed opgelost!
15-09 door Mart

vanmorgen een nieuwe fixed gear besteld, FietsenopFietsen was de enige die hem verkocht. Ben benieuwd hoe hij er morgen in het echt uitziet!
14-09 door Douwe

Coole fixie besteld!
09-09 door Dees

Troy spider net ontvangen voor verjaardag van mn zoontje, ik denk dathij heel blij gaat zijn!
08-09 door Georgie

Vrijdag fiets besteld en vandaag geleverd. Wou eerst een sparta transporter kopen, maar de vogue was veel goedkoper, dus heb ik deze gekocht. Moest hem wel inelkaar zetten, maar was zo gepiept! Net eerste fietstocht gemaakt!
08-09 door Ivonne Middelbos

26 augustus hebben wij hier twee fietsen besteld voor onze dochters. 28 augustus, werd 1 van de twee fietsen bezorgt , over de andere krijg ik mail dat die niet meer voorradig is en dat we dus een andere moeten uitzoeken. Ik vraag welke kleur er van dezelfde prijscategorie nog wel beschikbaar is en geef gelijk al aan dat als de matzwarte er nog wel is dat die dan ook prima is. Ik krijg geen reactie terug en besluit te bellen om te vragen hoe het allemaal zit dat we niks horen of lezen, is hij al onderweg of is de mail niet gelezen? Ze beloven mij aan de telefoon dat het uitgezocht wordt en dat ik daarop terug gemaild zou worden. 1 september krijg ik mail, sorry we hebben je mail nooit ontvangen , maar die u besteld had is niet meer verkrijgbaar. Ja duhhh dat hadden we ook wel in de gaten toen er maar 1 bezorgt werd. Dus ik reageer weer terug, ik vraag welke er wel leverbaar is en ik wil graag dat er een keer duidelijkheid komt en dat hier een fiets bezogt wordt!!! Er is tenslotte op 26 augustus voor twee fietsen betaald!!!! 2 september mail ik nogmaals: Kan ik een bevestiging krijgen dat in plaats van de niet leverbare fiets Vogue Transporter 28 inch Zwart - 3 Versnellingen , de matzwarte geleverd gaat worden? Ik mis duidelijke instructies hoe en wat te doen . Heb vorige week betaald Ik bel voor de zekerheid nog maar weer naar het kantoor halverwege de middag. Einde van de middag krijg ik mail terug: We hebben de matzwarte voor u vandaag verzonden, frame-maat 50 cm. Deze zal morgen geleverd worden. 3 september geen fiets. 4 september geen fiets . 5 september geen fiets. Mijn man belt er achteraan en er wordt weer belooft uit te gaan zoeken en dat ze ons terug bellen of mailen. Dezelfde dag is er geen mail of telefoontje terug gedaan. 6 september geen fiets 7 september geen fiets Het is nu 8 september en raad eens? Geen fiets!!!! Wederom vanmorgen weer gebeld en wat denk je...... ze gaan weer kijken hoe het zit en bellen of mailen dan weer terug. Hoezo goede comunicatie??? Dochter 1 fietst al anderhalve week vrolijk rond op haar fiets, dochter 2 moeten we steeds vertellen dat we hard ons best doen om een fiets hier te krijgen maar dat de communicatie daar uitermate teleurstellend is. We zijn nu 14 dagen verder he! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-( .
07-09 door Janneke

Had een transportfiets besteld hier en werd netjes volgende dag geleverd. Er was alleen tijdens het transport de bel beschadigd, deze is toen nagezonden! Blij mee, maak helemaal de blits!
07-09 door R.Aguiar

Helaas een slechte ervaring; Popal transportfiets gekocht voor onze zoon, helaas na montage is er niet op te fietsen vanwege een behoorlijk mankement. na filmpje per mail te hebben gestuurd vrij snel antwoord, maar nu moest het aan de leverancier gevraagd worden, we hebben nog steeds geen antwoord!!nog een keer gebeld en toen zijn we niet al te vriendelijk te woord gestaan. we wachten nu nog steeds (sinds woensdag, het is nu zondag) op antwoord en ons kind kan nog niet op zijn nieuwe fiets naar groep 8!!
05-09 door Dionne

Gewoon heel blij met mijn Vogue fiets!
03-09 door Justin

Kennissen van mij hadden goede ervaringen met Fietsenopfietsen en daarom heb ik daar ook een fiets gekocht. De fiets was netjes op tijd de volgende dag, het was alleen vervelend dat ik hier overdag 2 uur voor thuis moest zijn.
27-08 door Daan

De fiets ontving ik gelukkig de volgende dag al, de koplamp deed het alleen niet. Ik heb de klantenservice toen een mail gestuurd, en 2 dagen later had ik een nieuwe koplamp. Ik had hem liever in een keer helemaal goed gehad, maar het is netjes opgelost.
26-08 door Johan

Gister een fiets besteld en hij is nu al binnen! Zeker een aanrader!
22-08 door Fritz

Afgelopen dinsdag een fiets gekocht alleen net na 12 uur, ik had de fiets alleen op woensdag nodig voor de verjaardag van mijn dochter. Ik heb toen gebeld en kreeg een aardige vrouw aan de telefoon. Zij heeft uiteindelijk geregeld dat hij alsnog op woensdag werd geleverd! Top services!
20-08 door Dennis

Ik heb goede ervaring met deze shop. Vogue fiets voor m'n vriendin kado gedaan, was gisteren al in huis!
16-08 door Fam. Verhoeven

Slecht, telefonisch niet te bereiken. Proberen dmv een tegoedbon van 5 euro de klacht af te kopen Dit is zelfs verboden bij wet. Wij kopen hier nooit geen fietsen meer
15-08 door Kees

Zeer slecht, fiets kapot bij binnenkomst. Reparatieafhandeling niet over te spreken. Koop hier nooit geen fiets meer
11-08 door M. Damhuis

Voor mijn dochter een moederfiets besteld. De gewenste kleur was niet meer leverbaar. Als ze een andere kleur bestelde kreeg ze € 10,00 korting. De fiets werd geleverd met een flinke lakbeschadiging. Andere fiets werd toegestuurd. Deze had een gebroken remkabel. Met veel moeite kregen we de reparatiekosten vergoed. De € 10,00 moeten nu nog komen. Communicatie met het bedrijf gaat ook heel moeizaam. Ik zou niemand aanraden om hier iets te bestellen.
08-08 door Yvonne

Heb er een set dubbelefietstassen gekocht van het merk popal. Bij de product omschrijving staat dat het o.a. stevige boodschappen tassen zijn en dat er een klikstysteem op zit om de fiettassen dicht te maken enz. Binnen twee maanden waren de fietstassen al helemaal gescheurd en boodschappen kan je er niet eens in vervoeren..3 broden passen er niet eens in. Zelfs voor woon-werk verkeer zijn de fietstassen ook 3xniks. Een echte miskoop. Heb gebeld maar de leverancier geeft hier geen garantie op... geld dus weg. Kan ter compensatie van Fietsenopfietsen €4,-- terugkrijgen , wat ik maar heb geaccepteerd, maar kan daar geen nieuwe goede fietstassen voor kopen. Dus koop geen fietstassen van het merk popal want dat is echt dikke rommel en je bent je geld kwijt!!!!!
06-08 door Sylvia

Slechte webshop. Voorraden worden niet up to date gehouden. Fiets besteld en betaald en de volgende dag pas een mail dat de fiets niet meer leverbaar is en of ik met €5 korting dan maar een andere wil uitzoeken. Belachelijk! Geld teruggevraagd en dit duurt vervolgens ook nog eens 2 dagen. Doe jezelf een plezier en bestel niets bij deze webshop!
21-07 door Harry

Hele toffe fiets ontvangen, ben heel gelukkig mee!
25-06 door Jamal

Beachcruiser ekocht hier, mooier dan op foto! Wel pedalen verkeerd monteert, maar omgedraaid en nu heel vette fiets!
23-06 door Jan

Goede en fijne fiets gekocht! Heel blij mee
12-06 door Danny

Ik had een verkeerde fiets geleverd gekregen maar uiteindelijk is me fiets bezorgd door gls en fietsenopfietsen zijn hun gemaakte afspraken met mij nagekomen. Ik heb nu een 28 inch herenfiets van popal in me bezit en ben er heel tevreden over, is een schitterende fiets en zeer degelijk. Uiteindelijke conclusie een betrouwbare webshop met veel keuze en goede kwaliteits fietsen, ze hebben voor iedereen een geschikte fiets, dus bestellen maar. Mvgr, Danny
11-06 door Jannie

Dit is mn 3de bestelling hier, inmiddels weer een heel mooi fietsje voor mn dochter gekocht! aanrader!
01-06 door Deirdre

Fantastiche meisjesfiets gekocht, ik heb mn dochter al 2 weken vrolijk over de vloer!
27-05 door Rene Bouwer

Goede en snelle service!
25-05 door wiel

fiets net gekregen , moest nog veel in elkaar gezet worden , geen nederlandse beschrijving erbij en verschilende krassen
22-05 door Peggy

Gister ochtend mijn fiets besteld. Kwam er achter dat ik een foutje had gemaakt met de kleur van het rek wat voor op de fiets komt. Ik heb ze gemaild kreeg heel snel antwoord en het was gelukt om het nog te veranderen! Erg fijn en goede service. Nu wachten op mijn fiets ben heel benieuwd!
21-05 door M. Dirven

Levering op tijd.. Gisterenochtend besteld.. Nu net afgeleverd.. De rest moet ik nog beoordelen,maar kleur is ok ; )
22-04 door Jorge

Positieve ervaring gehad met deze winkel! Ga zo door!
06-04 door Dries Schelten

Goed vindbaar en makkelijk bestellen!
04-04 door henk

Afgelopen dinsdagavond een fiets besteld voor mijn vriendin korte tijd later een mail dat hij niet meer in die kleur leverbaar was en de wel leverbare kleuren erbij andere kleur afgesproken donderdag geleverd ben zeer tevreden
27-03 door Jean

Kado voor mijn zoon gekocht, geleverd in doos. tnx!
15-03 door Jimmy

Tot nu toe eerste bestelling, maar heel blij mee! (vooral mijn dochter eigenlijk)
06-03 door Janne S

Met fiets werd geleverd met scheur in het zadel en krom slot. Heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik keurig nieuw zadel en slot ontvangen!
02-03 door Esmeralda

Heel blij met mijn nieuwe fiets!
24-02 door Smiley

mooie en goedkope site
20-02 door J

Ik wil graag even terugkomen op een negatieve post, die ik hier had geplaatst. Uiteindelijk hebben ze het prima opgelost en heb ik een nieuwe fiets gekregen, alleen heeft het even geduurd...
18-02 door Michelle

Prachtige mountainbike vandaag binnengekregen! Direct in elkaar gezet en de hele avond gefietst! xx
15-02 door Kim

Ik heb een meisjesfiets van 12 inch hier gekocht van het merk Popal. Was eerst een beetje bang of ik hem zelf wel kon monteren als alleenstaande moeder. Maar in 10 minuten had mijn dochter een prachtige nieuwe fiets.
13-02 door Sylvia Blok

Ik heb hier een tijd geleden een zwarte omafiets gekocht. Na weken plezier brak het moertje om het zadel bij te stellen af... Ik kreeg 2 dagen na mijn mail een nieuw moertje thuis.. SUPER!
12-02 door Berny

Ik ben woonachtig in België en had een transportfiets voor heren besteld. Zo een met een dubbele stang. Was binnen 2 dagen in België. Moest hem wel zelf in elkaar zetten, maar dat wist ik. Ik heb er een geen problemen aan ondervonden. Het is een mooie fiets, voor een mooie prijs.
11-02 door Michelle

Ik heb een hele goedkope fiets gekocht een paar maanden geleden, een transporter ofzoiets. Ik had er niet heel veel van verwacht voor dat geld, maar ben juist heel tevreden mee!
09-02 door Jisca

Fiets werd erg snel geleverd en voor een goede prijs. Helaas ben ik NIET te spreken over de kwaliteit: na een paar weken ging de ketting kapot (is mij nog nooit overkomen, zelfs niet met fietsen van vijf jaar oud). De manier waarop ik toen door 'geholpen' ben door het personeel vind ik uitzonderlijk slecht. Ze schuiven de schuld af op de leverancier en het duurde langer dan een week voordat ik van de leverancier een envelop kreeg met daarin een soort klipje om de ketting zelf te repareren. Dit is niet gelukt, dus weer mailen.. telefoonnummer staat niet op de site. Één ding weet ik honderd procent zeker: Ik ga op deze site NOOIT meer iets bestellen en raad dat iedereen ook sterk af.
06-02 door Thomas

mooie boodschappenfiets gekocht op deze website netjes op tijd geleverd en goeie kwaliteit
05-02 door John Mingedaal

Ik heb een rode fiets voor mijn neefje gekocht bij deze shop. Doordat UPS het pakket had laten vallen, was het spatbord beschadigd van de fiets. Ik heb toen contact met ze gezocht en heb keurig een verzendlabel geregen zodat ik het kapotte spatbord kon retourneren en na 5 dagen kreeg ik een nieuw spatbord zonder krassen. Was heel blij met deze sevice voor een fietsje van 89,95 euro.
05-02 door Jan de Bij

Correcte en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling
02-02 door Jolandanda

Zeer slechte ervaring met fietsenopfietsen. Bestel hier geen fiets is niet aan te raden.
30-01 door Jacqueline

Absoluut niet doen! meisjes oma fiets lager trapas was al stuk na 500m fietsen na reparatie!!! weer hetzelfde nu moeten we 30 euro betalen en weten niet of de fiets dan wel goed is! volgende fiets koop ik bij een fietsenmaker dus geen rotzooi meer.
29-01 door P.van Wanrooij

Omafiets (24") voor dochter besteld. Mail gehad dat deze helaas niet meer op voorraad was maar er werden wel alternatieven geboden. Hieruit een keuze gemaakt en de fiets werd netjes binnen 2 dagen geleverd. Prijs/kwaliteit is prima in orde.
30-12 door Pascal Mertens

Spannend, voor het eerst een fiets online gekocht en dat bij fietsenopfietsen.nl. Ik ben voor een wat duurdere racefiets gegaan. U begrijpt mijn spanning. De fiets werd netjes na 2 dagen afgeleverd en over de kwaliteit ben ik absoluut tevreden. Waar voor mijn geld. Ik zal deze website dan ook in mijn vriendenkring aanraden
20-12 door Willem S.

Duidelijke website met veel productinformatie. Duidelijke antwoorden op vragen betreffende aflevering, retour, garantie. Had 1 vraag vooraf, correct behandeld. Geen verzendkosten. Snel geleverd. Ik onthou deze site. Tevreden klant!
18-12 door Boudewijn

Mijn mooie Vogue (e-bike) is vandaag netjes geleverd. Helemaal klaar voor de lente! Zeker niet de laatste keer voor mij.
17-12 door Damara

Ik heb deze fiets gisteren besteld en vandaag binnengekregen: http://www.fietsenopfietsen.nl/jongensfiets-beachcruiser-14-inch-zwart.html Mijn zoontje is helemaal gelukkig!
12-12 door Anouk

Fiets besteld als cadeau voor Sinterklaas. Fiets was op tijd, maar er zit een slag in het achterwiel, waardoor dit aanloopt & een deukje in het spatboard voor. Ben de hele week al aan het mailen (geen tel nr), maar geen reactie! Mijn dochter zeer teleurgesteld, want er staat nu een fiets maar ze mag er niet op fietsen... Waardeloos.
10-12 door Alexandro

Na diverse sites te hebben bekeken, bij deze webshop terecht gekomen. Uitgebreid assortiment waardoor ik niet verder hoefde te zoeken. Levering kwam zoals aangegeven op tijd (zoon was jarig dus belangrijk). Hij én ik zijn helemaal blij! Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs!
03-12 door van Gorp

Altijd spannend! Fiets op zondag besteld en dinsdag binnengekomen. Helemaal top!
02-12 door Pepijn

Absoluut af te raden! Bij mij werd de fiets wel op tijd geleverd, maar de kwaliteit is absoluut niet goed. De verkeerde binnenbanden zijn geleverd, waardoor deze na 2 maanden kapot zijn gereden (doordat ze de foute maat zijn). De elektrische lichten doen het maar af en toe (best onhandig in de winter) en alles piept en kraakt al na 2 maanden.
25-11 door Marjan

TOP SERVICE!!! Zaterdag fiets besteld, maandag in huis. Erg blij met mijn nieuwe Popal trasportfiets. Voorlamp werkte niet, per mail laten weten en een dag later kreeg ik een nieuwe lamp per post. Erg blij met de service en met mijn nieuwe fiets. Dank fietsenopfietsen.nl.
22-11 door Laura

Helaas moet ik 1 ster geven, het is niet eens 1 ster waard. Ondanks uitdrukkelijke vraag of de fiets op tijd geleverd zou kunnen worden (was cadeau) werd deze veel te laat afgeleverd in augustus. Er bleek ook o.a. een knik in het wiel te zitten. De reparatiekosten, die vergoed zouden gaan worden, zijn, u begrijpt het al, tot op heden niet vergoed. En dan heb ik het over een bedrag van 20 euro!!!! Koop hier niet dat bespaard een hoop ellende en ergernis.
29-10 door chevenka

Het liefst geef ik 0 sterren, nog steeds is de fiets niet opgehaald en heb ik het geld niet terug,een paar korte antwoorden via de mail...slechtste service ooit...onwijs spijt van mijn aankoop.
26-10 door kompier

Super slecht! Mijn schoonvader heeft 2bestellingen gedaan en niks ontvangen... hoe gaan jullie dit oplossen? Wat een slechte service!
14-10 door Chevenka

10 sept een fiets ontvangen voor mijn neefje de verjaardag,voorwiel paste niet, na een maand 11-10.2013 nieuwe voorwiel ontvangen. past ook niet... contact opgenomen via de mail want ze zijn telefonisch niet bereikbaar.erg slechte afhandeling, een maand na de verjaardag nog steeds geen fiets,maar het geld is wel al een maand op hun rekening aan het rentenieren. erg teleurgesteld. Graag geld terug en de fiets mogen ze ook terug hebben. Nooit meer bestellen op deze site.
19-09 door Jan Frederik Prins

Prima afhandeling, snel contact en fiets in goede staat binnen aflevertijd in huis.
06-09 door Sander

Totaal geen klachten. Het pakket was via trackingnummer te volgen, en werd binnen twee dagen geleverd. Prachtig fietsje voor mijn zoon voor een mooie prijs. TOP!
01-09 door chantell

ma 26-08-2013 fiets besteld en betaald, woe nog niets gekregen dus gemaild, bleek dat via de site geen frame maat stond dus dat moest ik invullen , handig dat ze dan niet even eerder zelf contact zoeken mijn zoon is dus za 31 aug jarig en hij zou zijn best doen om te zorgen dat de fiets er dan zou zijn , dus NIET echt KLOTE want mijn zoon dus geen cadeau erg fijn , zet er dan niet neer 24 uur bezorging ook geen nr om te bellen en je krijgt geen track en tracenr , als ik morgen nog niet hoor wil ik geld terug en anders heb ik een vriend(advocaat) die dan maar stappen moet ondernemen
26-08 door Dirk

Dinsdag 13 aug besteld fiets besteld voor mijn dochter. Zou do of vrijdag geleverd moeten worden. Nu bijna 2 weken later nog geen fiets. Via mail alleen hele korte reacties zonder goed antwoord en planning. Wat een puinhoop. Telefonisch ook niet bereikbaar.
23-08 door andrea

Niet bepaald te verfen, op dinsdag fiets bestel vandaag (vrijdag) nog niks gehoord, email gestuurd, werdt onderzoek ingesteld,gisteren gehoord heb er nu nog niks van weer gehoord
31-07 door T. Hasenaar

Bedankt voor de snelle bezorging en de goede service.
13-07 door Mirella

Mijn waardering klopt niet in mijn vorige bericht.
13-07 door Mirella

Fiets besteld op maandag, fiets zou woensdag geleverd moeten worden. Vandaag is het zaterdag nog geen fiets, alleen een mail dat fiets onderweg is. Verder geen informatie en je kunt ze op geen enkele manier bereiken. Ik zou iedereen adviseren om geen giets bij fietsenopfietsen te bestellen. je krijgt geen track en trace, ze reageren heel traag op de email en hebben geen nummer waar je iemand op kunt bereiken. Onze zoon krijgt morgen dus geen fiets voor zijn verjaardag. Fietsenopfietsen bedankt namens onze zoon!
12-07 door John

Vandaag fiets binnengekregen, perfect geleverd en tegen goede prijs!
02-07 door boze klant

Gister een fiets besteld voor mn zoon 150 euro..tot op heden geen bericht. Gehad dat de fiets is verzonden .op mn mails word niet meer gereageerd wacht af wat er gaat gebeuren opgelicht of niet we zullen het snel zien maar als het zo is zijn ze nog niet klaar met me
19-06 door i vos

Wacht al meer dan een week op een fiets die ik heb besteld en nog steeds niets ontvangen. Ten tweede op mails wordt niet of heel laat gereageerd. En ze geven niet eens een goede uitleg of excuses hiervoor wat moet ik hier toch mee dat overkomt mij weer eens en nooit meer.
30-05 door j

ik wil even iets rechtzetten....ik ben te snel geweest met mijn conclusie. Ik heb spijt dat ik u en uw webshop verkeerd heb beoordeeld, u heeft de fiets daadwerkelijk geleverd, wel iets later dan verwacht, maar het is een hele mooie degelijke fiets, ik ben heel blij en mijn kleinzoon ook!nogmaals, het spijt mij van de niet zo nette revieuw en alle lof voor fietsenopfietsen.nl ik zeg het voort! groet J. Bos
29-05 door j. van den Bos

heel apart! dhr. henk van Rapagne is directeur van bedrijf fietsenopfietsen.nl, en plaatst zelf een ervaring over een bestelde fiets???....ik heb maandag 27 mei een bmx crossfiets voor mn kleinzoon besteld en betaald...waarom is hij nog niet afgeleverd??? en kan ik geen telefonich contact leggen met een klantenservice?? wij zijn gedupeerd en willen graag onze 174,95 direct teruggestort krijgen...zoniet, dan heeft u de poppen aan het dansen op zn zachtst gezegd!!
20-12 door Henk Rappange

Eergisteren fiets besteld en vandaag binnengekregen. Goede prijs en snelle levering. Ik heb iemand gesproken van de klantenservice. Het is een internetbedrijf. De fietsen worden verstuurd vanaf een Depot in Utrecht en het internetbedrijf zelf zit in Amsterdam.
11-09 door Willem

Iemand ervaring met deze shop. Krijg een reply terug van iemand uit Geleen, en zit te kijken en word door gelinked naar adres in amsterdam.

Jouw Fietsenopfietsen.nl review




(wordt niet geplaatst)






Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Fietsenopfietsen.nl

Fietsenopfietsen.nl vind je in de volgende categorieën