Dierenurnwinkel.nl


Stop maar met zoeken! U staat voor de etalage met mooiste huisdier gedenk- en herinneringsartikelen van Nederland en België. Hier vindt u altijd een passende urn, miniurn, of asbeeld ter nagedachtenis aan uw dierbare huisdier. Een ambachtelijk gemaakt zilveren of gouden assieraad, ashanger, gedenksieraad en asbedel.

Blijft u met vragen zitten of heeft u hulp nodig, belt u dan met onze klantenservice: 06-54944099. Wij zitten voor u klaar. Stellen persoonlijk contact met u zeer op prijs. En helpen u graag verder.

Succes met uw keuze!

Oudegracht 5a
3511AB
Utrecht3 beoordelingen

Dierenurnwinkel krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

06-02 door J. van der Kort

Wat een service, een werkelijke troost in deze voor mij moeilijke dagen. Donderdagavond urn besteld, werd vrijdagochtend gebeld door jullie, en gewoon het geweldigste advies gekregen. De urn die ik wilde werd zaterdagmiddag geleverd en is nog mooier dan ik had durven dromen. Mijn schoonzus heeft meteen het adres gevraagd en gaat binnenkort ook een urn in jullie shop bestellen. Een dikke 10. Bedankt!
06-02 door Joop Janssen

Topbedrijf. Echt hele mooie urnen. Perfect afgewerkt. Goede klantenservice ook!
18-02 door Aart Visch

Een dure oplichter. Ik citeer van hun eigen site" Wij kopen uw dierenurn direct in bij de bron (betrouwbare importeurs en groothandels, Nederlandse kunstenaars, kleinschalige ateliers) en hanteren louter faire, eerlijke prijzen . Wij levereren echt zo voordelig mogelijk.". Een urn voor een hond vragen ze €50,00, op een andere site wordt dezelfde urn aangeboden voor €28,95. Echt goedkoop dus. Oplichters Waardering is eigenlijk geen ster waardig

Jouw Dierenurnwinkel.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Dierenurnwinkel.nl

Dierenurnwinkel.nl vind je in de volgende categorieën